2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Köszi!
Itt is elég aktív, de már megszoktam!:)
Köszi:-)
jelentkeztem is a klubba.
Babuci is folyamatosan mocorog, lehet, hogy nem szereti, ha előre hajolok...
lili.molnar, beírtalak a klub táblázatába a megadott adatokkal.
Niky téged is:-D
Nálam nagyon aktív a kis pocaklakócska.
Remélem, a párodnak is ízlett:-) Egyszer én is kaptam tortát, a férjem 2 napig készítette. Látszott, hogy nem cukrászdai, de az íze mennyei volt.
Most rajtam lesz a meglepi készítés sora, február végén lesz a névnapja... Keresek majd egy gyors és nagyon finom receptet:-)
Köszi. Ezt nem tudtam, hogy 20 nak lennie kell, de ezután, akkor így fogom én is számolni.Nekem elég ritkán rúg, föleg a fejecskéjét dugja ki, mintha a hasfalamon keresztül szeretne kijönni.
Reggel akár le is mérhettük volna, hogy mekkora a baba. Keresztbe van fordulva, és a fejétől a popsijáig mindent kidugott. Csak a lábai voltak bent.:)
Olyan volt mintha egy jól megtömött válfát nyeltem volna le keresztbe.:)
Én tegnap tortát sütöttem páromnak volt szülinapja, de igen durva volt, nem gondoltam volna hogy egy torta ennyire megvisel, több órát sz..rakodtam vele, közben 80szor le kellett pihenni, az eredmény jó randa lett, de legalább finom. Bár közel voltam ahhoz hogy félúton kidobáljam az ablakon és inkább vegyek egyet, de megszenvedtem, örült neki nagyon :D :D
Nekem a nagy része megvan a cuccoknak, már csak a bútor elkészülését várom, matracot kell még venni, meg babakocsit.
Igen, nagy szerencse hogy az egész terhesség alatt nem dolgoztam, nem tudom mi lenne ha még dolgozni is be kéne menni :D
Igen, folyton azon jár! Szét akarom puszilgatni végre a kisfiamat!! :)))
Szia,
szeretnék felkerülni a listára:- ) Április 20-ra kiírva.
Tegnap babuci nagyon sokat mozgott és néha nem tudom eldönteni, hogy épp jól érzi magát, vagy nem tetszik neki ahogy épp ülök/fekszek... Úgy érzem, a hasamon keresztül akar kimászni:-D
Az alvással szerencsére nincs gondom, de megfigyeltem, hogy sokkal felszínesebben alszok pár hete. Délután nem merek aludni, mert akkor éjszaka csak a bárányokat számolom... Minden nap igyekszem valamivel lefárasztani magam, ma szerintem palacsintát fogok sütni:-)
Ma végre összeállítom a babalistát és elkezdem a neten keresgetni, mit honnan érdemes beszerezni. És akkor holnap megyünk is szétnézni a boltokban. Nagyon nehéz lesz csak figyelni, meg jegyzetelni és semmit sem hirtelen felindulásból megvenni...
Kiskönyv hátuljában van egy táblázat magzatmozgásra, de szerintem jobb egy külön papíron vezetni.
Én fiamnál se kaptam papaírt ehhez, és gyanítom most sem fogog:-S
Mi ma vagyunk 29 hetesek.
Irigykedek amiért van esélyed a nap bármely szakában aludni:-D
Ezek az álmok többnyire azért vannak, merta kismami agya folytona szülésen jár, és a félelmeit kivetití az álmokba.
Próbálj meg nem aggódni a szülés miatt:-D
sziasztok
bocsi a zavarásért.
vannak eladó 62-68as ks fiú ruháim ha valakit érdekel,
Nekem is mondta, hogy számolni kell, de papírt nem adott, és különösebb azt sem magyarázta el, hogy hogy kell.
Leírnád esetleg, hogy hogyan csinálod?
Szia!
Én mikor nyáron először voltam a védőnőnél, már akkor kaptam ilyen számolós papírt, meg mikor utoljára voltam nála már mondta is hogy mától kell számolnom, meg a szülésznő is említette!
Szerintem kérdezz rá védőnőnél akár telefonon!
Sziasztok,
írjátok ezt a magzatmozgás számolást. Most voltam dokinál (31 hetesen) és legközelebb csak 35 hetesen megyek hozzá és nem mondta, hogy számoljam. Védőnővel meg csak márc. második felében fogok találkozni.
Kérdezzek rá?
Sziasztok! Képzeljétek, most ébredtem fel!...Egész éjjel lestem a plafont, wc-re jártam, derekam leszakadt, hajnal 5-kor nekiálltam tv-zni, aztán úgy 7 körül bealudtam, most keltem, de nem érzem magam kipihentnek :D
Én ma lettem 33 hetes, úgyhogy mától számolnom kell a magzatmozgásokat! :)
Én is még mindig szülök álmomban ( már ha alszom), a legújabb módi, hogy nem indul be a kocsi a hidegtől! De nem igazán van értelme, áprilisban már talán nem lesz mínusz 20 :D
Kisfiamnak új "remek" elfoglaltsága van: a bordáim rúgdosása! Hát nem semmi azt mondom :D
Sziasztok Kismamik!
Lenne egy kérdésem,nem tudom ki mennyire van benne. Nekem már van egy 2 és fél éves kislányom,most kaptam a munkáltatomtól erről a jövedelem pótlékról papírt.De csak áprilisban fogok szülni,a lányommal meg 2011 júniusig voltam gyeden...Nem tudom,hogy akkor ezt a papírt most kell visszaküldeni vagy majd szülés után ,mikor gyeden leszek meginnt? Bocs fogalmazásért,de aki érti az jelezze és megírom bővebben! Köszi előre is. Puszi Mindenkinek! Szép Napot Kívánok Nektek!!!
Jo reggelt minden kismamának!:-)
Pocsék volt számomra az éjjel negyed kettötöl hajnali háromig széken ültem.
Olyan iszonyatosan elkezdett fájni a gyomromnál meg az egész hátam ahogy mozgolodot a picurkám rendesen beleizadtam ezutan elindultam vissza az ágyba ,mert a fáradságtol ,majd leestem már a székröl nagynehezen 4ora után elmult és tudtam aludni nem semmi volt remélem mindenki jol van.:-)