2012 márciusi babák! (beszélgetés)
igen kislány :)
És nektek?
Többieknek,Ti pocakotok kit rejt?:)
Már nem:)
Az első kislányommal március 19.-re voltam kiírva és pont 40. hétre császárral született,mert faros volt.Apósom reménykedik,hogy a második unokája is a névnapján fog megszületni:)),hát majd kiderül:))!
Tudjátok már mi lesz a baba?
Akkor már nem vagyok egyedül a sor végén:))
Én is illetve a dokim 26-ra számolta,én 27-re:))
Mire vagy kiírva?Én márc.27.
Tényleg,én is ma vagyok 20 hetes,elértük a félidőt!!!! :DDDD
Csináltam egy naplót,amiben csak képek vannak,ha valakit érdekel??? :D
Sziasztok!:)
Lehet még csatlakozni?:)Én is márciusra várom a második kislányunkat,ma léptem be a 20. hétbe:)!
Boldog babavárást kívánok Mindenkinek!!!:)
Miután megittad a cukros lötyit. A hígítás aránya nem befolyásolja az eredményt.
Mármint miután lehet inni vizet?
Én sem voltam még rosszul és most sem leszek:)
A 16 hetesnél nagyon féltem, levettek 9 kémcsővel és meg sem kottyant, na ezek után mit izgassam magamat?:))
tényleg köszönöm a segítséget.:)
mostmár mennem kell szia
Én nem szoktam rosszul lenni a vérvételtől. Meg hányós sem vagyok. Utána lehet rá inni vizet, azt mondták. és viszek citromot.
Most hirtelen már nem érdekelnek sem a kilók, sem az, hogy nézek ki (jól), éppen orvost kell kerítenem magamnak. És emiatt izgulok Megint egy ismeretlen ember, az ösztöneimre kell hagyatkoznom, h. kiben bízhatok meg, melyik lesz a jó döntés...megkérdeztem a szülésznőmet, de ő nem mondta, h. egyiket jobban ajánlaná, mint a másikat. Csak, h. egyik sem pont olyan, mint aki végül most elment szabadságra, mint megtudtam, azért, mert örökbefogadott egy kisbabát a 2 saját gyereke mellé... Ez szimpatikus. Majd dalán a következő gyerekemet nála szülöm... :(
Na ez a beszéd, én is valahogy így:)Citrommal meg tuti nem lehet annyira gáz.Magába már igen.
Nem tudom pontosan, még én sem jelentkeztem, de lehet választani az biztos:)
Szerintem a tej és a zsömle sokkal jobb, mint a 75 g cukor !!! :D Szerencsés vagy ! :)
Én csütörtökön megyek. De nem nagyon tartok tőle, lehúzom a lötyit, aztán kibírom 2 órát. Utána jót reggelizem.
A férfiről jó dolgokat hallottál? és ha telefonon bejelentkezem, akkor lehet választani h kihez akarok menni, ugye? és bejelentkezés után kb mennyivel kapok időpontot.
bocsi h ennyi mindent kérdezek
Sajnos azt nem,viszont ketten csinálják egy nő és egy férfi.A nőnél voltam már a klinikán kötelező uh-n és nekem nagyon nem jött be, ráadásul másokat és engem is ijesztgetett ilyen olyan dolgokkal és persze senkinél semmi baj nem volt.
megnéztem a honlapját is. elég szimpatikusnak tűnt. nem tudod, h hány perces felvételt szoktak csinálni?
Sokan mennek oda, én sem tudtam semmi konkrétat amúgy, csak kérdezősködtem, de végül emellett döntöttem.
megpróbálom én is a hepinet-et. Mivel én szegedre egyébként nem nagyon járok, a másoktól hallott véleményekre tudok támaszkodni.
Köszönöm, nagyon jól éreztem benne magam. Ott még nem is tudtuk, de már úton volt a csodánk. :D
További ajánlott fórumok: