Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 áprilisában születendő babák fórum

2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
15421. zupa (válaszként erre: 15414. - Christineee)
2012. szept. 10. 11:53
ez normális, nekünk is a szemfog jött először..meg a 2-esek.. ..és majd csak aztán a metszők :)kis vámpírnak neveztük :)
15420. zupa (válaszként erre: 15416. - Christineee)
2012. szept. 10. 11:52
nem rajta múlik, szerencsés volt..vagy inkább mi, de azért tényleg ügyes :))))
15419. zupa (válaszként erre: 15400. - Racinger)
2012. szept. 10. 11:50
gondolj bele! felnőtt vagy, de biztos van olyan, hogy tekerget a gyomrod..vagy csavargatnak a beleid, ..és nem igazán lehet mindig kellemesnek mondani az érzést..sőt, gondolom előfordul, hogy szinte fáj :) na, ..neki ez hatványozottan fájdalom, hiszen neki még más a fájdalomküszöbe...és sima bélmozgás is lehet megterhelő, pláne, ha érzékenyebb ez a része..babáknak még nem szabad talpmasszázst, de szerintem majd ha már lehet elviheted gyógyászhoz, aki tudja mi az emésztőrendszer pontja és megnyomkodja szakszerűen , mert szerintem ilyenkor máris látszik kinek mivel lehet gondja felnőttként is esetleg! pl. az én kisfiamnak sokszor volt szájpenésze, aztán ugye szájfertőzéssel feküdtünk a kórházban 8 hósan, na azóta is félévente van egy rohadt aftája, ami nagyon fáj..alig tud enni :PPP
15418. zupa (válaszként erre: 15399. - Racinger)
2012. szept. 10. 11:46
nos igen, bár mosásra jó lehet :DDD én amúgy sem használom a kádat másra :)
15417. zupa (válaszként erre: 15397. - Nonuc)
2012. szept. 10. 11:44
igen, szerencsénk volt, remélem Rebekánál is így lesz, bár kicsi az esély!!! még azt sem mondhatom, hogy nyűgösebb volt azokban az időkben Pati, csak a nyála ömlött! Persze nem ő az egyetlen gyermek, akit nem visel meg, úgyhogy lehet szerencsétek :)
15416. Christineee (válaszként erre: 15392. - Zupa)
2012. szept. 10. 11:39
Aztaaaa:-) Ügyes gyerkőc:-)
15415. Christineee (válaszként erre: 15405. - Fodzsuzska)
2012. szept. 10. 11:29
Nekem is pótolni kell, de azért még küzdök. :-S
15414. Christineee (válaszként erre: 15410. - Timcsyyyy)
2012. szept. 10. 11:18

2 kibújt hétvégén, 2 áttörés határán , 4 jövőget.

Elősször a szemfogai indultak be amin csodálkoztunk is, majd hirtelen beelőztek a metszőfogak elöl. Most hétvégén a két alsó jött ki. 4,5 hónapos.

A hétvégén az éjszakák brutálisak voltak, de a nappalok is. Folyton sírt, szenvedett, többször kapott fájdalomcsillapítót is de mégsem szűnt meg rendesen a fájdalma:-S

Most éjjel végre szépen aludt és ma már nem szenvedős, újra hallom dumálni. Mert a hétévégn 1x sem dumált csak szenvedett:-(

Az ismeretségi körben sehol nem hallottam még oylat hoyg ennyi fog jöjjön egyszerre:-(

Az ínyük fehéredik ott ahol jönneka fogak. Abból jól lehet nézni vajon hol, melyik fog akar kibújni.

15413. Timcsyyyy (válaszként erre: 15387. - Zupa)
2012. szept. 10. 10:54

Na meddig aludt? :)

Anett fel 3 kor felebredt, adtam neki 120ml tapit, es aludt 6ig...de utana mar nem volt vixxaalvas,ugyh keltem en is.

cekla-kurmpli? Nem roxx otlet. En tegnap adtam neki krumplit,sargarepat. Nagyon xepen elfogadta.xerintem megevett kb 10 kanallal, de nem mertem neki tobbet adni,mert most kaptam 2xor. :)

Majd legkozelebb..

Most nem tudom h a taptol e vagy a krumpli/repatol de ma surubb es kicsit barnasabb lett a kakija(olyan kremes allagu).Eddig ugye anyatejci mellet sarga volt...

15412. VZsófi (válaszként erre: 15407. - Racinger)
2012. szept. 10. 10:52
Állítólag, ha egy éves kor előtt használja az ember, akkor nem lehet belőle gond. Rékánál volt egy időszak, amikor szinte naponta kellett használni, és nem szokott hozzá. Mára rendeződtek a puki-kaki gondok, úgyhogy már nem is kell neki. Magától intézi :-)
15411. Timcsyyyy (válaszként erre: 15392. - Zupa)
2012. szept. 10. 10:50
uh, de konnyen bujtak ki a fogacskak... Barcsak mindenkinel igy mukodne.. :)
15410. Timcsyyyy (válaszként erre: 15409. - Christineee)
2012. szept. 10. 10:48

8??????????? Es azt h vexed exre? Sorry,de nem sok tapaxtalatom van.Az en babomnak az ineben latom a feher kuxikat, de semmi jele nincs meg,kiveve h nyalaskodik...

Hogy viseli a Regi?

2012. szept. 10. 10:44

Sziasztok! Tudom nagyon rítkán jövök és ezért le is avgyok maradva, bocsi érte de nehét 2 picivel:-S

Lenne egy kérédsem , kinél menniyre jönnek a fogak???

Ki vagyok akadva mert Regimnek egyszerre 8!!! foga jön:-(

15408. Racinger
2012. szept. 10. 09:42
Zombi vagyok az éjszaka miatt, s fáj a fejem is :(
15407. Racinger (válaszként erre: 15406. - VZsófi)
2012. szept. 10. 09:42
És ennél nem áll fent az, hogy hozzászokik? Én azt nem értem, hogy sokszor olyan jó egészségeseket fingodozik (nem lehet pukinak nevezni :P) aztán meg egy egy kicsi semmi úgy megkínozza...
15406. VZsófi (válaszként erre: 15404. - Racinger)
2012. szept. 10. 09:23

Nekünk van. Rékánál elég sokat kellett használni két-három hónaposan. Nagyon bevált. Volt, hogy csak sírt szegény, aztán "megcsöveztük" és utána boldog mosoly az arcon :-)

Nekem is idegen volt, de sokkal jobb, mint a sírást hallgatni.

15405. fodzsuzska (válaszként erre: 15394. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:23
én speciel azért mértem, mert nem volt elég tejem és nem tudtam, hogy mennyit kapott tejet melegítsek. Mert nem akartam, hogy sokat melegítsek fel, mert akkor mehet a lefolyóba. Ha meg keveset, akkor meg lehet ismét melegíteni, ami plusz idő és azt végig bömbölte Boti. Most már tudom, hogy menyi általában a tejem és mennyi pótlás kell. Akinek van/volt bőven teje, annak könnyű. És nagyon egyszerű mondani, hogy minek méred. Van ismerősöm akinek bőven volt teje, most már fogy illetve nagyon hígul neki. mostanra értette meg, hogy mennyire nem egyszerű ez a pótlás dolog.
15404. Racinger
2012. szept. 10. 09:20
Azon gondolkoztam, hogy vegyek szélcsövet. Csak nekem az annyira idegen.... de már elegem van, hogy annyit kínozza szegényt :(
15403. Racinger (válaszként erre: 15387. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:19

Hát nálunk nem jön be ez a tápis dolog, mert tegnap is egyszerűen nem tudtam megetetni. 10-kor szopott, minimálisat, elaludt, nemtudom mitől volt kiütve mert napközben aludt 3x is nem keveset. Szóval annyira kidőlt, hogy fel sem lehetett ébreszteni, nemhogy megetessem vele a tápot s esetleg még cicizzen is...

Az éjjel 2:50-4:15 között kukorékolt, megint a pukik miatt, nem volt kimondottan ordítás, de a lényeg, hogy úgy cicizett, hogy közben verekedett a mancsaival :DDD, utána pedig az apja tenyerét boxolgatta, nagyon durva volt. Ja, ez azután volt, hogy a saját ágyát széttúrta, majd jött s a miénket is:) Az összes ütközőt csűrte csavarta, ette meg, felmászott a sarokba, lábával rugdosta a léceket, szóval le volt vadulva, s ezért tettük magunk közé, hogy ne fejelje az ágyát.

15402. VZsófi (válaszként erre: 15390. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:17
Az enyémek már nem szopiznak elég régóta :-(, de Zalán ma reggel elég nagy kiabálást rendezett, mert "beszorult" neki a puki. Gondolom - bár nem értek hozzá - ilyenkor is fejlődik még szervezetük, és ezért is lehet, hogy időnként rájuk jön a nehezen pukiznak/kakilnak dolog.
15401. VZsófi (válaszként erre: 15370. - Racinger)
2012. szept. 10. 09:14

Sziasztok! Újra ideértem... Jó régen nem jártam erre, de kicsit sűrűsödik a program.

Jelentem, nekem a hajhullás múlóban :-) Már nincs tele az egész lakás :-)

15400. Racinger (válaszként erre: 15390. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:13
Hát nemtudom, de már elegem van a sok görcsből....
15399. Racinger (válaszként erre: 15388. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:12
Csak azzal az a baj, hogy később nem tudod esetleg másra használni :D
15398. Racinger (válaszként erre: 15386. - Zupa)
2012. szept. 10. 09:12
Úgy értettem, hogy kimondottan a melle fáj na :D
15397. nonuc
2012. szept. 10. 08:17
Sziaasztok..huu jo regen nem voltam,Jazmin kicsit betegeskedett sajnos,vagyis nem volt olyan durva csak en paraztam agyon magam:P Ejszakakkal nalunk nincsennek gondok egyelore,aztan lehet majd a fogbajokkal elkezdodik az ejszakazas,azert remenykedve olvasom zupa hogy kisfiadnal(nagyfiadnal) eszrevetlenul kijottek:)Kuszas,maszas hat az nekunk meg messze van,Jazmin tegnap volt meg csak 4 honapos,fordulni egyelore oldalra megy,hasra is mar majdnem csak zavarja a bentmarado keze s nem tudja mit kezdjen vele:)Hason meg mozdulni nem igazan probalt csak felnyomja a popojat ,van amikor a labait is feldobja a kezeit kinyujtja,mint egy partra vetett hal:) Anapokba kezdte el a kurjongatast,olyan edes,aztan van mikor forgatja a kis nyelvet a szajaba de hang nem jon ki s akkor begurul:P Ami a nagy slager a felules,barhogyan fogom o erolkodik s sir ha nem hagyom...a pihenoszekebe is huzza feel magat,a kocsiulesbe ugyszinten,nem tudom mit csinaljak..mert mondjak hogy amit magatol csinal az ok de megis meddig hagyjam hogy uljon ha felul az olembe,mert azert latszik hogy meg kis gyenge.Azert nem akarok Lindaanyuka lenni,szerintem nagyon durva,majd par ev mulva nem lesz neki ilyen vicces.Amugy olyan jo olvasgatni hogy miket csinalnak mar a babok,igy latom elore hogy mi var rank hetek mulva:)
15396. zupa (válaszként erre: 15360. - Gabes7)
2012. szept. 10. 00:41
Linda baba nagyon durva...4,5 hósan így mászni nem semmi, de káros..anyuka idióta, ahogy a széknél áll 5,5 hósan azt Rebus most is meg tudná, mert ha kapaszkodik akkor elbírja magát...próbáltuk, csak nem szeretném tolószékben látni 15 év múlva így Linda anyukával ellentétben nem menőzünk a jutyubon (sem..és itthon sem)!! írnék oda hozzászólást, de nem szítok vitát.. a nagyobb gyermekre összpontosítana inkább ennyire..Pati ilyenkor már bőven többet beszélt :DD (gonosz vagyok, de igaz)
15395. zupa (válaszként erre: 15356. - Timcsyyyy)
2012. szept. 9. 23:27
haha....Rebus detto így nyomatja , kapaszkodik és nyomja magát..félig mászó pozícióban van a lába...le is videóztam :)bő métert haladt így :)
15394. zupa (válaszként erre: 15354. - Betty-)
2012. szept. 9. 23:26
ne mérd, ne foglalkozz vele!! hízik, pisil, kakil!! ennyi a lényeg! nem is értem, miért méregeti, aki méregeti?? :)))egy órán át erőlteted??????? minek??? ne tedd, megutáltatod vele az evést, mire totyog!!ez nem vicc!! amennyit szívesen elfogad , annyit egyen!!fogadjunk így is nagyobb már, mint Rebekám :)3 óránként eteted, vagy 3 óránként kér enni? én eleinte fostam, nem lesz elég tejem, próbáltam pótolni, de alig ette meg..aztán leszoktam róla..szopott és kész..sose mértem, pedig tudtam nem hízik rohamosan, de tök egészséges, nem éhezik..és olyan jó, hogy nem parázom, hogy eszik e eleget!!sírna, ha éhezne..nem régen volt rá példa egyetlen alkalommal :((
15393. zupa (válaszként erre: 15361. - Racinger)
2012. szept. 9. 23:22
Rebeka is hasról hátra fordul csak viszont mindjárt mászik...már tolja magát :)))de rohadtul ráér :)
15392. zupa (válaszként erre: 15362. - Betty-)
2012. szept. 9. 23:21
Patrikomnak 6 hósan jött az első foga..és onnantól az összes észrevétlenül (az első is) csak azt láttuk ömlik a nyála..szóval mindegy előbb vagy később, van akinek fáj, van akinek nem :)))Remélem Rebus a bátyja példáját követi :))
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook