2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
Írisz!!!!!!! ANNYIRA ÉREZTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))
HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
Pumu, mit csináltál az edzésen, hogy rosszul lettél? Remélem semmi komoly bajod nem esett... Ne aggódj, nemsoká Te is pocis leszel és akkor már csak mosolyogsz a mostani érzéseiden, meg hogy a sírás kerülgetett!!! Kitartás!!!! :-)
Ja és köszi, hogy vállalod a lelkiismeret szerepet!! :-)
JÓÓÓÓl látok?????
Ez az aminek látszik mert ha igen akkor nagyon nagyon de nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!!:-))))
Édesem!!
Ha hiszed ha nem Én pontosan úgy jártam mint te!Csak annyi a különbség hogy nekem a 10.héten derült ki hogy nem fejlődött tovább és megállt 6.hetes szinten...de az eljárás ugyan az volt reggel 9felrakták a lamináriát du.2kór műtöttek fél 3kor már a szobában voltam este 6kor pedig már otthon!!
100%-ban átérzem amin keresztül mentél nem ha úgy vesszük már én is két baba elvesztésénél járok...
Tudom ez nem vígasztal de hidd el egyszer Nekünk is sikerülni fog és majd együtt babázunk...
Ha bármiben tudok,tudunk segíteni csak szólj!!!!
Niki, annyira sajnálom, :-(, nem is tudok már erre, mit írni. Egyet értek Tavasszal, próbálj meg kicsit feltöltődni, és tudom, hogy hülyén hangzik, de próbálj meg előre nézni, és arra koncentrálni, hogy sikerülni fog neked is. Én így tudtam átvészelni azt az időszakot, amikor 12 hetesen elvesztettem a babámat. Abból merítettem erőt, hogy nem szabad összetörjek, mert ha ha lelkileg és fizikailag nem leszek erős, akkor nem jön össze a baba újra.
Barbi, szerintem a teszt volt sz.., szerintem is reggeli 1. vizelet, Drukkolok nagyon!
Tavasz, rám számíthatsz lelkiismeret ügyben :-), én is eldöntöttem, hogy még 1 hónapig járok karatézni, hogy kicsit megerősödjek, voltam tegnap is, de rosszul lettem edzés közbe. Nem vagyok már valami jó formában, meg aztán ott sétált egy nagy pocakos kismama, és a sírás is kerülgetett, úgyhogy most fontolgatom, hogy lehet nem megyek többet, hanem itthon tornázok.
Szreki, a doki számát meg tudtad szerezni?
Barbie, nem tudom miért lett érvénytelen a teszt... Persze, most várj egy-két napot... De legközelebb a reggeli első vizeletből csináld!! Az a legmegbízhatóbb!!! :-)
Írisz, Veled mizu?
Niki, nem is tudom mit írhatnék.... Tényleg szörnyen sajnálom!!!!!!
Igen, tudom hogy a laminária nem kellemes, már a felrakás sem, nekem is megcsinálták!! :-(
Biztos nagyon nehéz most Neked!!!!!!!
Mit mondott a doki, mennyit kell most pihenned? Gondolom most jön egy kis regenerálódási idő... :-( Olyan igazságtalan egyébként, hogy van aki nem is akar babát és sikerül neki egy egészésges csöppséget kihordani, mi pedig akik mindent megtennénk egy picurért, ennyit szenvedünk....
Sajnálom Niki hogy így alakult,de azért ne keseredj el és pihenj nagyon sokat!
Szreki igazad van minek kérnél most időpontot ha bármelyik pillanatban megjöhetsz.
Én meg most úgy vaok h lehet h nem is vaok terhes most h érvénytelen lett a tesztem még jó h nem éltem magam bele túlzottan.
Reggel 5kor mentem ki wcre de nem akkor csináltam hanem mikor ténylegesen felkeltem reggel 8kor.Bár nem hiszem h ez vmit is befolyásolna...figyelgetem magam és majd szombat reggel csinálok egyet.
Csináltam tesztet de érvénytelen lett ....nem hogy 2csík,de még 1sem volt rajta:S
Most várok vagy 2napot vele....
Niki, ha nem szeretnél beszélni a történtekről, nem kell de ha van kedved írni akkor érdekelne, hgoy volt valami előjele annak, hogy baj van? Pl fájt a hasad, vagy véreztél?
Mikor voltál ultrahangokon? Mit mondott a doki? Milyen volt a műtét? Lamináriák és tisztítás?
De a legfontosabb kérdés: Hogy vagy? És a Párod?
Millió puszit és ölelést küldök!!!!!!
Jajjj Niki............ Most olvastalak, mert olyan sokáig írtam a hsz-t és nem frissített közben...
RETTENETESEN SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(((((
Jó reggelt Csajok!!
Írisz, én tényleg nem akarom elkiabálni... de... amikor én nyáron terhes lettem teljesen ugyanezeket a dolgokat tapasztaltam!! Nekem is volt pár csepp beágyazódásos vérzés és én is mindig barnázgatok mensi előtt már 3 nappal és amikor baba volt akkor semmi!!! Nekem már a nemvárt napján halvány + volt a teszt! Onnantól pedig minden nap erősödött! Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!! :-)))))
Barbie, Te csináltál ma tesztet? Nagyon kíváncsi vagyok!!!!! Neked is megy a drukk!!!!!!!!! :-)))
Pumu, szerintem nagyon jó dolog hogy elmentél fogorvoshoz, tényleg jobb most túl lenni rajta! Én nagyon el tudom lógni a fogorvost, mert ugye szokták mondani hogy évente fel kell keresni ellenőrzés céljából. Na, én mindig csak akkor megyek ha már meghalok a fogfájástól... :-) Neked mikor kell visszamenned?
Szreki,ez a napló tényleg aranyos ötlet! Én soha nem voltam nagy napló író, csak a gimiben annyira unalmasak voltak a töriórák, hogy ott mindig papírra vetettem a gondolataimat... :-) Kb egy éve kezembe került ez a füzet és olyan jót mosolyogtam magamon!!! :-) Pl olyanokat írtam, hogy xy (az épp aktuális szerelem) nem hívott ma fel és ezért egész este sírdogáltam!!! :-))) Hihetetlen mekkora elefántot csináltam a bolhákból!! :-) Teljesen másképp gondolkoztam!!! :-) De tényleg jó volt visszaolvasni!!! :-)
Velem annyi, hogy a héten elkezdtem tornázni. Sajnos nem mozgok rendszeresen, (hacsak a lépcsőzés és a bevásárló szatyrok cipelése nem számít annak... :-)) de mindig vannak fellángolásaim. Kb félévente megállapítom hogy mozognom kell és akkor taposógépezek, meg lábat emelgetek, meg felüléseket csinálok stb... De általában a lelkesedés 2-3 hétig tart... :-) Szóval most ott tartok hogy hétfőn kezdtem megint!
Megbízlak Titeket, hogy időnként kérdezzetek rá hogy állok a tornámmal! Nektek nem fogok hazudni, hogy "hát persze megcsináltam ma is" és majd jól toljatok le, ha ellustulok... Szóval Ti lesztek a lelkiismeretem! Vállaljátok? :-)
Sziasztok!
Irisz, nagyon drukkolok! Ezek azért elég szép, és biztató dolgok, szívből kívánok neked egy gyönyörű pozitív tesztet!!! :-)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Hát nagyon mozgalmas volt a mai nap úgy látom!Szreki,kérlek menj el minél hamarabb orvoshoz,fontos hogy pozitív teszt és vérzés után lásson!Amúgy nagyon örülök a babádnak!
Dóri:Nagyon jó lesz összebújni a pároddal,ugye?
A mostani helyzet az,hogy a mensim csütörtökön v.pénteken szokott megjönni,de előtte már kedden szoktam barnázni.De most nincs semmi egyenlőre,remélem nem is lesz...A cici meg feszül...Sztem a pénteket megvárom és ha nincs semmi,akkor a hétvégén megcsinálom a tesztet.
Jó éjszakát Nektek!
U.i:Jó hogy a mindennapjaim részei lettetek!
Dehogy haragszom,sőt mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy írjon naplót!Én 14-19 éves koromig írtam régebben szerelekről, tinigondokról, barátnőkről...stb. Költözéskor előkerült és a férjemnek olvastam fel belőle. neki nagyon tetszett!!
Tapasztalat,hogy sok mindent elfelejtettem azokból a tiniévekből és ahogy átolvastam nagyon sok minden eszembe jutott. Tök jó volt!
Pumuklival nagyon egyetértek. Én anno közöltem a párommal se házasság se gyerek. Mégis bekötötték a fejem :) Nem bántam meg, jó érzés amikor úgy mutat be valakinek,hogy a feleségem. Tiszteletet és összetartozást rejt ez a szó! Nem tudom megszokni,soha nem lesz sablonos!!! A házasságot csak ajánlani tudom. Jó éjszakát kedves Fórumozók!
Ahogy mondod!
Én rettenetesen elfáradtam!Főztem mostam takarítottam na és persze lestem a párocskám minden kívánságát!!Aki rettenetesen élvezi a helyzetet kicsit túlságosan is:-))
azt hajtogatja hogy itthon 1 betegre 1nővérke jut míg a kórházban 1nővérkére kb.8beteg úgyhogy most élvezi hogy csak vele van foglalkozva!!!:-)
De persze imádni való módon csinálja!!!
Persze nem bánom örülök neki hogy jól van és szívesen ápolom!!!
Szerintem ez nagyon jó gondolat!
Ha nem haragszol meg érte lehet hogy követem a példádat!!!
Sziasztok!
Ez aztán mozgalmas nap volt, :-)
Zsuzska, korábban én is úgy gondoltam, hogy a házasság felesleges, meg, hogy "én majd akkor megyek férjhez, ha elmegy az eszem", hát jelentem elment. Nagyon meglepődtem, amikor a férjem megkérte a kezem, egyáltalán nem számítottam rá, meg is kérdeztem tőle, hogy viccel-e, de mikor elővette a gyűrűt, akkor már gyanús volt, hogy nem :-) Mi több mint 6 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, az esküvő óta talán még jobban, szerintem butaság az, hogy nem változik semmi a "papírral". Gyönyörű nap volt,sajnáltam másnap, hogy olyan gyorsan vége lett!
Én azért szorítok,Neked, hogy még szeptember előtt meglátogasson a gólya!
Szreki! Én is a magándokit tudom javasolni, Ha nem tudod megszerezni a számát akkor szólj, ha tudod a nevét én szerintem tudok segíteni! :-)
Dóri, nagyon örülök, hogy otthon van már a párocskád! Pihenjen sokat, és gyógyuljon meg gyorsan! Ez csak természetes, hogy egymást vigasztaljuk és segítjük!
Barbika, szerintem is ha úgyis több teszt van akkor csinálj holnap és holnapután is! :-) és menjél el dokihoz! és ne idegeskedj! vigyázz magadra!
Írisz, mikor gondoltál tesztet csinálni? nagyon nagyon drukkolok!
Timi! :-) nálunk is szakad a hó, pedig én már nagyon szeretném, ha jó idő lenne!
A fogorvos nagyon gáz volt, jó szakember a doki, de szörnyű a modora, azzal vigasztalom magam, hogy most túl leszek rajta, (még 1x kell menni)és mire baba lesz a pocimban, már minden rendben lesz! :-)
Mizu veled?
Remélem nem hagytam ki senkit!
Puszi mindenkinek!
Szia!
Nem könnyű tanácsot adni,mert könnyen írom én ezeket és én is biztos izgatott lennék. Két napot szoktak ilyenkor mondani(ha halvány),de én nem bírnám ki,hogy ne teszteljek minden reggel.Az a legfontosabb,hogy reggeli első vizelet legyen. (De nem vagyok szaktudor,nem akarok okoskodni)
Én azzal "mulasztom" az időt,hogy elkezdtem naplót írni. Sokszor gondoltam arra,hogy milyen jó lenne többet tudni a szülők érzéseiről amikor fiatalabbak voltak, vagy amikor én voltam pocaklakó. Leírom,hogy mennyire várom már a babánkat, az érzéseink házasságunk...stb. Ezt a naplót majd egyszer átadom a csemetéknek amikor érettek lesznek majd. De ez az én hülyeségem remélem nem írok nagyon sok unalmas monológot. Írd le az érzéseidet ha gondolod.