2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
Igeeeeeeeeeeen! Gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra!!! Ilyen szuper híreket szeretnék Mindenkitől hallani!!!!!! (Magamtól is...:))!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Halló csajok!
Na most értem hazaértem a terhesgondozásról!
minden oké igaz a vérnyomásom kicsit magasabb volt mint szokott(nyilván mivel megmásztam 1-emeletet) a súlyom ismét csak 67,5kg!!!
A dokim szerint semmit nem híztam a mérlegek nem mérnek pontosan(1 hete 68kg)mértek!
Szóval rettenetesen örülök neki hogy eddig semmi nem jött fel pedig biz isten nem éheztetem magam:D!
A dokim is megdicsért!:))
Szóval minden oké és van friss pocifotó is!!!
Várakozó állásban vagyok!!
Manapság kell megjönnie,nem érzek semmit,csak egy kicsit fáj a mellem és sírós lettem .
Nálatok?
Köszi :)
Bűnösök vagyunk, eddig még nem készült kép :D Uramnak pedzegettem, hogy ugyan már, csináljon párat, mire a reakció: minek?! Hát hogy az is megmaradjon ahogy gömbölyödtem.. Hogy ha a szülés után löttyedt lesz a hasam legyen miről emlékeznie arra, amikor még szexi kismama voltam (az ő szavai:))
De valahogy majd megoldom és rakok fel képet :)
de cuki vagy!
köszönöm szépen!:))
Sziasztok!
Catti-Brie, végre! Kislány lesz, ez csodás!!! Ha Puminak kisfia lenne, akkor egyenlő lenne a nemek aránya!:D Örülök, hogy jól vagytok! Rakhatnál fel képet legalább a pociról, nagyon kíváncsi vagyok! Biztos te is olyan szép és csinos kismama vagy, mint a többiek!
Dóri, örülök, hogy Benivel minden ok, szuper lehet a mocorgás! Tök jók a képek a naplódban, mindegyiken fantasztikusan nézel ki!
Halihó!!!
Mi is jól vagyunk!Pénteken töltjük be a 20.hetet!!!
Hétfőn voltunk a kötelező UH-án minden oké Beni nagyon virgonc és nagyobb is kicsit mint kéne!!!Épp egészséges!!!Rengeteget mocorog néha néha apának is megmutatja magát!!!!
Remélem mindenki jól van!!!
Puszika akit érdekel van friss kép a naplómban!!!
Kukucs!
Megvagyunk mi is, így a 19. hetet taposva. El se hiszem, hogy mindjárt félidős leszek! :D :D
Túl a 18 hetes UH-n, a doki szerint kislány lesz a csöppség. :) Minden rendben vele, szépen növöget, ahogy a hasam is :) Sajna hiába figyelek ezerrel, még nem érzem, hogy mocorogna, esetleg néha-néha egy amolyan "mintha" érzés fog el. De aztán az uh-n mindig azt látom, hogy győz kalimpálni, legszívesebben a talpát dugja mindig felénk, mintha utálná az ultrahangot. :D Persze tudom, hogy az első babánál a 20. hét környékén szokták megérezni, de reménykedtem benne, hátha én leszek a ritka kivétel. :D
A pocakosoknak kitartást a terhességhez, a próbálkozóknak meg kitartást és élvezetes próbálkozást kívánok! ;) :):)
Sziasztok!
Jajj, de jó, hogy írtatok!
Dóri, mi volt az uh-n?
Pumi, azért pihenjetek is, jó hosszú idő lesz ilyen izgalmakat kipihenni, mint amiket átéltetek!:)
Niki, megy a drukk!
Barbi, szívem, ne keseredj el, új hónap, új esély! Valamikor sikerülnie kell!!! Nem tudtok 2 naponta együtt lenni? Akkor nem halasztanátok el az ovulációt!
Írisz, drága, sokat gondolok rátok! Az nem baj, ha nem akar még Zita kibújni, nem? Még van időtök... Nehezebb már így a végére? Mesélj kicsit!
Catti-Brie???? Ezer éve nem írtál! Hogy vagytok?
Sziasztok!
Mi még egyben, a Kincsem nagyokat rúgdos, jól érzi magát. Semmi jel nincs, hogy kiszeretne bújni. Majd ő érzi, tudja mikor kell jönnie, mi meg várunk.
Helló!
Húú de szégyenlős babócád van!Biztos kislány azért ilyen szemérmes!:)
Zsuzska,Barbi nagyon drukkolok nektek!!!:D
küldöm a gólyákat!!!
Mi jól vagyunk Beni sokat mocorog hála istennek és egyre erőteljesebben!!!:DD
Sziasztok.
Pumukli, hogy rohan az idő nemrég teszteltél pozit:)))
Én jól vagyok megvolt a nagy összebujás pozi ovu teszt napon remélem sikerrel jártunk:)
Sziasztok!
Zsuzska, ez annyira szuper. :-) remélem gyorsan túl leszel a mensin, és utána hamarosan 2 csíkos lesz a teszt is. :-)
Nálunk is sok minden történt az utóbbi időben, de talán most jön egy kis nyugis időszak.
Én még dolgozok, és ha Mazsi engedi, akkor még talán januárban is szeretnék menni.
Tegnap este már úgy bokszolt Mazsi pocimban, hogy apa is érezte. :) annyira szuper volt :)
Dóri, mi már voltunk a 20 hetes genetikán, minden rendben a kis Kincsünkkel, de mi még mindig nem tudjuk, hogy ki lakik a pocakban :)
Többiek?
Szia!
én mindjárt indulok a kötelező genetikai UH-ra!!!
nagyon várom kíváncsi vagyok!!!mondjuk 2hete voltunk 4D-de akkor is!!!
Akit érdekel van friss pocifotó a naplómban!!!
Sziasztok!
Hogy vagytok? Babák, Mamák? Szreki, Barbi, Niki? Zsu, ezer éve nem írtál, mi van veled?
Régen írtam én is, munka, meg a sok rohanás, intézkedés, párommal is alig találkozunk 2 hete, még jó, hogy együtt lakunk!:D Talán most lesz egy kis nyugi! Ez a munkahelyemről nem mondható el, most jött be egy csomó minden, új dolgok, tiszta stressz és feszkó! Jókor, amikor mindjárt jön nálunk is a baba projekt! :S Na de nem baj, rosszabbon is túl jutottunk már valahogy!
Lányok, hihetetlen, milyen jól érzem magam, pedig csak 1 hete nem szedem ezt a gyógyszert, minden mellékhatás elmúlt szinte, lement a puffadt hasam, se hányinger, semmi! A hasam fájogat, gondolom, beindultak a dolgok odabenn, amik egy évig "aludtak"! Nagyon boldog vagyok, remélem mielőbb megjön és indulhat a projekt, alig várom!
Írjatok, kivel mi van, hogy vagytok! Várom! Mit főztök? Én zöldséglevest és makarónit! Most könnyű ebédet készítek!
jaaaa értem!!!
köszike igen szépen növögetünk!!!:)))
jajj olyan jó neked!!!:))
lehet hogy hülye vagyok de a hálózsákom???
Hát persze, hogy tudatom veletek! :-)
Még 2in1, pénteken töltjük a 36.hetet. Még egy hetet jó lenne ráhúzni, utána részemről jöhet Zita!
Megnéztelek, szépen alakul a hálózsákod! :-)
Írisz drága hogy vagytok?
Még egyben???:DDD
Ha megérkezik Zitácska azért valahogy majd tudasd velünk is!!!