2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
:( Sajnálom!:(
Az nagyon rossz lehetett! Ha velem lett volna ilyen , valószínű én is várnék inkább még a nem várt után is pár napot.
Mindenesetre nagyon drukkolok!
Akkor megy a drukk!!:):) Én így pár nappal előtte már késztetést éreztem egy teszt megcsinálására:d
De aztán bírtam még pár napig és végül a nemvárt előtt egy nappal csináltam tesztet:) Azon már nagyon halványan látszott valami:)
Hát ja...nem mindenkinél:)
Most mensi szerint 15 leszek vasárnap, de a méretek alapján 14. Majd jövőhét után megyünk 4D-re, ott remélem megmondják a tutit, hogy hány hetesek vagyunk:)
:(Hú nem semmi pedig azt mondják a 12.hét körülre megszünik a rosszulét.
És hány hetes is vagy most?
Én jól vagyok köszi várom a nem vártat:)
Most látom, kicsit elnéztem a dátumot a fórumcímben:D
2012-t láttam:D De most látom, hogy 2011:):)
Mondjuk a babaprojekt az beindult már akkor:) Csak így korán reggel félreértelmeztem a címet:D
Na mindegy most már:D
Köszi:)
Hát az első hetekben rosszul voltam, főleg a víztől, na meg minden folyadéktól, úgyhogy nem sokat ittam, de már 1-2 hete szinte semmi tünetem nincs, hülyén hangzik, de olyan mintha nem is lennék terhes:)
Persze aztán a kis dudorodó pocakomat megsimogatva tudom, hogy lakik ott bent valaki:) De szerencsére jól vagyok:)
A kisfiamnál(aki már 2 éves elmúlt) az első 15-16 hetet végighánytam.
Te hogy vagy?
Szia gratula:)))
És, hogy vagy tünet?
Sziasztok!
Csatlakozhatok?:)
Én február végére vagyok kiírva, eddig a dátum február 26., igaz a csillagászati tavasz elvileg március 21-től kezdődik:)
De talán beférek még a csapatba:)
Gratulálok mindenkinek a babóhoz:):)
Gratula!!
Én holnap megyek, remélem hasonlóan jó hírekkel távozom majd :)
Sziasztok!!!
Hétfőn voltunk a 12.heti uh-n!!!
Igazi kis sajtkukacot csináltunk!:)Alig bírták megnézni annyira ficánkolt!
De minden rendben van vele hála az égnek!:)
CRL:57mm nyakiredő:1,7mm!!!Tökéletes!!!
Apa is bejöhetett hallgattuk a picike szívét!!!
minden olyan jó volt!Megnyugodtunk és most már földöntúli boldogsággal tudatosult bennem hogy terhes vagyok,anya leszek,szülők leszünk!!!:DDD
Remélem mindenki jól van!!!
Sziasztok!Még Gyulán vunk holnap meünk haza...masszíroztatás,fürdés, séta...naon jó!A szívem kissé fáj m rengeteg kis gyerekes család van itt:-(remélem jövőre nekem is lehet benne részem!
Most egy kis pihi lesz m nem rég jöttünk vissza az ebédből utána megint pancsi és este kivilágítva megnézzük a gyulai várat:))
Sok jót kívánok a várandós kismamiknak sok pihenést és örömteli babavárást!Puszi:-*
Szia!
De jó, hogy írtál! Jajj, micsoda szuper, hogy betöltöttétek a 12. hetet, most már átadhatod magad a boldog babavárásnak! Szívből örülök!
Jajj, ne is mondd, mindjárt október és olyan izgatott vagyok, még mindig visszaszámolom a napokat, úgy élvezem, hogy egyre kevesebb és kevesebb bogyó van hátra!
Mindenkinek kitartás ebben a nagy melegben, bár én szeretem, de ez már nekem is durva!:D
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ritkán írok, de állandóan fáradt vagyok, és az utóbbi időben elég sok dolgom is volt, de olvaslak azért titeket!
Zsuzska, de jó, hogy szabin vagytok, és ilyen klassz programjaitok vannak. Telik ám az idő, egyre közelebb kerülsz! :-D
Barbi, milyen volt Gyula?
Én hétfőn voltam a 12 hetes uh.-n. Nagyon szuper volt, és a lényeg, hogy minden rendben. Nagyon jó érzés, és nagyon megkönnyebbültem. :-)
Nekem a dokim azt mondta, hogy lehet nyugodtan szexelni, "nem kell a szomszédhoz küldeni az uramat". Én amúgy nem vagyok para, csak a gyakori hányinger kicsit keresztbe tesz a dolgoknak. De a párom egy hős, tűri a megvonást :) Najó, van hogy amikor épp nincs hányingerem, letámadom, olyankor megkérdezi, hogy mi van beteg vagy?! :D :D
Mi Pécselyen voltunk ,egy kis falu Veszprém mellett. Átlag kétévente elmegyünk oda, nem tudjuk megunni :)
Na, csak a papikám volt!
Hát igen, bár én még nem tudom sajnos, de gondolom, hogy én is para lennék az intim pillanatok miatt! Tényleg ki hogy van ezzel? Gondolom azért lehet szexelni a baba ellenére, de csak óvatosan! Vagy nem tudom...
Hol voltatok nyaralni?
Barbi, milyen volt Gyulán?
Mi hétfőn Balcsin voltunk, reggel mentünk, este jöttünk, tegnap meg Zalaegerszegen aquaparkban, tök jó volt mindkettő, az idő szuper, egész héten szabi, kell ennél több?! Szombaton esküvőre megyünk, pénteken pedig a párom szülinapja, egész nyáron nem volt ennyi program!:D Bár az esküvőt kihagynám, nem vagyok oda érte, de csak kibírom!:)
Sziasztok!
Szegény Catti-Brie!!! De most már lehet, hogy teljesen elmúlnak a rosszullétek,ahogy közeledtek a 12. héthez! Állítólag a gyömbér is jó hányinger ellen!
Hú, majd j övök még, csengettek!
Akkoriban éppen keveset ettem, mert semmit sem kívántam. :)
Pocak.. van aki szerint nő, van aki szerint nem, szerintem csak puffad, mivel gyomorból indulva van hasam, ami néha eltűnik :D :D
Kivel mi a helyzet? :)
Sziasztok!
Élünk-virulunk, már a 10. hetet tapossuk :) Voltunk nyaralni, ahol nem csak a rosszullétek kerültek el, de még fogynom is sikerült pár kilócskát :) :)
És rájöttem valamire: bizarr dolog, amikor az ember előző esti vacsorája róka közben az orrán jön ki :S :S :D :D
Sosem hittem volna, hogy a párom is ilyen lesz, de marhára hazavágja azt a néhány intimes pillanatot ami nagy néha elkap, hogy olyankor végig ez a mantra: "Biztosan nem ártunk a babának???" :D :D