2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
Szia.
Igen az lesz:)))
Szia hát nekem megint megjött.(
Na de ma vagyok már a 10 cn.és van már tojcsis nyák is.)Ma ellövök egy ovu tesztet tegnap is használtam de nega lett
Már elkezdtem a Femibiont is szedni hátha sikerül a baba:)
Hali mi jól vagyunk!!!
Beni szépen növöget,a pocim méretéből ítélve legalább is!!!:)))
rengeteget nőtt pár hét alatt!!!
Jövőhéten hétfőn megyek a kötelező genetikai Uh-ra a kórházba!nem aggódom talán csak egy kicsit de ez szerintem természetes!!!:)))
Írisz mi van veled?Már nagyon ketyeg az óra....én is alig várom már hogy Beni itt legyen!!!!!
Sziasztok!
Kivel mi van? Azért olvasgatom a naplókat, ami nagyon szuper, de azért kíváncsi vagyok, hogy vagytok!
Szreki, Barbi, meggyógyultatok? Remélem!
Kismamák? Babócák? Szépek a pocakok, gondolom csodás lehet látni a változásokat magatokon és a mocogásokat! :) Meséljetek erről!
Írisz, te már lassan szülni fogsz, istenkém, de izgulok! Olvastam, hogy pénteken fogsz többet tudni! Gyere ám a hírekkel, nagyon várjuk!
Niki, te hogy vagy? Hogy állsz baba ügyileg, már rég nem jöttél, lemaradtunk az infókról! Remélem pozitív hírekkel jössz!
Zsu? Néha benézhetnél hozzánk! Adj életjelet!
Örülök hogy jól van a babóca!!!
Te meg nagyon vigyázz magadra!!!
szerintem is kislány mert a kisfiúk ebben a korba folyamatosan a kukijukat fogdossák!!!:))
Ezt a szonográfus mondta hétfőn!!!:))
Sziasztok!
Dóri gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon cuki a kép. :-)
Barbi, Szreki, remélem hamar meggyógyultok!
Zsuzska, már csak néhány nap...:-)
Mi most voltunk dokinál.. Mazsival minden oké, mozgékony, cuki baba, de a nemét még nem tudjuk :-)
Vérképem nem túl jó, kaptam rá minden félét, de még dolgozok.
Puszi mindenkinek! Szép estét csajok!
Gratulálok!!
Akkor mik azok a nevek amiken gondolkodtok? Vagy tudod már?
Szia!
Most kezdtem el szeptemberben.Már régóta készültem rá hogy el kellene kezdeni:)
Jogi karra járok...elég nehéz a sok jog csak úgy kavarodik össze vissza a fejemben:) de remélem minden ok és sikerülni fog.
Köszi a drukkot!
Jobbulást! Ez a fránya betegség, most mindenkin átgázol! Egy kalappal a vizsgákhoz, nem is tudtam/vagy nem emlékeztem, hogy még suliba jársz! Nem semmi lehet, így melóval együtt, le a kalappal előtted!!! Munka nélkül sem könnyű, ha csak az az ember dolga, hogy tanuljon, hát még így!!! Mi leszel, ha nagy leszel? (persze, ha szabad tudni)
Azóta nem is voltál a dokidnál, amióta kiderült a ciszta??
Istenem, csodaklassz!!!! Annyira, de annyira jó lehet! Egyem meg, a kis Drágát, édes lehetett! Úgy várom, hogy én is megtapasztaljam!
Gratulálok Benihez Anyának és Apának is! ;)
Gratulálok!Csodálatos dogokon mehetsz keresztül...én is alig várom már ezt!
Én még az ágyat nyomom de már úgy ahogy alakulok és feltehetően szombaton már meek melózni!
Így kihasználom hogy itthon vaok és tanulok egy kicsit mert novemberben zh-írás lesz az egyetemen:-S
Én elvok néha ilyen néha olyan vaok...várom hogy meggyógyuljak és bejelentkezzek a dokimhoz hogy végre tisztázzuk a cysta dolgot után küldöm a párocskámat is:))
Na akkor a részletek!!!
BPD:40, 67mm
HC:138, 77mm
FL:23, 17mm
AC:112, 47
Magzaz súlya:180, 19g
Biometriai adatok alapján: 17+3hetes
a mensi alapján 17+1hetes!
Mikor a doki mondta hogy kisfiú és nem is olyan kicsi mert hatalmas a kukaca apa csak megszorította a kezemet és azt mondta apja fia!
Mindegy volt hogy fiú e vagy lány de rettenetesen boldogok vagyunk!Ő szerintem titkon kisfiút szeretett volna először!
Benikénk meg izgő-mozgó apróság egyfolytában úszkált úgy kellett utána menni a az Uh-val!
drága kisfiam egyfolytában az arcához nyúlkált és majd éhen halt mert folyamatosan a köldökzsinórját nyalogatta!!!:)))
Tüneményes volt!
Mindenkinek ajánlom a 4D!!!-hihetetlen élmény!!!
Sziaaaa!
Gratulálok! Eddig is tudtam, de most még jobban tudom, hogy sosem jönnek be a megérzéseim! :D De Neked annál jobban, ez hihetetlen!! Szívből örülök Nektek! Apa is kiugrott a bőréből, igaz? A kép gyönyörű!!!!!!!!!
Sziasztok!!!
Kisfiunk lesz!!!
Kép a naplóban és az adatlapon!!!
Dóri, akkor mozgalmas napod lesz! Várjuk az élménybeszámolót! Én is kislányt érzek neked! Mondjuk, más területen nem igazolódtak be eddig a megérzéseim!:) Ja, gratulálok a cikkhez, nagyon szépen írtál!
Írisz, Drága, 36. hét? Atyavilág! Nem sokára kezedben tarthatod a kis Drágádat, hogy elment az idő, ez hihetetlen! Uh utáni beszámolót várunk, itt vagy a naplóban!!! Mindenkinek puszi! Babáknak, Mamáknak! ;)
Sziasztok!
Hát mi jövő héttől megyünk NST-re, és a 36,heti uh-ra! El sem hiszem...
Dóri! Nagy drukk az AFP-re biztos minden okés lesz!
Én neked kislányt érzek, de az anyai szív nem hazudik! :-)
Bár nálam nem jött be a megérzés..:-)
Halihó!!!
Ma megyek műkörmöshöz meg az AFP-eredményemért!:)
Majd csak olyan kettő körül érek haza!!!
Este pedig uh!!!
Este mélyen magamba néztem és rákoncentráltam mit érez az anyai szívem!
Én úgy érzem kisfiam lesz no de majd kiderül!!!
Sziasztok!
Szreki, hát ez nem igaz, hogy így elkapott ez a betegség!!! Remélem azóta már jobban vagy!
Barbi, neked is gyors gyógyulást!!!
Vigyázzatok magatokra Lányok!
Többiekkel mizu?
Sziasztok!
Engem is elkapott a betegség...köhögés,torokfájás,orrfolyás...láz...:-S
a nőgyógyi így elhalasztva:-( majd legközelebb....a súlyom is megállt úgyh babaprojekt még mindig várat magára mert amúgy is megjöttem szeptemberben...
Megjött és beteg vagyok még :( Egész héten alig aludtam.:((((((((((
A férjem kivett 3 nap szabit annyira rosszul voltam és itthon ápolgatott.Imádom! Ma vissza mentem a háziorvoshoz,hogy nem javultam semmit,talán még rosszabb lett. Azt mondta nem tud semmit sem tenni.Napi 2 óra alvás miatt kimerültem,ma meg csak remegek,nem tudom miért.
Zsuzska örülök a jó híreknek,puszi!
Mindenkinek puszi!
Jajj de jó!!!
nagyon örülök!!!
És ne izgulj tuti összejön a baba nektek is amint legközelebb próbálkoztok!!!:)))
Szia!
Na szuper, hogy túl vagy rajta, minden ok lesz! Na ja, ezt én is sokszor kérdezem! :D Amolyan költői kérdés! :)
Remélem a kismamik jól vannak, mocognak a picik! Szreki, meggyógyultál?
Én most nagyon jól vagyok, tegnap beszéltem a kolleginámmal a félelmeimről, amit már alább leírtam, és mondta, hogy ilyenekre ne is gondoljak, mert ő fog pofán vágni :), és hogy őszintén fognak örülni, ha nekem előbb összejönne a babó! Úgyhogy para kiiktatva, legalább nem rágom magam rajta többet! Gyógyszer már csak 12 nap, emiatt nagyon boldog vagyok. Unokaöcsém (mintha öcsém lenne) szeme műthető dioptriára és kancsalságra, kedden voltunk szemészeten (1,5 éves korától szemüveges és kancsal a bárányhimlőnek köszönhetően), végigbőgte az utat haza felé örömében(18 éves elmúlt, nem érzelgős) Kell ennél több?
Na ma megvolt az AFP-vérvétel!!!
Túléltem csak 2kémcsővel vettek le!:)Hétfőre megvan az eredmény is!
De ami itt van meg gondolom mindenhol máshol is az borzasztó!!!
Reggel 7től volt vérvétel mi olyan fél8-körül értünk oda akkor én húztam ki az 52.sorszámot!!!
Voltunk vagy 5-ten kismamák de nem nagyon hatott meg senkit!!!
Nem értsen félre senki nem akarok én különleges bánásmódot de ott állunk ezren se levegő se elég ülőhely semmi!!!És ott az a halom öregasszony aki természetesen nagyon siet!!!Kérdem én hová????
Na mindegy túléltük apa ott volt velem!
Ki hogy van?????
Szegénykém! Remélem hamar hat az a gyógyszer! Gyógyulj meg!
Már én sem értem ezt a mell témát! Nem hiszem, hogy áltünetes lennél! Lehet, hogy korán teszteltél, a hosszú ciklusod miatt! Én mindenesetre szorítok nagyon! Hátha... ;)
Puszi Mindenkinek!
Jaj lányok képzeljétek ma reggel az ügyeletre kellett vinnie a férjemnek. Egész éjszaka köhögtem,semmit nem aludtam. Na az ügyeleten azt a gyógyszert akarták felírni amit már a munkahelyen beszereztem,de legalább kaptam két szem altatót. Eszünk és bűntudat nélkül fogok aludni. :)
Nem tudom miért fáj a mellem,már nagyon belefáradtam a találgatásokba,ma a lépcsőn lejövetelkor fognom kellett a melleimet úgy fájt. Ez nagyon fárasztó,már szerintem álltünetes lettem,vagy a peteérésem már 5 napos. Beleszagoltam a sült csirkébe és undorom lett,mondjuk a köhögéstől lehet ez is. DE a teszt negatív :((((((