2012 márciusi babák! (beszélgetés)
jaja:)
Barátnőm is örül , hogy így babásan is elmegyek, azt mondta több pia jut nekik:)
isztok amúgy alkoholt? alkalmanként?
Bort meg sört vagy pezsgőt szoktam...de csak egy keveset.Töményet nem.
Sziasztok! Alig tudlak benneteket utólérni, nagyon aktívak vagytok. :)
Nekem is mindig melegem van, folyamatosan leveszem a fűtést a párom pedig mindig fel akarja tekeni. Nem tudunk megegyezni.
:D
Én is mellényben voltam és nekem is mindig melegem van, izzadok mint a ló:)
nekem mindig melegem van:D
kabát helyett mellénykét kapok magamra:)
az egyik barátnőmtől megkérdezte a szomszéd asszonya, hogy jajj hát mi lesz..gyerek??
Hát nem bammeg kismacska:D
uhh, hordókezelőnek olvastam:D
Azt hiszem az agyamra ment a hideg, kint voltam kicsit sétálni,hát csíp rendesen.
jah:) hát van ,hogy az ember nem tud mit mondani...
egy sima gratulálok is megtette volna:)
Tőlem ma kérdezte meg a boltos csaj, hogy babát várok e, eddig nem tűnt fel neki:)
Ja és a kérdés, mi lesz?mondom fiú, válasz:az jó:P
Miért ha lány az nem?:))
szia, jah a hányinger engem is kínoz még..pedig lassan lépek a 24.hétbe..
A jövő héten megyek én is Londonba, egy barátnőmhöz, de pukim nincs , hogy melyik részén lakik:)Ő nagyjából 8 éve él kint.
A kenguru szerintem is nagyobb babáknak van , láttam olyat , aki kifele fordítva magának háttal vitte a babát...nem tudom az üzletben nem mondták neki, hogy nem szabad úgy:(
:)
nekem még megy az alvás....a gyomorsav szokott bántani.
Ha nem testhezállót viselek még mindig inkább ducinak látszom , mint várandósnak:)
Jujj, azt hittem csak ellenőrzésre mentél...de ilyen jó dolgokat csinálnak a fogaddal:(
Jobbulást
Mütyür jelentkeztem a naplódba:)
Gyökérkezelt :( És mennem kell egy hét múlva megint :(
Kész anyagi csőd, mivel magán doki...sajna annyira félek,hogy nem merek SZTK-ba menni. A "fájdalommentességet" meg ugye meg kell fizetni :(
Nem tudom mennyi pénzem lesz a többi fogamra, ez eddig 9000-be van és jövőhéten lesz kész azaz 12000 :O
Hát nagyon remélem,hogy lány marad a miénk is, mert nem tudom már elképzelni,hogy fiam legyen :)
Apa meg főleg nem :D
Na drága pocakos barátnőim mára elköszönök!:)
Este ha lesz időm még felnézek!!!
Vigyázzatok magatokra meg a picurikra is!!!:))
puszika!!!!!!:D
mi is elmegyünk még 1X!!!
januárban