2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
Sziasztok Csajszik!!!
Csak szólok h én is itt vagyok ám és amint lesz időm vissza is olvasok mindent,hogy kivel mik történtek!:) Nekem közben csüt megjött(persze gyógyszerrel),holnap reggel kezdem a Closty-t!
Drukkoljatok! Ez az utolsó sanszom! :)
Nagy puszi mindenkinek! A kismamák remélem jol vannak! :)
Köszönöm!
Nekem pedig nagyon tetszik az esküvői ruhád!Ha nagy lagzit tartottunk volna valami hasonlót képzeltem el magamnak!!!
Na de majd 1,5hónap múlva én is rakok föl esküvői képeket!!!
Jajj már alig várom!!!!
Igen!
Vissza klikkeltem!
Na sziasztok!!!
Olvasgattam miről maradtam le!!!:-)
Én úgy döntöttem hogy már jó rég óta "ismerjük egymást" én is nagyon kíváncsi vagyok rátok ezért ha valaki úgy dönt hogy megtisztel azzal hogy megbízik bennem és bejelől az iwiw-wn és ezáltal én is be tudom jelölni őt akkor nagyon fogok örülni!
Tehát a teljes nevem: Bernát Dóra rövid (mint a Tatár Csilláé) világosbarna hajam van a szülővárosom Szolnok a jelenlegi lakhelyem Miskolc!!!
Nagyon várom az új ismerősöket!!!:-)))
Köszönöm, én nagyon örülnék neki!!! :-)
Ja, egyébként hétvégére nem terveztünk semmi különöset... Ha jó idő lesz, át kell ültetni a gyöngyvirágokat... :-) Majd jövő héten, amikor hosszú hétvége lesz, megyünk anyuékhoz!! Ők 360 km-re laknak... :-( Már nagyon várom!!!! :-)
DE KIS ÉDES VAGY!!!!!! :-)
KÖSZI DRÁGA!!!!! :-)
Beszéltem anyuékkal!! Minden rendben van szerencsére velük!!! :-)
Szreki, örülök hogy elmész a dokihoz! Biztos aranyos orvos, ha a barátnőddel is olyan sokat beszélgetett múltkor!! Remélem szimpatikus lesz és elküld majd a kivizsgálásra!
Egyébként az inkognitóról annyit, hogy egy barátnőm akinek szeptemberben született babája rendszeresen jár fórum talikra. Baba tervezés közben ismerkedtek meg ők is és most hogy már sokuknak meg is született a picur, összejárnak!
Én ezt rólunk is simán el tudom képzelni, hogy a későbbiekben tartunk talit! :-) De addig akár jelölhetjük egymást iwiw-en vagy facebook-on. Ahogy érzitek! :-) Én továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy nagyon megszerettelek Titeket!!! :-)
Igen hétfőn bejelentkezek! Norcoluttal szokták meghozni,de most kivizsgálásokat akarok,mert nekem nem segített eddig a norcolut.
Te most hogy vagy? Hétvégén lesz valami program?
Jajjj Pumi, sajnálom.... Férjecském is azzal ébredt reggel, hogy fáj a torka és ehhez napközben még fejfájás is társult... :-( Nem tudom mi van most, de olyan sokat betegek itt is... :-( Pihenj, gyógyulj!!! :-) Még jó hogy jön a hétvége!!!! :-)
Velem egyébként nem sok minden történt ma. 2-ig munka: számlázások, utalások, levelezés a bankkal hogy küldjenek nekünk pénzt... :-) Délután voltunk anyósoméknál. Nemsoká felhívom anyuékat, hogy mi újság velük. :-) Utána torna... most elég fáradt vagyok hozzá... :-( Lehet bennem is lappang valami betegség... :-( De akkor is nekiállok, hátha nem alszom el lábemelgetés közben... :-)
Írisz, nekem hosszú barna hajam van, régen szőke volt. Nagyon szerettem szőke lenni, de a hajam 10 év szőkeség után azt "mondta" mostmár elég!!! :-) Férjecskémnek néha panaszkodom hogy hiányzik a szőke... Minidig megvigasztal hogy Neki nagyon tetszik ez is! :-) Pedig szerintem a szőke SOKKAL jobb volt... csak Ő elfogult... :-) De nézz meg iwiw-en! :-)
Nem tudom hogy emeli-e...Úgy tudom max.2x3 a max amit lehet szedni.Mikor volt a missed ab.-om azután mondta az orvos,hogy nézzük meg,illetve a mensi előtti barnázások jelenhetik az alacsony progiszin tet.Nekem nagyon tetszik a hajacskám,most remek kis fodrászom van!
Tényleg,kinek milyen haja van?
Nekem olyan mint Emma Watsoné(a rövid),és vöröses-szőkés-barnás.:-)
Elmaradt a csajos nap, helyette lett egy kis nátha. :-(
Ezt már nem hiszem el, ezen a télen már annyit voltam beteg.
Mizu Veled?
Írisz, az Utro nagyon jó!!! :-) És szerinted emelni fogja a dokid, vagy marad ez a 2x2? Egyébként Neked miből derült ki, hogy kell egy kis pótlás? Én most nagyon kíváncsi vagyok, kedden voltam a 21. napi vérvételen. Szerintem nekem is alacsony lesz, de úgy vagyok vele, hogy legalább számszerűsödik a dolog és tényleg remekül pótolható!!! :-)
Nem is mondtad, szép lett a hajad? :-) Emlékszem, amikor én ide költöztem és még nem találtam meg a mostani fodrászomat, volt olyan hogy potyotak a könnyeim amikor kiléptem az üzletből annyira rövidre vágta, nekem meg annyira nem tetszett... :-)
Dóri, nagyon jó hogy Te is szobabiciklizel!!! :-) Tiszta fitt csaj itt mindenki!!! :-)
Szreki, most ha hétvégén sem jön meg akkor elmész majd az új dokihoz? Mi ilyenkor a teendő? Meghozzák vmi gyógyszerrel? Vagy várnak még szerinted? A lényeg, hogy próbálj megnyugodni!!! Az új doki biztos tudni fogja mi a legjobb Neked!!! :-)
Pumi (tényleg NAGYON aranyos ez a becézés is!!:-)), Zsuzska, Barbi, Nektek milyen napotok volt?
Niki, Te hogy vagy?
Dehogy rossz! Van akinek semmi baja! Ne aggódj!!!
Dokihoz mikor mész?
Másik tesztet csináltál?
Nekem nem jött meg és ez az én esetemben nem jó :(
Egész nap ez jár a fejemben. Semmit nem érzek előjelnek. Mondjuk tegnap ingerlékenyebb voltam azt mondta a férjem, de ő is tudja,hogy tegnap vasaltam. Olyankor mindig felidegesítem magam annyra nem szeretem ezt a házimunkát!!