2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Helló Dórimami!:)
Köszi a szurkolást! :)
Igen, vannak ötletek, de valahogy annyira csak lány néven gondolkodunk, hogy már éppen tegnap nevettünk a férjemmel, ha mégis fiúnk lesz,akkor nagyon nehéz lesz megszokni, hogy ne Enikőnek vagy Liliennek hívjuk! :))
Ezek a lány nevek, fiú pedig mivel van egy Róbertem és egy Rolandom, így egy Richárdra gondoltunk!
Igen, ez mindenképpen így van!
Ahogy olvasgattam itt nem elég, hogy fizikailag érzékenyebbek vagyunk, lelkileg is elég labilisak! Nem tudom mi volt a hét végén, de nálam is sírós volt! :D
na akkor drukkolok!!!:))
név ötlet van már???
Üdv Nektek is! :)
Igen, bízom benne, hogy most összejött!
Egyébként Mindenkinek boldog babavárást kívánok! :)))
Szia! Igen, Gondoltam rá, de nem mindig vagyok fent, csak mostanában. Így gondoltam csatlakozom!
A kenetvétel után nekem is mindig nagyon fáj a hasam alja, de nekem méhszájsebem is van és talán még az is rá tesz egy lapáttal! :(
jujj!
az tényleg rossz lehet!
mióta terhes vagyok még nem vettek!
én februárban csináltattam rákszűrést azt teljesen jó volt!
üdv köztünk!
akkor kislányhoz kell drukkolni???:DD
Uhh, de elmúlt, meddig barnáztál?
Nekem mondta a doki hogy lehet egy pici vérzés mert ilyenkor "belekanalaz" a méhszájba de az most sem volt meg múltkor sem.
Sziasztok!
Bocsánat,hogy pofátlan módon eltűntem,de jött apósom vigyázni Ribizlire én meg gyorsan elszaladtam vásárolni!
Üdvözlök Mindenkit akikkel még találkoztam,Nektek is csodás babavárást:)!
Visszaolvastam mit írtatok míg nem voltam és láttam,hogy Műtyűrmama szomorkodik a csíkok miatt:(.Nekem az első terhességnél a 38. hét végére kezdett el csíkosodni a hasam,egészen addig egy darab se volt:(,mivel farfekvéses volt a babám nagyon húzta le a pocakom és valószínű ettől repedt meg a bőr.Idővel az ember elfogadja,nekem is nagyon nehéz volt:(.
Sziasztok Kismamák!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet! Már egy jó pár hete olvaslak Titeket és meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik ez a fórum!
Most jelenleg 21. hetes és 4 napos kismama vagyok és a 3. gyermekemet várom.:)
Két nap múlva megyünk 4D-re remélem akkor kiderül a kis pocaklakónk neme is!Két kisfiam van már! :)
Nektek szokott kenetlevétel után szúrni a hasatok?
Mert nekem most is szúr, tegnap vett a doki, de már hála az égnek nem fog majd csak szülés után.A múltkor is ez volt, de elmúlt.Ez a terhesség miatt lehet,mert ezelőtt sosem éreztem meg.
:)Igen ezek normális érzések, de tényleg a nő hiú, jó esetben és ez nem is baj:)
Ha nem lennénk azok, akkor szépen is néznénk ki.
próbáltam visszaolvasni, de még nem értem a végére...
látom téma volt a változás. nekem 8kg-ot sikerült eddig magamra szednem :( ma lendültem át a lélektani határon is, súlyom már 8al kezdődik. már csak 5kg-ot engedhetek meg magamnak (netes táblázat szerint). remélem sikerül alatta maradnom.
ja és a hasam alján tegnap felfedeztem azokat a pici csíkokat. párom állítja nem lát semmit, de én látom, ott vannak :( nehéz elfogadni, hogy ez most normális. tudom, hogy most nem ez fontos, de azért mindenki szeretne szép kismama és anyuci lenni. érzések feldolgozása folyamatban :) Babócám virgonc, már most annyi örömet okoz a kis produkcióival, mi lesz ha kint lesz?! látom magunkat, a büszke szülőket ahogy órákon keresztül nézzük az alvó babánkat és csak gyönyörködünk :)
sziasztok! látom a táblázatba bekerültek a nemek ill. nevek :)
a jelek szerint kisfiam lesz,Márk :)
kukk, szép napot, üdv az újaknak.
Mindenkinek kellemes babavárást:)