Látom megérkezett a táblázat! Remélem, hamarosan tele lesz majd mamákkal és babákkal :) Én is ma rendeltem tesztet, remélem, jó fajták ezek a Vaterások.
Mindegy leírom az én boldogságom:Aug 24-én jött meg,most szeptember 23 án vártam /de nem jött/csináltam egy tesztet pozitív lett és azóta is!!!:)Már nagyon vártuk mert Pcos-om van és több mint 2 éve vágyunk ráááááá :)
Nekem nagyon menszi görcsöm van de még a nem várt is pár nap múlva lesz:((Jaj ebből megint piri lesz.Ilyenkor úgy vagyok inkább jöjjön meg mint ez a bizonytalanság meg ez a fájás:(
Hat az az igazság hogy nem tudom mert a kislányom 10 hónapos és azóta csak most agusztusban volt meg de a szülés elott rendetlen volt a cikluson 30 és 35 nap között valltakozot kislanyomnal is a teszt csak 39 napon volt halvány pozitív a 10 erzekenysegu ma vagyok a 36 napon de eddig a tesztek negatívak voltak 20 csináltam 34 napon nem tudom reménykedem
Szia!Nekem aug 21.-én jött meg. Szept 6-7 volt a barnázásom, de nem tudom hogy pé-s volt-e vagy csak mechanikai sérülés miatti barna :-) 20.án még negatív volt a tesztem.
Szia lenne egy kérdésem hogy neked mikor volt a barnazasod ill tudod hogy mikor volt ped mert nekem agusztusban 23 jött meg és szeptember 19 én volt egy kis barnazasom azóta semmi teszt negatív szerinted van meg remény hogy baba van a dologban Szerintetek melyik patikában nézem meg a qupidot(Szeged) gratulálok minden kismamának és nagyon sok pozitív tesztet kívánok azoknak akik meg előtte állnak