2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Zsuzska jelentkeztem én is a naplóba:)
Hajrá, én is jelentkezek akkor:)
A milford teák ugye nem koffeinesek?Mert azt iszok.De én néha feketét is szoktam, szereti Márk:)
Ha megkérlek beengedsz a naplódba?
Azt hiszem én is csinálok egy naplót.
Én szoktam inni kólát, de csak hetente egy pohárral. Sajnos nagyon szeretem.
Teát viszont gyerekteát (Pickwick) iszom, mert nincs menne koffein.
Cseresznyés pite, az fincsi!!
Én tejfölös csülkös bablevest főztem (párom kérésére) és talán répatortát készítek még.
Köszönöm Piac az olvasási jogot. nagyon szép családod van!
Nagyon jó kép, tisztára rád hasonlít a csajszi:)
Hát Zsuzska jobbulást, sajnos régen évekig küzdöttem ezzel, de már hála az égek nem!Sok folyadék majd segít,gyógyteákat ilyenkor tényleg inkább ne,viszont a vörösáfonya kapszulára érdemes lenne rákérdezni:)
Raktam fel képet a naplómba magamról is, így legalább engem is be tudtok azonosítani :)
Azt nem tudom, hol fáztam fel. Egy télen legalább 5-ször megtörténik, ilyen vagyok, pedig nagyon vigyázok :(
Ma reggel óta nagyon fáj, ahogy pisilek, azóta is legalább 10 percenként tudnék menni. Kijövök a fürdőből és még be sem zártam magam mögött az ajtót, már tudnék visszamenni.
Bementünk a dokihoz, ő megvizsgált. A méhszájam teljesen zárt. Elmondtam, hogy mit érzek, aztán hétfőn kér egy vizeletvizsgálatot.
Sima gyümölcsteát iszok, csak jó sok citrommal. Gyógyteát nem merek, ki tudja mi jó ilyenkor babásan. Azt is mondta, igyak alkoholmentes sört nyugodtan egy dobozzal :)
Milyen teát iszol?Hogy fáztál fel, erre vigyázz nagyon!Hogy jöttél rá, hogy felfázás?
én meg a cseresznyéspitét :D az nincs itthon, de megnéztem, meggy van, szóval azt sütök :D
Sziasztok!
Tegnap éjjel annyira begörcsöltem, hogy azt hittem megszülök. Annyira megijedtünk, aztán ma reggel kiderült, hogy "csak" nagyon fel vagyok fázva. A fiacskámmal minden rendben :) Én meg iszom a teát literszámra. Annyira utálom teát, kész kínszenvedés...
:D ne már én is megkívántam!
Cola? Eddig utáltam én is, de most ha mást nem ihatnék, csak azt, akkor is ellenék. Nagyon gáz, annyira kívánom. :( Próbálom visszafogni magam, így csak hétvégén iszok egy fél literest :) Hétvége van :D
Na nálam sül a cseresznyés pite:)
Jól fog passzolni a hurka kolbászhoz:D
Hát ha nem haragszol ezt a témát most nem boncolgatnám, kicsit kényesen érint, tudod elég vizuális típus vagyok:D
Lehet azért vérzik,mert megsérted az orrod.Zsepivel nem próbáltad?Lehet úgy ne vérezne.
:D de utálom fújni az orrom....meg sose vagyok náthás , nem folyik az orrom és belém szárad a cucc:D
szerintem a cola rosszabb mint a sör:D
nem ittam sose, de valamiért kívánod. Csak kevesebbet.
Nekem rendesen vérzett a múltkor, meg is lepődtem.
Hát ezt a fülpiszkálós dolgot mondjuk tényleg mellőzhetnéd:D
nekem se vérzett...most is csak a piszkálón látni egy pici foltot..párom szerint ne piszkáljam , de én már függő vagyok
Ritkán, de akkor nagyon jól esik.Szerintem amit kívánunk az kell is, persze túlzásba semmit nem szabad vinni.
Colát isztok?Én világ életemben utáltam,de most annyira kívánom,hogy napi fél litert megiszom. :((
hihi majdnem ugyanakkor köszöntünk:)
Jó reggelt:)
Én tejeskávét iszok,azért annak van némi koffeintartalma és nagyon szeretem:)Manóka is.
További ajánlott fórumok: