2012 márciusi babák! (beszélgetés)
most én is ezen járatom az agyamat!
Andóka példájából kiindulva hogy kétszer is fiúnak nézték a babát 4D-én és most kiderült hogy mégis kislány!!!
legközelebb csináltatok UH-át meg el akarok menni januárba is még egyszer 4D-re!!!
Úgy beleéltem magam abba hogy fiú!persze ha mégis lány lenne akkor is örülnék de nagyon meglepődnék!!!
Együtt jó ilyesmit vásárolni, nem ? :)
Nálunk is a férjem szokott megálljt parancsolni,de hát ilyenek vagyunk mi nők nem??
Még egy-két bútordarabnak ki kell kerülnie a lakásból, amik nem a mieink, hanem a sógornőmé, aztán már lesz hely a kiságynak, pelenkázónak !
Hát türelmetlen vagyok, pedig még bőven van idő !
Volt sok szép, de csak 1 egyszerű fehéret vettem most, még nem kezdek el vásárolni, meg nem is akartam az apja nélkül:)
A férjem nagyon spórolós- aminek megvannak az előnyei. De nem hiszem, h. halálra fogjuk vásárolni magunkat a picinek. :( Néha jobban örülnék egy agyonkényeztetős, pénzszórós férjnek... Csak aztán főhetne a fejünk, miután átmentünk mínuszba..
Zánka jó hely.Pár km.re van tőle Ábrahámhegy,az még jobb,nagyon gyerekbarát strandal,majd oda menjetek el,nem bánod meg!
Találtunk egy ngaoyn jó áru pelenkázót, olyan Ikeásat, amilyen komódunk már van. De újjonan 54 000 lenne a pelenkázó, vártunk valami jó akcióra, most találtunk a neten egy használtat 13 000-ért ! Ma megyünk megvenni ! :)
De szeretnék már én is babaruhákat venni ! De azért megvárom, mi lesz hétfőn, akkor megyek orvoshoz, remélem, megnéz uh-al is. Kíváncsi vagyok, megint kisfiú látszik-e. De valószínű ! :)
Igazából én körbenéztem tescoba,auchanba is. Azok a cuccok, amiket a turiba vettem dupla áron voltak ott.. :S
mi nyaralni járunk arra felé!
Imádom Zánkát de idén Lellén voltunk!!!Hú nagyon jó volt jövőre is megyünk de akkor már a babóval együtt!!!:))
nem szoktunk tescóba járni de annyira felcsigáztatok hogy holnap oda is benézünk!
húú a fiúk hogy fogják imádni a holnapi napot!!!:)
Ti esteleg jártatok a környékünkön?Balaton felvidék,Bakony?Veszprém,Keszthely,Hévíz?
Nem baj ha én válaszolok?:)
Én tegnap voltam,de ott nem voltak mikis rucik :(
Viszont kiárusítás van,ott vettem az overallt is.
Vagyis a kérdés mindenkinek szól:)
Dóri jártál tescóba mostanság?Olyan sok babaholmi van, szebbnél szebbek:)3-asával csomagolva, nekem a mikiegeresek tetszenek nagyon:))
az bizti hogy szép!
tesóm is ott ragadt egyetem után!:)
imádja Ő is!!!
Ott még sajna nem voltam.Miskolcon igen,Miskolctapolcán is a barlangfürdőben.Na az klassz!!
hát nincs itt a szomszédban az tény!
innen Miskolcról olyan 2-2,5óra az út!
de az én anyukámék is messze vannak Ők meg Szolnokon laknak!oda csak 2óra az út!!!:)
de nem zavar nagyon szeretek utazni a párom imád vezetni és legalább 1X mindig megállunk pisilni meg hogy nyújtózzak egyet!
Na ki ne lógjak már, Csongrád megye-Szeged,csudijó hely, de legalábbis szép:)
Az jó messze van.Én Veszprém megye közepe.
Komárom-Esztergom megye Sárisáp!Olyan 20-25perc kocsival Esztergomtól!!!
Nem ér külön randit szervezni :D
Köszi neked is!
Hova utazol?Csak azért kérdezem,mert én is itt vagyok a Dunántúlon!
Felébredtem!!
Finomakat esztek,még jó,hogy van kajám tegnapról,paradicsomos káposztát csináltam.
Én megebédeltem/tünk :)
Rántott hús, uborka, petrezselymes krumpli :D
Jajj ez ismerős,én is dolgoztam benne, szerettem nagyon, de tény, hogy ebédelni is kutyafuttában tudtunk sokszor.Rengeteg mindig az intézni való.Én irodában is voltam, meg értékesítettem is.
További ajánlott fórumok: