2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok a méretekhez:-D
De azért ne vedd 1000%-ra hogy nagy baba lesz,, mikor kórházban voltam voltak érdekességek a becsült és a valós súly között:-D
A lényeg hogy jól van a ksiherceg és szépen fejlődik.
Neked tuti császár lesz?
Sziasztok!
Ki hogy van ma? Remélem, mindenki jól viseli az utolsó heteket!:)
Nem nagyon voltam ma, mert eléggé szaladgálós napom volt.
Viszont voltunk este uh-on, jó volt látni végre a mi "pici" fiunkat!:)
Méreteink így 30 hetesen:
BPD: 80,1 mm
HC: 276 mm
AC: 280 mm
FL: 59 mm
Becsült súly: 1830 g
Orvosom mondta is, hogy ne számítsunk kicsi babára.:)
Végre megmutatta neki is magát, hogy kisfiú - eddig csak 4D-n látták. Mondta, hogy ne vegyünk túl sok lányruhát! :D
Most kiderült az is, miért éreztem ma délután meg sokszor máskor is a bal oldalamon a sok-sok rugdosást. Mivel ott vannak a lábai, és fejvégű fekvésben van!
Habár lényegét tekintve nekem ez nem olyan fontos, hogy beforduljon, a császár miatt. Meg is kaptuk a feladatot, hogy válasszuk ki az időpontot, mikor szeretnék szülni!
2 hét múlva pedig mennem kell hozzá ismét!
Hát kb én is így vagyok:-D Elinte nem szedtem fel aztán bepótoltam...na de sebaj, hugiért mindent, majd szoptatás után ráérek lefogyni:-D
Nekem is idősebb a méretek alapján kb 5 nappal, de fiam is nagy gyerek...2 évesen 95cm és 15 kg.
Pedig vékoynnak született, 55cm és 2930 gramm volt, de hamar behozta:-D
Gyanítom hugi is erős gyerek lesz.
Szia!
Nem hiszem, hogy előbb fogant, tudom a napját.. :) A peteérés napján voltunk együtt.. Lehet, hogy etetem rendesen, azért nő ennyire.. :) Nem tudok a finom falatoknak ellent mondani, 29. héten már 11 kg van rajtam.. Gondolom az nem kevés..
Tudtommal cska mincstár fizet, vagyis az állam.
De ha kifizetőhely a céged rajtuk kerezstül megy, így a céged utalj ki a TGYÁS-t és a GYED-t.
Nekem is kifizetőhely a cégem.
Én is iszonyúúúúaaaan várom már az áprilist:-D
Szeretném már a kezemben tartani a kiscsajszit:-)
Utána néztem nekem is kb 5 nappal idősebb a méretek alapján, de fiam is nagy gyerek így nem lep meg ha hugi is az lesz.
Hu ez durva.... nálunk direkt nem kérnek ruhákat csak pelust esténként. Csak a hazaviteles ruhát kell vinni mikor megy az apa a anyikáért és babuciért.
Fiam téli, volt rajta sapi, de nem tűnt el mert igyekzetek figyelni.
Én a II. női klinikán szültem, és fogok szülni.
Hát én is hiszem hogy a szülésig megmarad már az ilyen hát, fenék fájdalom, sebaj kiscsajért mindent:-D
De remélem még befordul időben.
Kérj néha masszást apától a hátadra hátha segít egy kicsit:-)
Csajok!
Látom a baba méreteket.. Ezek szerint az én kis csöppem túl nagy? 29. hetet kezdem és 1500 g-ra saccolták..
Ma mondta egy barátnőm, hogy írjam rá a textil pelusokra a nevemet, meg a kisruhákra is, mert abban a kórházban ahol ő volt loptak, és a amikor kellett nem volt neki annyi textil pelusa amennyit bepakolt, és a bodyból is tünt el.
Eleinte nem akartam elhinni, de ma hallottam a verekedést az I. női klinikán. Hát.... Egyáltalán nem bizalom gerjesztő így.
Örülök, hogy minden rendben:-)
Amíg átlátszó és szagtalan, amit látsz nincs gond. Illetve arra kell figyelni, nehogy túl híg legyen, mert az nem jó. Nekem a terhesség eleje óta több a hüvelyváladék, azt mondta a doki, ez teljesen normális, csak az állagra kell figyelni...
Szia! Örülök, hogy minden oké!
Nekem is volt már olyan valami a betétemen, meg is ijedtem rendesen, hívtam a dokinőmet- ő erre azt mondta, hogy a terhességgel jár a megváltozott folyás is! Addig nincs baj, míg nincs szine és szaga!!!
De jo szépen növöget a csajszi sajnos a mostani uhn nekem
Mondták mekkora a kis tökösöm ,hát nem tudom most ,hogy fekszik a kukisom de a gyomrom is,meg a hátam is fáj ,de nagyon ugy látom mostmár megmarad a derék és hátfájás.