2012 márciusi babák! (beszélgetés)
én nem szeretem a sminket csak akkor rakok fel ha nagyon muszáj!sose voltam egy sminkelős típus!
irigylem azt akinek van hozzá érzéke és mer játszani a színekkel!
nálam a szürke,barna,fekete jöhet szóba a számon meg szájfény és slusz pasz!!!
Bocsi, hirtelen annyi infó van Rólatok!
De azt meg kérdezném, hogy beszéltek itt naplóról, oda hogyan lehet bejutni vagy hol keressem?
Lányok!Ti naplóztok?:)
Ha igen,lehet jelentkezni?:)
Szerintem sincs okod panaszra!
Őszinte legyek én téged tartalak nagyon csininek és olyan jól áll a smink is meg minden!
mindig mondom a páromnak hogy nézd milyen csini ez a csaj!!!
Aranyos vagy köszi!
Ha jól emlékszem Te írtad, hogy a párod zenél és most az ottani szösziről van szó, ugye?
Ezzel szerintem sem kéne foglalkoznod, mert mégis csak Te fogod a világ legbüszkébb Apukájává tenni a párodat! :D
jó étvágyat!!!!Én is megenném:D,de most hogy mondod,maradt még vasárnapról francia saláta én is eszek egy "picit":D
Estére valami csirkehusis salit tervezek,ilyen joghurtos öntettel,teljesen rá vagyok gerjedve a salátákra:)
De jóó! Gratulálok hozzá! :)
Most olvastam, hogy már van egy nagyobb kislányotok, ő is hugit vár?
Nálam is elég sok név jött szóba, ezért is regisztráltam Hannuci néven, mert ez is egy lehetséges név volt a sok közül!
Igen kislány:),már kétszer is azt mondta a doki:)!
Viszont nevekkel hadilábon állunk,ha fiú lenne már nem kellene gondolkodnunk akkor Marci vagy Balázs nevet kapná.Mivel kislány ezért ezek kilőve:D,a talonba volt a Zsófi,Réka,És a Dóra,de most a férjem leszavazta őket,így még nincs neve Bogyókának:)
Ó ne is foglalkozz az exférjeddel, biztos direkt mondta.
Az én férjem mindig mondja, hogy neki gyönyörű vagyok meg hogy milyen csinos kismama vagyok és tudom is hogy komolyan mondja:)De azért a dögös szöszi most nem épp az:D
Bár azt hiszem nem panaszkodhatok.
Köszi, aranyos vagy!
Nálatok milyen nemű, tudjátok már?
Szép nevek!
A Richárd nálunk is felmerült de végül a Benedek győzött!!!
Igen, ez sajnos ismerős érzés!
Sajnos nekem rá tesz, hogy a két nagyobb gyermekem az első férjemtől van és pont a múlt héten találkoztunk véletlenül, mikor vitte el a szünetre a gyerekeinket és elég leszólóan csak annyit mondott, hogy jól fel vagyok fújódva! Pedig a második terhességemet 68 kg-al kezdtem és 76-tal szültem, most 60-61 kg-ról kezdtem és 66 kg voltam a múlt héten!De az a lényeg, hogy a férjemmel így is nagyon kívánjuk egymást és Neki így is tökéletes vagyok! :) Fel a fejjel ez nem tart örökké!
megfogadom a tanácsot!köszi!
aztán majd kiderül mi lesz!