Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 február - indul a babaprojekt :) fórum

2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetős fórum)


289. Isabelle89 (válaszként erre: 288. - Babus83)
2011. nov. 28. 20:11

Sajna ennek a "jó időnek" mindjárt vége és onnantól még rosszabb mint otthon :D tavaly sokszor olyan köd volt, hogy kb 3 méterig láttunk csak el, mellé havas eső, iszonyú erős szél....na de nem panaszkodok, én imádom Angliát :)


Hajrá hajrá, úgy látszik mindenki dolgozik mostmár az ügyön :)

Az antibiotikumhoz nem tudok hozzászólni, nem hiszem, hogy befolyásolná, de fene tudja.


Én bevásároltam ebayen 10 ovulációs teszt, 10 terhességi teszt, remélhetőleg nem lesz többre szükség :)

288. Babus83
2011. nov. 28. 17:02
Napsütés...tengerpart...hm ez nekem is bejönne. Megjártam a dokit, jelentem kigyógyultam a felfázásból, de szedem szorgalmasan a tőzegáfonya kapszulát (is). Szóval elérkezett a várva várt védekezés nélküli sex ideje, már alig vártam. Intenzíven jövő héten kell ráhasalnunk. Tényleg szerintetek az antibiotikum nem kavarhat be valamit? Remélem nem kell tolni megint az időpontot.
287. LauraJones (válaszként erre: 286. - Isabelle89)
2011. nov. 28. 16:11

Ez nagyon aranyos :)

Én is biztosra mentem, aztán mégsem jött össze. De ez persze nem jelenti azt, hogy nektek nem sikerült :)

Szorítok!


Fórum címet hogy kell átírni? :D

2011. nov. 28. 01:08

Sziasztok lanyok!

Telen en is mindig befordultam otthon, itt nem annyira. Meg most is 15 fok van, sut a nap es itt a tengerpart is, ugyhogy nem panaszkodom :) bar nemsokara kezdodik a kodos esos havas idoszak, az szornyu....


Laura: normalis, hogy csak zabalnal, telen erre vagyik a szervezeted, raktarozni akar,nincs ezzel semmi baj.


Babus drukkolok en is! Es tok jo, hogy ti is elorehoztatok, ugy nez ki lassan atirhatjuk a forumcimet :D


Nelunk veeegre megvolt az elso szex a tabi abbahagyasa utan, fura volt probaltam utana nyugton maradni es megmenteni minden cseppet :D

Ferjem nagyon jol all a dologhoz, azt mondogatja szte tuti osszehoztuk, hat hogy ne sikerult volna?! Barcsak igaza lenne :)

285. Babus83
2011. nov. 27. 18:21

Sziasztok! Holnap megyek vissza a dokihoz, kíváncsi leszek maradt-e még baci a vizeletemben, remélem nem. Ugyanis megbeszéltük párocskámmal, hogy ha meggyógyulok, elmúlik a mensim akkor előbbre hozzuk az "éles" akciózást! Dec. 7-8 körül lesz az ovum, ha minden igaz akkor karácsonyra lehetne már pozitív teszt a kezemben. Milyen szép ajándék is lenne. Azért nem élem bele nagyon magam, főleg ha még meg sem gyógyultam, igaz már nem érzek semmi jelét a betegségnek, de a bacik még megbújhatnak. Szedem a tőzegáfonya kapszulát szorgalmasan és gyógyítom magam, hogy decemberben már akciózhassunk! Annyira örülök, hogy korábbra hoztuk!

Fel a fejjel lányok, sajna vannak nekem is ilyen rossz periódusaim, de túl kell rajtuk tenni magunkat. Én főleg a meló hely miatt szoktam kiakadni, már megint be kell menni, már megint a dög munkatársak....stb. De hááátha megszabadulok most már. Az állandó betegeskedésem is az idegi állapotomra tudom visszavezetni. Csak egy kicsit félek is ha a melóhely így megbetegít akkor ne is várjam, hogy már rögtön az első hónapban teherbe esek. Na de hátha. Azt már most eldöntöttem, hogy ha megtudom, hogy baba van a pocakomba fele ennyire SE fogom izgatni magam a benti dolgokon. És majdcsak jön a tavasz is! :)

2011. nov. 27. 16:48

Sziasztok!

Babus jobbulást Neked!

Hát én még nem estem teherbe, mert szombaton megjött. :( Fura. Mert úgy fájtak a melleim hetekkel előtte, meg sokszor éreztem ilyen gyomortájéki akármit :)


De hát úgy tűnik nem :(


Egyébként talán jobb is most, mert nagyon magam alatt vagyok, csak zabálok, nem tudok odafigyelni semmire, nem iszok eleget, lusta vagyok, nincs kedvem semmihez. Ez a tél miatt van?

Hogyan tudom elmulasztani???

283. Isabelle89 (válaszként erre: 282. - Babus83)
2011. nov. 23. 17:49

Szia! Jobbulast, szornyu a felfazas es nekem is minden telen kijut belole....minnel hamarabb doki, gyogyszerek es akkor tul lehet elni :D


En mult heten abbahagytam a bogyot, ahogy irtam :) orultunk, hoigy akkor kezdodhet a probalkozas, erre 10 napig menstrualtam....tipikus! Tegnap mult el, most meg ket napig folyton dolgozok, meg bent is alszok szoval nm is talalkozunk kb pentek estig :D ilyen az en szerencsem :D

282. Babus83
2011. nov. 21. 20:41
Mi újság veletek? Én a változatosság kedvéért rendesen felfáztam, haza is kellett jönnöm a melóból, mert annyira görcsöltem, rohangáltam a mosdóba.... Elegem van, most minden nyavaja el fog kapni?? Pedig úgy gondolom vigyázok magamra. Holnap megint doki lesz a program, most azt hiszem nem fogom megúszni az antibiotikumot. Nem szeretném, ha megint kismedence gyulladássá fajulna.. most nagyon nem lenne jó.... Már ötletem sincs, hogyan védjem magam a hólyaghurut ellen...
281. Babus83
2011. nov. 16. 13:16
Ok, majd belevetem magam a kutatómunkába. Sajna, ha most rosszabbak az eredmények akkor terhesség alatt fokozottabban oda kell figyelni. DE addigra minden értékem rendeződni fog, tudom, hogy így lesz! :)
2011. nov. 16. 12:57

Az szerintem sem lenne előnyös, mármint a drasztikus fogyás.

Sajna én sem tudom, hogy mitől lesz magas az ember koleszterinje... :S Ha megtudod, oszd meg velünk is!!! :)

279. Babus83
2011. nov. 16. 12:55

Hát azt nem mondtam, hogy nem vagyok túlsúlyos, biza van rajtam fölösleg (bőven) :((( De tényleg utána kell néznem mi emeli meg a koleszterinemet az étkeim közül, mert zsíros, "egészségtelen" kajákat nem fogyasztok. Lehet fogynom kellene "drasztikusabban" és akkor rendbe jönnék, de annyira nem szeretnék diétázni, hogy 2 hónap alatt sokat fogyjak.

Majd keresek valamit.

2011. nov. 16. 12:45
egyébként jellemzően nem a szalonnától és zsíros dolgoktól lesz magas koleszterin és így nem a túlsúlyos emberek betegsége ez, sokszor a vékony embereknek van ilyen betegsége...
277. Babus83
2011. nov. 16. 12:38

Ma eljutottam a házidokimhoz, az összes rossz eredmény közül inkább csak a magas cukor és koleszterin szintemre tért ki. Ne ijedjek meg ez még nem jelent semmit, nem olyan kiugró eredmények ezek, de azért majd menjek vissza a laborba 2-3 hét múlva és megint megnézzük. Nem ír fel semmire gyógyszert amíg be nem bizonyosodik a betegség. Mondom ok, csak aggódtam, hogy miért is magas ennyire a koleszterinem meg a cukrom amikor nem is eszek olyanokat. Szalonna, zsíroskenyér....stb nem igazán szeretem, azt mondja de szalámit azt eszik.... hááát igen szendvicsben max.

Na mindegy szóval diétázok ezerrel, csak nem tudom hogyan, aztán majd visszamegyek 3hét múlva....

276. LauraJones (válaszként erre: 274. - Babus83)
2011. nov. 16. 07:19
egyet értek... szerintem sem kell szedni tovább :)
275. Isabelle89 (válaszként erre: 274. - Babus83)
2011. nov. 15. 18:07

Én is így gondoltam, köszi a megerősítést :)

Úgy néz ki nemsokára indul az izgis rész :P

274. Babus83 (válaszként erre: 273. - Isabelle89)
2011. nov. 15. 17:19
Nem tudom hol tartasz a ciklusodban, de ha továbbra is szednéd a tabit és 3at kihagytál akkor folytasd a soronkövetkezővel, azt a 3at akár ki is dobhatod, ne hosszabbítsd meg ezzel a tabis időszakot. DE mivel úgyis letetted ezzel a hónappal, akkor szerintem ne foglalkozz vele, ne szedd be, főleg ha meg is jött. Következő hónapban majd beáll rendesen a valódi ciklusod.
2011. nov. 15. 17:14

Egy kis tanácsra lenne szükségem!! Elfelejtettem bevenni a tabit 3 napig (no comment, tudat alatt...) és tegnap megjött...Még tabi van. Ne szedjem tovább őket ugye?

Egyszer volt már ilyen, akkor szedtem tovább mintha mi sem történt volna, viszont most amúgy is úgy néz ki, hogy nem szedem tovább.

Szerintetek?


Laura: drukkolok!!! :) Én nagyon rosszul viselem a legtöbb menstruációmat, úgyhogy nem mondok semmit a mell feszülésre :D

272. bangel (válaszként erre: 260. - Kramer)
2011. nov. 15. 08:13
Sajnalom :(
271. LauraJones (válaszként erre: 270. - Babus83)
2011. nov. 14. 19:29

:) Szétmegy a mellem :S Ez normális? Bogyóval soha nem volt ilyenem...


A szavaidból ítélve nem vagy most annyira elkenődve, és ez jó :) Várjuk a pénteket, de ne felejts el időpontot kérni. Ez a dokinál sorban várás a sok mamika miatt itt is jellemző :(

270. Babus83
2011. nov. 14. 16:41

Isabelle, tényleg klassz volt a rucid, jó vásár volt és egy örök emlék, nem kell visszavinned a kölcsönzőbe! :) Nagyon cuki volt az urad is ezzel a kijelentésével, gondolom most a föld felett jársz, hogy szabad a pálya! :)


Kramer, kitartás, majd a következő hónap, ha pedig akkor sem akkor majd jövőre mindenki együtt prógálkozik úgyis és csak úgy árad majd a pozitív energia! Mondom ééén aki csöppet parázós és könnyen letörős vagyok, de akkor majd nem leszek! :)


Laura, csak neeem összejött nálatok valami, jajj remélem igen! Vannak eléggé érzékeny tesztek is, háátha.


Házidokimnál nem voltam ma, mert pénteken elfelejtettem időpontot kérni. Anélkül meg nem állítok be oda, mert ki tudja mikor kerülök sorra, a sok idős nyugdíjas mindig jobban siet a dolgára és előrefurakodik azzal a dumával pl hogy ő már itt volt korábban, csak el kellett mennie, vagy hogy csak egy injekcióra jött. De bent dumcsiznak órákat. Szóval majd kérek időpontot és okosabb leszek a leletemmel kapcsolatban! Remélem!

269. Kramer (válaszként erre: 267. - LauraJones)
2011. nov. 14. 11:02

A 10- es érzékenységű teszt, már 10. dpotól kimutatja elvileg. De szerintem érdemes megvárni legalább a mensi napját vagy max előtte egy nappal.


Izgulok és drukkolok! Mikor is kell h megjöjjön?

2011. nov. 14. 09:23
Babus, megjártad már a dokit??? Mit mondott??
2011. nov. 14. 09:22

Nekem is feszülnek a melleim és fájnak is sokszor. És néha olyan máshogy érzem magam. De én már éreztem ezt a múlt héten is, amikor még csak ovum volt, meg most is... :S

Ez még korai ahhoz, hogy majd 2 hét múlva meg fog jönni. nem igaz???

A terhességi tesztek között van olyan, ami akár 1 hetes terhességet is kimutat, nem?

Mondjuk én egyelőre nem tervezem a tesztelést. Inkább megvárom, hogy megjön-e...

266. LauraJones (válaszként erre: 258. - Kramer)
2011. nov. 14. 09:17
:( Sajnálom, de tényleg nem szabad feladni, és csüggedni :) hiszen az is lehet, hogy a csüggedéssel még kevésbé fog összejönni, úgy hogy csak előre!!!
265. LauraJones (válaszként erre: 257. - Isabelle89)
2011. nov. 14. 09:15

Jaj, nagyon szép ruhád volt :) Én is szoktam ebayról vásárolgatni, Kínából hihetetlen jó cuccokat lehet beszerezni.

Az a durva, hogy egy normális boltban is ugyanazokat veszed meg.

De itt legalább megfizethető :)

És a jegyesfotózós képetek is nagyon jó :D

Meg a kutyusos is :D

264. Isabelle89 (válaszként erre: 263. - Kramer)
2011. nov. 13. 19:51

Nagyon jó a hozzáállás, majd következő hónapban!! :)


Én meglepődtem rajta, eddig nagyon kitartott a terv mellett, hogy majd csak januárban vagy februárban hagyom abba a tabit :)

Már csak a munkahelyem miatt vagyok egy kicsit bajban, nem tudom hogy reagálnának, mivel csak szeptember óta vagyok itt. Viszont a törvény szerint nem rúghatnak ki, ha már fél éve itt dolgozok a terhességem 25. hetében és kötelesek fizetni a "gyest". Elkezdem a puhatolózást az anyuka kollégáknál :)

263. Kramer (válaszként erre: 262. - Isabelle89)
2011. nov. 13. 11:56

Nagyon örülök, h a párod ilyen koperatív! Mindent bele akkor lassan! :)

Tudod, h a legnagyobb esély a teherbeesésre a tabletta elhagyása után van! :)))


Nekem meg megjött! De most először nem vagyok annyira kiborulva, mint szoktam! Majd a következő hónapban!!!!!!!!

262. Isabelle89 (válaszként erre: 260. - Kramer)
2011. nov. 12. 23:55

Sajnalom, de tenyleg ne keseredj el - hozzateszem en is el lennek :D

De kitartas, majd jovo honapban!! :)


Nalunk ma volt egy beszelgetes a temarol megint, komolyabban :) kozoltem kedves urammal, hogy valoszinelg ez az utolso level tabim, mert ma is rosszat olvastam rola es ilyenkor mindig eldontom, hogy nem erdekel a velemenye, en abbahagyom :D na es ma legnagyobb meglepetesemre azt mondta, hogy "Rendben, en mindenben melletted allok!" Tisztara sokkolt, ez annyira edes volt tole :) szoval mar csak rajtam mulik a dolog :)

261. Babus83 (válaszként erre: 260. - Kramer)
2011. nov. 12. 13:58

De az még NEM jelent semmit!!! Ha holnap nem jön meg akkor hétfőn tesztelj még egyszer, lehet kicsit később fogant és még kevés a hormon a szervezetedben! Ne csüggedj!! :)

De ha holnap megjön akkor se! Hajrá jövő hónapban! :)

260. Kramer
2011. nov. 12. 08:41

Sziasztok LÁnyok!


Sajna negatív lett a teszt, holnap tuti meg fog jönni. Kicsi pityergés megvolt, de majd köv. hónapban.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook