2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
jaja....szerintem idióta felelőtlen szülő, aki mászatja , állítja (Bekka is megáll, amikor a hasamon elengedem egy pillanatra, meg tudja tartani magát, -nem is régen olvastam, hogy elbírják magukat, csak éppen a gerincének annyi--szóval csak egy-egy pillanatra engedtük, ) de nem szabad hagyni állni, mert olyan károsodás érheti, ami egész életére kihat!!
én nem hiszem, hogy igazán a kaják már befolyásolnak 5 hós babáknál! simán a puki vagy kaka nehezen megy neki, de nem gondolom, hogy amit eszel az bántja!!
nálunk már régen a nagy kádban, apával vagy Patrikkal...és még úszni is tud a kezükben :)) a fiúk gatyában szállnak be..így az ölükbe is ülhet :))egyszer szippantott vizet...apa combján feküdt...és meglöttyent a víz..pont bele az arcába..apa sokkosan emelte függőleges helyzetbe és kiabált ki nekem :)) csak egy kis kuckuc volt...de apa ettől mindig szívbajt kap :))
lehet olyan kádat is, ami úgy van öntve , hogy bele tudod fektetni! :)))
na ugye!! szerintem simán degeszre ette magát..ezért már nem kellett a cici,máskor meg még fért volna bele, de aludt el inkább rajta!!
Rebus is detto..mióta van tápi ugye odaadom ne vesszen kárba..ma úsztam a tejbe, de azért egy 70 ml-t megivott,..aztán a másik cici...(mindkét ciciből ömlött a szájába, a második cicinél már pihegett..de nyelte..elvettem tőle...már meg se moccant..folyt ki a tej a száján! kivi vagyok így "megtömve" meddig alszik:))))
ma cékla-krumplit főztem!! imádta ezt is, rengeteget evett!! :)))
miért? elsőre mit olvastál?? :)))
Jaaah, most olvastam újra, h mellkas :P de béna vagyok :D
Igennálam előfordult már olyan is, hogy alig bírtam megmozdulni, azthiszem, hogy beszorul ilyenkor egy ideg, legalábbis nekem azt mondták... igazábúl sosem jöttem rá a kiváltó okra. Ritkán, mondjuk évente 2-3X
hát per pill iszonyat fáj, csak ülni tudok, jó lesz így az éccaka. de mitől lehet? meghülés? vagy hirtelen megrántottam, mikor ma sokat cipeltem Fannyt?
Felváltva szoktak szurkálni, de nem olyan durván, vigyázz nehogy begyulladjon!
csajok, nektek volt már olyan h jobbb oldali mellkas baromira szúr, de úgy, h le sem bírok feküdni, mert mindenhogy nyom:-S
no, akkor meglesem majd:-)
Bababoltokban így is árulják a kiskádakat.
Johanka is hasról hátra fordul, de vissza nem igazán, pedig tud, de nem akar. Épp ma olvastam egy könyvben, hogy van ez így a babáknál, valószínüleg az nekik nem érdekes, majd csinálja rendszeresen ha számára az is érdekes lesz.
Hajhullas nalam is meg tart,habar ugy latom mar nem olyan vexesen mint egy par hete.. azt mondjak ez normalis... Kicsit megkopaxodunk, de hat ez van... :DDD
Mink kiskadban furdetjuk,es mindig apa furdeti, nagyon elvezi. :) Apa fogja es ugy furdik, o csak csapkod a kis labaival es mosolyog nagyokat.
Anettot is megviselik a xelek, de tenleg nem lehet oxxehasonlitani a regi hasfajassal... Meg mielott kakilna elotte is tekereg egy kicsit.. :(
Ma kepzeljetek,furdetes elott kapta az egyik cicit, aztan 120ml tapot,utana megbofiztettem,cicire tettem, de csak parat xivott, es elfordult...lattam h elkezdte becsukogatni a xemet, xepen betettem a kisagyba elkezdett mosolyogni,en meg enekeltem neki a tente baba,tentet (igy altatom nappal), es xepen lassan becsukta a xemet... :))) Annyira orulok, ilyen meg nem volt soha h este ne cicin aludjon el... :) Majd probalom most minden este alkalmazni, remelem sikerul...remelem nem kiabaltam el a dologot.. :)
Jezusom...hat nem semmik a videok.en is nagyon sajnalom a pici, tenleg latxik h meg nem all kexen a maxasra..no de az a tamaxkodos az meg durvabb... :((((
de jó, h van ilyenetek! és ilyet hol lehet venni? én eddig csak kis kádakat láttam, belevalókat nem...
Ja, s annak ellenére, hogy úsztatja, sok vizet eresztek neki, hadd pancsoljon :)
Nálunk bírja nagyon, de neki van egy fekvőkéje ugye, abban pöffeszkedik s a lábaival meg úsztatja a fürdőszobát... nagyon élvezi.
nálatok, hogy megy a fürdetés? Fanny mostanában szinte kicsavarja magát a kezünkből. nagy kádja van, tele vízzel- mert imád lubickolni - fogjuk őt, de állandóan meg akar fordulni hasra, és úgy kalimpál. ez valami úszási reflek náluk? ma pölö vizet is szippantott meg nyelt, szegényke meg elkezdett köhögni és sírni:-(:-)
húúú, de komoly! tökre láccik a babán h még nem áll készen a dologra, szinte csetlik-botlik. komolya sajnálom a babát...
ezt én is szeretném tudni:-S ma is egy csomó hajszál a párnámon, és a fürdő is úszik tőle :-( útálom:-((( vérvételen is voltam, minden tökéletes, doki szerint semmi teendő nincs...
MEddig tart még ez a fránya hajhullás??? :(((
Igen, próbálom megválogatni az ennivalómat, de lehet mégsem sikerül mindig 100%-osan...
Ilyen már nincs nálunk szerencsére. Bár nem tudom, lehet,hogy fogfájásnak tudom be azt is:) De Te még szoptatsz, valószínű befolyásolja, hogy mit eszel. Tápszereseknél ilyen gond nincs. (Talán csak ez az egyetlen előnye ennek)
Hát ezt megértem, tényleg annyit szegvednek szegények. Én arra gondoltam, akinek 8-9 hónaposan jön az első foguk, vajon azok is szenvednek 3 hónapos koruk óta? Egyébként hiába van már kint, ugyanúgy tömködi a kezét meg fáj neki.
Ugyanaz a baba :) az anyja nagyon élvezi, de arra nem gondol, hogy ez mit tehet a csontozatával... Nem hiába vannak kitalálva a dolgok úgy ahogy vannak, persze vannak ilyen szuperbabák, de inkább picit lassúbb legyen s a teste álljon kész a dologra mint következménye legyen a jaj de cukinak...
A kúszás az egy dolog de a mászás már egészen másképp terheli a picit, látszik pl ott ahol eldől a feneke, hogy nem tudja visszabillenteni s nem tudja mit csináljon, hogy könnyítsen magán, mindezalatt csavarva van a gerinc elég durván. Bizonyos izmok ki kell fejlődjenek ahhoz, hogy a mozgása következetes legyen, ne történjen az, hogy nemtudja most merre...
Hát nálunk még most sem múlt el teljesen a hasfájás, a szelek bántják, mindig van valami, de mindenesetre nem lehet összehasonlítani a régi görcsökkel.
én nem bánnám, ha már kibújna nekünk, 3 hónapos kora óta kinlódik.. Néha alig tud enni..
igazad van és tudod mit néztem, volt egy másik videó, ahol egy 5 hónapos baba támaszkodva állt egy szék mellett.. na az milyen durva..
04.23-án született.Ez már a 2. foga. Nem nagyon örülök neki, hogy ilyen hamar kezdtük. Alig múlt el a hasfájós korszak, kezdődött a fogfájás. Bár nem tudom, hogy jobb. Akinek később jön a foga van pár nyugis hónap, vagy tovább tart a nyűglődés? Vagy nekünk fog tovább tartani? Fogalmam sincs...
További ajánlott fórumok: