2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Lányok én elteszem magam holnapra, mert korán kelek!
Jó éjt nektek! :)
Csajszik!
Még azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy ti,hogy vagytok a nagy wc-vel,mert nekem csak reggel van és estére úgy felpuffanok,hogy mindig azt hisszük mekkora már a pocim!
Meg a szagokkal????Én máe a 3 féle öblitöt veszem és egyiket se bírom!Parfümöt se semmit!
En is jellemzoen emelygek egesz nap, ill. oklendezem eves kornyeken es minden egyes fogmosas alkalmaval. Eddig sem volt a fogmosas a kedvenc elfoglaltsagom, de mostansag egyenesen utalom :-) persze orulok is, mert arra gondolok, ha jelek vannak, picike is van :-)
Viszont a munkat eleg nehezen birom, ugy erzem a hatekonysagom 60%-ra csokkent, a munkakedvem pedig nullara. Remelem a fonokomnek nem tunik fel ido elott :-)
Tinell, holnapra szoritok :-)
és képzeld el, ha még hullámvasuton is ülnél! :-)))))))))
majd erősödik az!!! :) Én pont ezért ettem egyfolytában, mert akkor legalább nem éreztem a hányingert! Szedtem is fel fókazsírt rendesen! :)
Pont én is 2 napja még azon aggódtam, hogy nincs hányinger! Aha, na ma aztán volt és még van is!
Nekem ma volt megint egy orbitalis oklendezesem reggel :D de eddig jutottunk :D
mindenesetre mintha erosodne.
Ilyen szagokra jon ki reggel. Nap folyaman emelygek de olyan mint a hullamvasut van hogy napokig nem.
Szia, nem, most ot plusz 6 vagyok, jovo het csutortokon lesz mensi szerint 7 hetes, ugy erzem a doki kivaros strategian van, es ugy magyarazta h minden babanak maskor kezd el verni a szive ezert nem akar paraztatni most h nem dobog a szive majdnem 6 hetesen azt mondta h akkor megijednek mint most Te is!!
Nezd, oszinte leszek, latod van itt minden, te is ateltel mar egy ilyen esetet a kisbabaddal, mindennek oka van! Mindannyian tudjuk hogy az elso tri szelektalos.. ha tetszik ha nem, most olvastam h a nok fele azt sem tudja h terhes volt, mert a 4. heten elmegy!
Az a cel h egeszseges babank szulessen, ezert erre kell koncentralni!! Nagyon nehez, tegnap en is itt tomboltam, de a vervizsg nagyon megnyugtato volt
Tinell: igen igy van, koszonom :) egyenlore /legalabb mara/ lenyugodtam :D
Narancsika!
Sajnálom ami történt!Nem nagyon akarom felszakitani a sebet de mi volt a baja a picinek?
Biztos igy lesz!
Én csak 17-én megyek uh-ra,örökkévalóság ez az idő!
Akkor téged nem küldtek down kór szűrésre,vérvélelre!?Én 32 vgyok és én megyek!
igen,jo a doki hozzáállása.sajnálom ami történt,én is elvesztettem egy babát.Ő a 30.hétre született és csak inkubátorban láthattam.Annyi mindenen keresztülment a 100 nap földi élete alatt,hogy átértékeltem az egész emberi létet.
most vagy a 7.héten és most mész ultrahangra?nagyon drukkolok neked!
nem volt könnyű, főleg, hogy még 6 inszemet és 4 sikertelen lombikot tudhatunk magunk mögött! viszontr a 2 utolsó baba teljesen spontán és most a jelenlegi baba sikeredett a legjobban! :)
Azért neked sem könnyű, nagyon sajnálom, ami veled történt! :(
nem szabad feladni, az hogy kisebb, nem jelenti azt, hogy bármi baj is lesz! nagyon szorítok!!!!
Narancsika en is nagyon szoritok, en azt javaslom h kerd meg a dokit h csinaljon verbol hormonvizsgalatot, progeszteron es HCG nekem is igy nezik most h minden rendben van-e, es nekem is most jon a kritikus, nekem 7.het 1. napjan volt missed ab de inkabb ne is emlegessuk, szivhang 6+2 naposan volt, de a papirra 5+5ot irt.
A mostani dokim azt mondta h nem is csinal nekem 7. hetig most UH-t mert nem akarja h osszehasonlitgassam az elozovel es tudjatok mit, igaza van!!!
A verbol hormon alapjan meg lehet siman mondani h jol fejlodik-e, nekem legkozelbb hetfon lesz ez a vizs, meg aznap megvan az eredmeny!
ugyértem a magzatom 6 hetes,a terhesség 8 hetes.így számolták.
neked mi lett végül?hogy történt?
Babiiii egyidosok vagyunk ma vagyok 5 plusz 6!
jovo het csutortokon 10en megyek az elso UH-ra :)
Szia Narancsika!
Mikortól számoltátok?Mert ha 6 héten vagytok akkor még nem biztos,hogy van szívhang!
Szegényke,sajnálom!
Azért az nagyon jó neked,hogy minden héten láthatod!
Hány éves vagy?
Hát remélem, az előző babámat 9+2 hetesen vesztettem el! Holnap megyek uhura megint. Most a 6. héttől minden héten megnézte a doki, hogy minden rendben van-e?
De bízzunk a legjobbakban! :))))) remélem itt mindenkinek csodaszép szeptemberi babája lesz! :)