2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Sula, betesztek engem is a zártba?
Bár nem jövök sokat, de igyekszem képben lenni és néha írogatni.
Sziasztok!
Ritka sz@r éjszakánk volt, Nektek?
Nem alvás, sírás és cumikiköpés órákig : (
Lehet front van és amiatt?
Újabban pont ezt csináljuk mi is, ma éjjel 2x is, 1 kor meg fél 5 kor, meg 6.50 kor reggel, nyögdécsel kalimpál félóráig is, cumit is kiköpködi sugárba.
nekem forditva működnek a gyermekim, 6 hétgi alszanak aztán meg nem. de rendesek megvárják a 6 hetes gyerekágyat h kipuhozzem magam, aztán adnak neki....
Persze nekünk is csinálja folyamatosan!
De van olyan is,h szegénynek dugdosom a szájába,és közben meg öklendezik tőle!
Fuuuuu....grrrrr....
Cumit dugdosok 10 perce, nagxon felidegesít!!!
Miért ejti ki mindig a szájából?
Már elnis aludt 2x, de aztán kiesett a cumi és behergelte magát:S
Másnak is csinálja a baba ezt a haknit?
Kikészülök tőle, főleg hajnalban....ÁÁÁááá...
Hali:)
Igen, nekem 4 éve Sasánál is mondta a doki, meg most is.
Napi 6 cseppet mondott most, mert a kisfiam már hozott haza lázas vírust:(
Szal igen, C vitamin és télen mondenképpen jó, A Vugantollal együtt ami ugye D vitamin, ez a legjobb a bacik ellen állítólag.
Amúgy újszülött kortól adható:)
sok orvos mondja h ártalmas lehet a baba veséjének. Én csak annyit tuok h a férjemnek c vitamin pezsgőtablettától volt veseköve, biztos nem adnám rendszersen még.
Aidának még ma is napi 10 cseppet mond a dokinő, de már a 100 mg-os tabit szedi, ősztől tavaszig, ha vírust elkap akkor párnapig nagydózis 500-as cetebe
barátnőmnek megfázott a 3 hónaposa és neki kellett 300 mg c vitamint szednie, még akkor sem javasolta a dokija közvetlen a babának.
Megoszlanak a vélemények, de én az apa esete miatt ezt meg tudom erősíteni h bajt okozhat
Sziasztok! :)
Látom mindenki itt van még eszmecserére, tök jó! :)))
Az én Márkom is tömködi a kezecskéit és cuppog jó nagyokat hozzá! :)
Balázs is sokszor csuklik, és szegénykém vagy negyed órán keresztül.
Illetve ő is szokott büfi közben akkorát bukni, hogy loccsan a földön, és csorog végig a hátamon. Vagyis volt már vagy 3-4x ilyen. Valamint egyszer amikor evés után kimentünk sétálni, és a babakocsiban feküdt, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy még a babakocsi oldalfal is tiszta bukás. Ez már ilyenkor sugárban jön.
Egyébként pont most hallottam valami olyasmit, hogy a nagyon bukós, hányós babáknak valami nincs rendben a gyomrukkal. Nem tudja rendesen feldolgozni a gyomor a tejet, és emiatt jön vissza. Szerintetek tényleg ez lehet az oka? Mert akkor érdemes lenne kivizsgáltatni.
6 csepp az nem sok? nekem 1-2 cseppet modott a gyerekorvos, de csakha úgy érze szutyog v a nagyok is megfáztak.
Tudom h nem lehet túladagolni, de a c vitamin kicsapódhat és vesekövet okozhat. neked orvos mondta h ennyit szedjetek?
már cirógatom félórája puszilgatom, és nem kel...lassan 4 órája alszik
ezti adsz neki cebiont naponta?
Csuklás: nekem rendszeresen csinálja Lujza, általában nappal, de ha nagyon csuklik, én adok egy kis Cebont tejcsiben, mert az olyan savanyú, hogy rögtön elmulasztja:)
Én napi 6 cseppet adok, + 1 csepp Vigantolt.
Nem is dicsekedtem, Lulu elaludt este 9-kor és csak 1.30-kor kelt, majd 6-kor majd 9.30-kor:) Olyan jót aludtam végre!