2012-ben világvége? (beszélgetés)
Nem.
Földrengető katasztrófák volt a címe.Ez egy többrészes sorozat amit heti 1x szombatonként este adnak.Minden rész másról szólt,ez amit én láttam a dínós rész volt.
9/10-re értékelték egyébként ami nagyon magas.
2012-re gondolsz?Az egy katasztrófafilm,most láttam tegnap a bemutatóját,űberjó!!Alig várom már hogy megnézzem a moziban,ezt nem lehet már felülmúlni.
Amit én láttam az egy természetfilm volt,nem sci-fi.Annyira nem aggasztottak eddig ezek a kisbolygók és meteorok,de azt én sem tudtam hogy ha a föld közelébe kerül (vagy is a belső naprendszerbe) akkor a gravitáció miatt a pályálya egyre jobban ellipszid a föld körül és ennek sajnos az a a következménye hogy....
A dínók kb fél óra alatt elpusztultak a kisbolygótól,de nem azért mert mindenütt felszakadt a földkérek és nagy vulkánok lettek satöbbi,hanem a felső légkörben lévő parányi részecskék izzottak fel és ezek hevítették fel olyan mértékben a bolygót,hogy minden leégett.Mint ha megsültek volna egy óriás mikróban.
Szerintem egyébként az egyetlen megoldás az mindenképp a szétbombázása,akár még ha ennek az is az ára hogy apró sugárzó kődarabok száguldanak is az égből.
Vannak azért alternatívák,próbálkoznak minden xarral,de bizonyára nem véletlen emészt fel ez ennyi pénzt,mármint a kukatás és fejlesztés.Mert valami lesz.
Nyugi, a lelked ki fog röppenni a testedből, amikor itt az ideje, Tibet nélkül is. Persze TIBET rendkívül jó buli. Ha ez igaz, akkor nagy lenne a tolongás Tibetben már most is.:))
Nem fáj és baromi klassz érzés!!!!
(Csak ki kell érdemelni.)
Talán nem véletlen, hogy építkezni kezdenek a HOLD-on, s egyéb alternatív búvóhelyeket építenek, keresnek....
Ugye ha jól emlékszem 2009 van jelenleg, ami azt jelenti, ha mindez igaz, akkor van 3 évünk.
Ha mindez igaz lenne, baromi nagy hiteleket vennék fel, mert a bumm után úgy sem kellene fizetnem, előtte meg jól élnék.:))
Mit változtatnék meg a saját kis világomban, ha a tudatomban lenne, hogy még 3 évem van a végéig?
Gondoltatok már erre?
Én biztosan megvizsgálnám mennyire boldog az életem, mitől lehetne jobb, s nem "tökölnék", hanem azonnal lépnék. Felgyorsulna az életem, s igyekeznék még nyugisabban élni.
2014 körül várható egy nagy kavics meg valamikor 2036(?).Valahogy így.A lényeg hogy már most nagyon közel van a 2004-es is nagyon közel volt.Ez azt jelenti hogy a föld és a hold gravitációja már befogta a kavicsot,itt kering,pályára állt.Egy elliptikus pályára ami idővel folyton szűkül.
Na eddig bírtam nézni a műsort aztán kirohantam öklendezni a wc-re.
Igen.Mint a dínók.
Csak azok élnek túl akik képesek lesznek 5-6 méterre a földalá kaparni (mint a pockok) és felhalmozni legalább 1 év táplálékot.Most volt a spektrumon a műsor.Aztán a végére rosszullettem a pániktól,szal nem tudom mi volt a vége, a gyerek nézte tovább mint valami jó mesefilmet.SSS
Ráadásul én mindig akkor kaptam el amikor már lecsengett az egész járvány.
De 3 éve egyáltalán nem kapom el,sem ősszel sem tavasszal sem máskor.
Minden évben van infuenzahisztérika.Ebben az a legnagyobb röhej,hogy mióta minden évben hiszti van(hol a madarakat ölik hogy a disznókat) azóta én nem is voltam EGYÁLTALÁN influenzás,pedig azelőtt nem volt év hogy el ne kaptam volna.Ennek már 3-4 éve.
Akkor most mi van?
Arra gondoltam. Tényleg nem szép dolog csak úgy eldönteni, hogy ki kap ingyen védőoltást é ki nem...a politikusok 100+1 %, hogy kapnak...:))
Egyébként ez attól is függ, hogy kinél fordulhat elő nagy eséllyel az esetleges szövődmény. Egy egészséges, semmilyen krónikus betegséggel rendelkező ember például kb.5 nap alatt megy át a betegségen.
te most a sertés infulenzára gondolsz?valami nagyon fura dolog zajlik.ha ez a virus valójába létezik,
akkor mért van az hogy kijelentették:4 millió ember
ingyen megkapja a védőoltást,2 millió embernek
fizetni kell érte.de magyarország lakossága tízmillió ember.na most 6000000 ember megkapja az
oltást,de mi lessz azzal a 4000000 millióval aki nem kap oltást?