Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 tavaszra tervezett babaprojekt fórum

2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
2438. 6584b5e8f3 (válaszként erre: 2437. - Tavasz +++)
2011. dec. 6. 10:52

Szia Tavasz!

Én csak attól tartottam,hogy vasárnap bedurrantak a tünetek,ma meg semmi.

Mikor mész orvoshoz?

Köszönöm a bíztatást :) Mindenkinek!!!!

A miénk Mikulás hozta baba a többieknek pedig még hozhatja az angyalka is :)

A forgalmi vizsgát szeretném,de nem nagyon aggaszt. Nem fogok izgulni,nem ér annyit :)

2437. Tavasz +++ (válaszként erre: 2435. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 6. 10:44

Szreki Drága!!!!

Nekem SEMMI TÜNETEM nincsen ám!!!! :-) Csak görcsöl a hasam!!!! :-) De nekem annyiban van szerencsém, hogy én tavaly ugye eljutottam a 19. hétig és akkor is ugyanez volt!!! Semmi tünet, csak ezek a görcsök... Szóval én már ismerem a szervezetem és tudom, hogy ez nálam normális! De tényleg nem kell ám mindenkinek rosszul lenni, vagy hányni, leszakadni a cicinek... Mindenki máshogy viseli!! :-) Nem baj az, ha nem kínszenvedés az első pár hónap, mert fel sem bír egyenesedni az ember a wc felől... :-)

Hűűűűha.... Felmondtál? Nem semmi!!!! Jól tetted!! :-)

Igen, tudom, hogy Neked hosszabbak a ciklusaid, ezért is biztos, hogy később volt a tüszőrepi! És ezért nem gond, hogy még halvány a csík!!! A lényeg, hogy ott van!!!! :-)

Hogy döntöttél a forgalmi vizsgával kapcsolatban?

2436. Zsuzska0610 (válaszként erre: 2435. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 6. 09:17

Szia!

Szerintem nem fontos a mellfeszülés, pisilési inger, stb. Ismerek olyat, akinek egyáltalán nem volt efféle tünete! Kisujjunk se egyforma! Mások vagyunk, ne izgulj, mert azzal csak ártasz magadnak és a babódnak is! Tudom, hogy nehéz, de próbáld lazábban venni és örülni a Picinek, hiszen ezer év óta erre vártál! Pihenj sokat és szuuuuszaaa! :D

Istenem, annyira örülök neked, el sem hiszed! ;)

2011. dec. 5. 23:34

Sziasztok!

Én még mindig nem merem elkiabálni a dolgokat!!

Megszüntek a tünetek,kevesebbet kell pisilnem,nem fáj a mellem és a reggeli tesztem nem lett erősebb. Nagyon megijedtem. Néha görcsölök. Nem tudom mi van most,félek.

Ma felmondtam,holnaptól itthon vagyok. Elkezdtek hajtani én meg éreztem ez így nem jó. Nem érdekel,nem hajtom magam senki kedvéért. Ma mindenkinek feltünt,hogy nem csinálom meg a rtg-t. Hát rá is kérdeztek,nem tudtam kikerülni a kérdést. A vasárnaphoz képest csökkentek a tüneteim,nem tudom mi a jó,ha görcsök,ha nem...nem tudom. Dokihoz legkorábban egy hét múlva mehetek. Tavasz nekem 31.én volt a menzeszem első napja,csak nekem 34 a ciklusom. :) Hogy is van ez?

2434. Pumukli83
2011. dec. 5. 19:16

Sziasztok!

Dóri, jelenleg úgy néz ki, hogy kislányunk lesz, Lilla, és márc. 5. a dátum.

Zsuzska, annyira, de annyira drukkolok! :-)

Tavasz, a szülinap már csak ilyen! :-)

Barbi, ügyes vagy! reméljük a párod is ügyes lesz csütörtökön. :-)

Szreki, hogy vagytok?

Én ma szabin voltam, délelőtt takarítottam, mostam, délután meg barátnőztem, és vasaltam. Holnap este megyünk dokihoz, már úgy várom. :-)

2011. dec. 5. 16:52

Sziasztok!!

Barbie, nagyon örülök, hogy túl vagy a vérvételen!!! Nagyon ügyes voltál!!! :-) Egyet értek Zsuzskával, a fiúk nehezen veszik rá magukat a vizsgálatokra... De azért beszéld rá!!! :-) Várjuk majd az eredményed szerdán!! :-)

Dóri, Gyümi várható érkezési ideje 2012. 08.06. :-)

Zsuzska, hát engem megöl a kíváncsiság!!!! Szóval csütörtökig ki kell bírnunk.... :-) Nagyon szorítunk!!! Az esti rosszulléteket remélem a Bébi okozza! :-)

Szreki, mi újság? Teszteltél újra? Vagy majd holnap? Mikor mész dokihoz? Hogy döntöttél a forgalmi vizsgával kapcsolatban? Várunk a hírekkel!!

Én nagyon jól vagyok, szuper napom van!!!!!!! Imádom a szülinapokat, olyan jó, hogy mindenki gondol rám és nem győzöm megköszönni a kedves szavakat!!!!! :-D

Puszi Mindenkinek!!!!! :-)

2011. dec. 5. 15:44
Niki, Szívem! Hogy vagy? Mi a helyzet veled?
2011. dec. 5. 13:34

Sziasztok!

Barbi, örülök, hogy túl vagy rajta, majd gyere a hírekkel! Párodat beszéld rá a csütörtökre, tudom, hogy a férfiak ezt utálják, mégis jó lenne rajta mihamarabb túlesni!

Ki hogy van? Újdonsült kismamák? Régi kismamák? Remélem mindenki jól érzi magát!

Én annyira furán érzem magam, érdekes esténként érzem magam kicsit rosszul, kis hányinger, gyomorfájás, cicik is fájnak. És bár ezt nem említettem még, de kb. 1 hete hánytam párszor, nagyon rosszul voltam, de ezen kívül semmi más bajom nem volt és 1 nap alatt újra a régi voltam. Ez is fura! De mondjuk miért is hánynék másfél héttel a mensi előtt? Beágyazódás? Vagy olyan nincs? Nem tudom...

Egyébként mindig megvannak ám ezek a tünetek mensi előtt is, de mivel tudtam, hogy nem lehetek terhes, nem foglalkoztam velük. Hát most eléggé izgatja a fantáziámat!:)

Ha addig nem jön meg a piri, csütörtökön fogok tesztelni és mindenképp jövök a hírrel akár pozi, akár nega! Dóri, majd csüt. módosítom az adatokat, bármi is legyen!

Puszi mindenkinek!

2430. 4bd8ba24e4 (válaszként erre: 2429. - Barbie23)
2011. dec. 5. 13:05

De jó hogy haladnak a dolgok!

A cukorterheléshez vihettél volna citromlevet!!!

Én pénteken voltam a kötelezőn!!!Citromlével tökre iható a dolog!!!Ha babás leszel mindenképpen vigyél majd!!!!:))

Drukkolok ezerrel!

Én szerdán megyek az SZTK-ba a terhesgondozásra!!!:))

2429. Barbie23
2011. dec. 5. 12:52

Sziasztok!

Túl vok a vérvételen!9kor volt az első 11kor a második!És fél 7től fent vok...nehéz volt étlen szomjan na és a cukros víz..áááá pfuj!De megittam egyrészről m muszáj volt a másik meg h naon szomjas voltam :-)

Az első vérvételes nővér sikeresen szétcseszte a vénámat fáj naon:-( a 11órási viszont naon ügyes volt de természetesen a másik karom adtam:-)

Holnap állítólag lesz eredmény de várok vele lehet szerda reggelig.Holnap még hasi uh a vesém miatt és kész is vaok:-))jaj de jó letudtam mindent már csak az én Drágaságomnak kellene magát rávennie h csütörtökön megjelenjen a dokinál de még be sem jelentkezett:-( De rendes tőle h mindenhova hűségesen elkísér...bár a holnapit szerintem kihagyja de az csak egy hasi uh. voltam már egy jó párszor ott.Ennyi történt majd jelentkezem ha tudok az eredményekről vmit!

2011. dec. 4. 20:59

Csajok!

A táblázat módosításához kérek új adatokat!!!:)))

2011. dec. 4. 14:11

Köszönöm Nektek!

Bevettem az első terhes vitaminomat :) A párom annyi gyümit hozott,két évre elegendőt. Én még nem akarom beleélni magam. Pihenek sokat. Rengeteget járok pisilni ennyi. Adja az ég,hogy sikerüljön és akkor a boldogság körbeölel.

2426. Pumukli83 (válaszként erre: 2416. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 4. 13:45

Aztamindenit! Ez nagyon szuper! :-D

Gratulálok! Próbálj meg pihenni és nem idegeskedni! A forgalmi vizsga miatt meg főleg nem szabad, mi lesz, ha még sem sikerül??? semmi..majd lesz másik vizsga..ha meló meg nagyon gáz, akkor próbálj eljönni táppénzre!

2425. Zsuzska0610 (válaszként erre: 2423. - Barbie23)
2011. dec. 4. 13:29
Én is remélem.... ;)
2011. dec. 4. 13:29

Réki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez gyönyörű pozitív! És nem is halvány!!!! Hatalmas gratula! Tiszta szívemből! Látod, most, hogy már szüneteltetni akartad a dolgot, beköltözött a kis babóca!

A munkahelyeden beszéld meg, hogy ezentúl más röntgenezzen! Reméljük van 1 olyan ember, akiben megbízol és tartja is a száját!

Próbálj meg minden negatív gondolatot félre tenni és örülj a boldogságotoknak! Figyelj, PCO ide vagy oda, tök mindegy már, ha összejött a babó! NE stresszelj! Ölellek!

2423. Barbie23 (válaszként erre: 2421. - Tavasz +++)
2011. dec. 4. 12:36
Remélem hamarosan...:-S
2422. Barbie23 (válaszként erre: 2417. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 4. 12:34
Úristen!Ez egyértelmű!Gratulálok!!!!!
2421. Tavasz +++ (válaszként erre: 2420. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 4. 11:15

Utánaszámoltam és képzeld én is épp a 35. napon vagyok!!!! :-) Okt. 31-én volt meg utoljára!! :-)

Ez NAGYON ARANYOS!!!

Épp egyidősek vagyunk!!! :-) Bár én pontosan tudom, mikor volt tüszőrepim, nekem mindig félidőben van!! De Neked egyáltalán nem biztos, hogy akkor volt!! Lehet hogy később, ezért halványabb a csík!! De biztos vagyok benne, hogy minden rendben van a Picivel!!!

Egyébként én is be voltam nagyon szarva :-) még pár napja, de szerencsére ez napról napra javul. Hidd el, Nálad is így lesz!!!! Tudom, baromi könnyű mondani, de bízni kell magunkban!!!! Ezek a Babák jönni akartak!!!! :-) Nekünk pedig nincs más dolgunk, csak örülni Nekik!!!! Holnap már 5 hetesek vagyunk!!!!!! :-) Látod, hogy repül az idő?!?! :-D

És hamarosan Zsuzska és Barbie is csatlakozik!!!! :-)

Mindenkinek szép vasárnapot!!!! :-)

2011. dec. 4. 10:55

Köszönöm Nektek!

A párom elszaladt terhesvitaminért! Olyan félelem uralkodik rajtam. Buta vagyok tudom,egész nap csak feküdnék,hogy biztos megmaradjon,pedig tudom nem ezen múlik.

Ma vagyok a 35. napomon.

Nem akarok dolgozni menni,az a hajtás ami bent van,enni inni sem tudok 7-8 órán keresztül és a röntgenekről már ne is beszéljünk. A forgalmitól is félek,múlt héten túlizgultam magam miatta.

Nem tudom mit tegyek...

Köszönöm Nektek a bíztatást. Amibivalens érzésem van,félek és örülök.

2419. Tavasz +++ (válaszként erre: 2416. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 4. 10:41

Drága Szreki!!!!

Azt hiszem ennél szebb szülinapi ajándékod nem is lehetett volna... :-)

SZÍVBŐL GARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó, nyáron Pumi és Dóri is pár nap eltéréssel teszteltek pozit és most mi is!!! :-) Nagyon örülök Nektek!!!!!!

A csík pedig nem túl halvány!!! Egyértlműen pozitív!!!!!! Hanyadik napon vagy ma? :-)

A lényeg, most az, hogy nyugodj meg!! :-) Kezdj el terhesvitaint szedni, Femibion, Gravida, Elevit, tulajdonképpen mindegy, mindben van folsav, az most nagyon fontos! A Baba pedig majd teszi a dolgát, szépen növöget a pocidban!!! :-)

2418. 4bd8ba24e4 (válaszként erre: 2416. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 4. 10:09

RÉKA!!!!:)

Megnéztem a tesztet Lacimmal együtt!Ez EGYÉRTELMŰEN POZITÍV!!!!Halovány az tény de szabad szemmel a lefényképezett teszten is jól kivehető az a kis csíkocska!!!:))

Nyugodj meg!!!Tessék elkezdeni valamelyik terhes vitamint szedni és 1-2hét múlva felkeresni a doktorbácsit!!!Kérheted tőle hogy írjon föl egy kis progeszteront hogy erősítse a dolgokat!!!

De ha a babó jönni akart akkor maradni is fog!!!:))

Szóval nyugalom Ne stresszelj és nagyon vigyázz magatokra!!!!

GRATULÁLOK!!!!:DD

2011. dec. 4. 09:06
Jaj olyan hülye vagyok,reggel óta csak sírok!!
2011. dec. 4. 08:18

Sziasztok Csajok!

Ma teszteltem,halvány megjelent a csík én meg megijedtem. Örülök,de pco-san nagyon félek!!!!!!!

Mit csináljak? Vitamínok? Zöldségek? Terhesvitamín?

Istenem még fel sem tudom fogni,vagyis nem hiszem el. Teszek fel képet,kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Túl halvány!!!!

2415. Pumukli83
2011. dec. 4. 05:05

Jó reggelt Csajok!

Mi már megint ébren...

Zsuzska, nagyon szuper hírekkel jöttél, nagyon drukkolok annak a 2 csíknak. :-)

Nem tudom, hogy mitől van a pocifájás, de majd kedden a dokibácsi megmondja. Magnéziumot már így is nagyon sokat eszek..

4 előtt felébredtem, kimentem pisilni, és megint nem tudtam visszaaludni. Azóta Lilla is itt játszik a pocakomba :-), annyira éhes vagyok, hogy lehet, hogy azért nem alszik Ő sem :-)

2414. Barbie23 (válaszként erre: 2407. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 3. 23:06

Boldog szülinapot kívánok én is neked utólag:)!!!

A forgalmi vizsga miatt tényleg ne aggódj nekem is másodjára sikerült:-)

Beszámolok majd hétfőn hogy mi volt de az eredmény csak 2 nap múlva lesz meg akkor kell majd felhívnom az orvosomat!Alig várom az eredményt és remélem jó híreket kapok.Ha jól emlékszem van köztetek olyan aki PCOS?Az ugye nem okoz gondot?Bár akkor mondta volna a dokim is....Jó éjt mindenkinek!

2011. dec. 3. 22:24

Zsuzska!!! Jajjj Drága!!!!! Milyen szuper ilyet olvasni, hogy csütötörkre NEM VÁROD!!!!!!!! Milyen gyorsan repül az idő!!!!!! :-) Annyira szorítok Neked!!!!!!!!!!!!! El sem hiszed mennyire!!!!! :-) Szerintem kedden vagy szerdán már meg lehet próbálni! De ha türelmes vagy, akkor csütörtök... :-) De ki bírja addig?!? A mi oldalunkat is kifurja a kíváncsiság, úgyhogy legkésőbb szerda!! Akkor már elvileg egy 10-es kimutatja!! Izgulunk!!!! :-)

Írisz!!! Olyan jó olvasni a soraid!!! Tündéri a Kishölgy!!!! :-)

Pumikám!!! Remélem pihentél délután!!!!!!!!!!! :-)

Dóri, örülök hogy jobb lett kicsit!! Milyen aranyos, én is szerdán megyek uh-ra. :-)

Szreki, nagyon jó volt olvasni Rólad!!!! Milyen aranyos a Férjed!!! Nagy kincs az ilyen Társ, vigyázz Rá nagyon!!! Bár úgy érzem, itt a fórumon mi mind nagyon ügyesen választottunk Párt magunknak!!! Mindenki olyan aranyos dolgokat szokott írni a másik feléről!!! :-) A forgalmi miatt tényleg ne aggódj, nekem is másodjára sikerült... :-D Jövő héten minden rendben lesz!!! Nagyon örülök, hogy mentek dokihoz!!! Hajrá!!! Ja és boldog szülinapot mégegyszer!!! :-)

Én jól vagyok, picit görcsölget a pocim. De egyébként semmi különös!!! Ma voltunk Anyósoméknál, megköszöntöttek most, bár még van pár nap az én öregedésemig. :-) Jó volt, Anyomómtól egy Tupper sodrófát kértem, mondta is, hogy na ez ám a bizalom jele, hogy sodrófát ad nekem és csöppet sem fél, hogy majd elnáspángolom vele a kicsi Fiacskáját!!! :-D Aranyos volt!!! :-)

Most megyek, leragad a szemem!! :-)

Jó éjt Mindenkinek!!!!!

2011. dec. 3. 20:38

Sziasztok!

Annyi mindent írtam pár perce, de valamit elcse..tem és minden eltűnt!:( Nem baj, újrakezdem... Szóval! Annyira szuper volt látni, hogy Mindenki írt, nem hittem a szememnek, nagyon jó!

Dóri, remélem már jobban vagy és kis Beni is észrevette, hogy anyának így rossz volt és kicsit odébb kúszott, a kis Drága, egyem meg!

Pumi, Tavasznak igaza van, azért légy óvatos! Te, ez normális, hogy így fájogat a pocid? Ez mitől van? Nem kéne megmondani dokibának? Jobbulást!

Tavasz, Életem, ti hogy vagytok a babóval? Remélem minden rendben és kiélvezted a szabidat, még holnap tudsz gyorsan sokat pihenni!:)

Írisz, örülök, hogy írtál nekünk! A kis Boldogságotok biztos most ott szuszog melletted, hihetetlenül gyönyörű baba! Ügyesek vagytok nagyon!

Szreki! Annyira jó, hogy írsz, nagyon örülök! Boldog Születésnapot kívánok én is! Sz.rd le a vizsgát, tudod, a legjobbaknak csak másodszorra sikerül!;) Szerintem is jel a kiscipő, nincsenek véletlenek! Ez biztos azt jelenti, hogy jó úton haladtok! A doki nagyon jó kezdetnek! Nagyon szurkolok! Kiskutyi hogy van?

Barbi, mindenképpen írj, hogy mi volt hétfőn, izgulunk! Amúgy mizu veled? Nyuszid? Munka milyen most, régebben kicsit ki voltál bukva miatta, mostanság mi a helyzet?

Catti-Brie!!! Hogy vagytok! Mesélj!

Én jól vagyok, csütörtökre nem várom, izgulok nagyon! 10-es érzékenységű teszttel mikor tesztelhetek legkorábban szerintetek?

Mindenkinek szép estét kívánok!

2411. d51bb6095b (válaszként erre: 2400. - Tavasz +++)
2011. dec. 3. 17:39
ÓÓÓ jól vagyunk, ő egy áldás! Nagyon jó baba, nem hasfájós, nem nyafis. Egyre inkább anyás...De olyan jól esik, amikor csak az én kezemben érzi jól magát, érzem mennyire szeret.
2410. Pumukli83 (válaszként erre: 2407. - 6584b5e8f3)
2011. dec. 3. 14:00

Boldog szülinapot így utólag is! :-)

A forgalmi vizsga miatt ne keseregj, majd a jövő héten! :-)

Jól hangzik a mai ébredésed, nagyon rendes kis férjed van!

A kis cipő szerintem jel, ügyesek legyetek a dokinál, és várunk a hírekkel!

Azért csak óvatosan a melóval!

2011. dec. 3. 13:41

Sziasztok!

Még mindig nem vagyunk a legjobban de azért a tegnaphoz képest sokkal jobb!:)

Valószínűleg Beni úgy fekszik hogy nyomja az epevezetéket és emiatt van a görcs!

Ha Ő nem mozdul arrébb akkor sajna szenvedek még egy darabig!!!:(

Remélem majd szerdán a dokinál az UH-án kiderül!!!

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook