2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Akkor az tényleg megéri!Nekünk is fenyő kiságyunk lesz kókuszmatraccal.Ágyneműt kéne vennem még bele,de mindenképp pamutot szeretnék vagy antiallergént...egyenlőre.Épp most beszélgettük apával,hogy a terhesség első fele már el is repült.
Lassan már azon fogunk cseverészni,hogy kinek mije,mekkora és hogyan született. :D
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket!:-)
Tegnap voltam a védőnőnél,66kg-ot mért rosszabbra számítottam,nem is mondott semmit,én meg nem hoztam fel ezt a súly dolgot:-)
Képzeljétek tegnap megvettük apával a babakocsit,babahordozóval meg mózeskosárral,piros-vajszínű!Este itt tologattuk a lakásba mint a kisgyerekek!Nagyon örültünk neki,remélem Zoénak is fog tetszeni!
Akkor még volt az anyák lapjába,brendon kupon igy olcsóbb volt a kiskád,és tök jó mert ki van alakítva nagyon kis babáknak,hogy biztonságosan lehessen(nem tom mi a szakszava)fürdetni,1éves koráig lehet kb használni!Ajánlom figyelmetekbe akit érdekel!Törtfehérbe van meg kékbe!
Sajna nekünk mindent meg kell venni,mert nincs akitől örökölhetnénk!
Szia! Én általában sütni szoktam, de már néhányszor vettem tortát. Te Ceglédi vagy, de én csak Bp-i árakról, cukikról tudok írni. A legfinomabb tortákat szerintem Bp-en, a Daubnerben lehet kapni. Nekünk az esküvői is onnan volt.
Az árakat megnézheted itt:
Az eszterházi torta nagyon finom itt. Szerintem ez elég jó árban van, a minőséghez képest.
Egyszer 4 éve vettem egy tortát a Szamosból is, ha jól emlékszem 24 szeletes volt (trüffel torta). Az 8000 ft körül volt. Ez már húzós ár szerintem.
Sziasztok!
Nem ide tarozik,de ugye itt sok anyuka van ,illetve háziasszony.Érdekelne,hogy tortát honnan szoktatok venni,cukiból ,háztól,saját magatok.Illetve az árakra vagyok kiváncsi.Mi az ami már nagyon drágának számit.köszi
gratulálok én is!:)
hihetetlen,hogy tudtunk ennyi fiút összehozni:)
Szia!
Gratulálok nagyon szupi!:-))))
Sziasztok!
Voltam a 18. hetes uh-on. Kicsi fiú van a pocakomban!!! :)..hát így apuci nevét fogja kapni, az Ő kívánságára. ifjabb Szilágyi Attila :)))
Na azért még egy második keresztnevet kitalálok Neki. Lányban gondolkoztunk mindketten, valahogy azt éreztük. Kaptam rengeteg gyönyörű kislány ruhát is...hát majd jó lesz a hugicának pár év múlva!!
Minden oké a kiskukissal, teljesen jók a méretei és látványra is csodaszép!!!
A laptopot ne tedd a hasad közelébe se!! Én már a terhesség előtt is kaptam a fejemre ha a combomon, hasamon volt. Én is szeretem az édeset..süti..csoki jöhet. De inkább sütis lettem. Igaz hullámokba tör rám van hogy napokig nem eszek..de ma megettem 2 kakaós csigát..most az előbb meg epret ettem cukorral. Megpróbálok többször inkább gyümit enni süti helyett meg répát rágcsálok és almát.
A kg..hát szerintem ha a z anya vitamin háztartása rendben van és ezt folyamatosan tudja pótolni akkor a baba szépen nő és fejlődik az anya meg csak épp a baba súlyát szedi fel. Csak manapság a mai élelmiszerekbe nincs tápanyag ezért esznek sokan sokat..hogy a vitami hiányt csökkentsék...de csak híznak.
Nagyon oda kell figyelni. Pl. reggelire én rászoktam: natúr activia, teszek bele valamilyen gyümit, banán, szeder stb és egy kanál méz és két kanál műzli..ettől úgy tele leszek és nem is vagyok éhes és nagyon egészséges.
Sziasztok csajok!
hat ilyen az en formam! par oraja irtam egy jo hosszut erre most nezem hogy nincs itt a hszolasok kozott!! otthonrol dolgozom ma, reggel voltam regisztralni az allami korhazban mert itt az kotelezo, kulonben nem kapom meg a 90 napos 100%os fizetest es tavolletet! a terhesseg alatt 5x kell menni en meg 1x sem voltam >( holnap kerek idopontot. amugy nem volt gaz, de rosszabb mint a magyar rendelok, es iszonyatosan sok ember van varakozo!
Szoval irtatok a sulyrol, en megneztem ezen a kalkulatoron es ledobbentem, 3 kiloval vagyok a minimum alatt, igy az abran egy nagy pont voltam a 3 vonal alatt joval. Elvileg 74-78 kilot irt nekem ikrekkel a vegere, most joindulattal vagyok 57, es holnap toltojuk a 4,5. honapot.. hat erdekes.
Van valami otletetek mit lehetne enni ami nagyon nutritiv es hizlal? most mar rendesen erre fogok remenni. Eszem folyamatosan amugy mar kb 2-3 hete de nem hizom es emiatt nagyon aggodom!
Kittidora gratula Dorkahoz >D
Tinellem, tobbiek orommel olvasom hogy jol vagytok es mozognak a babak! Nekem meg mindig nem pedig ketto van, mar nagyon szeretnem ha mocorognanak!
Amugy azt olvastam hogy mindegy mikor es hogyan, de napi minimum 10 megmozdulast kell osszeszamolni a terhesseg teljes ideje alatt, meg akkor is amikor mar a vegen jarunk.
Na ez van, most vagyok, irjatok ha meg vagytok :)
ziasztok!Olyan ritkan kerulok a gephez mostanaba,de azert neha itt vagyok.Hihetetlen hogy mar a felenel tartunk.hogy vartuk hogy eljojjon a 12. het,es eljott mi?meg el is szaladt mar masik 8 is.EN MAR NEM IS IDEGESITEM MAGAM A MERLEGELESSEL.kB 8 kilot hiztam,de a labam azota be van dagadva hogy hazajottem.Pedig mar 3 hete.
En is kerdeztem a vedonot a vitaminnal kapcsolatba,mert sokan irtatok hogy nem kell mindennap szedni,de nekem azt mondta hogy ez csak vitamin,es a napi bevitelt tartalmazza.es szedjem csak minden nap.mondjuk en regen is minden nap szedtem,es nem szultem oriasbebiket.Jo olvasni hogy mindenki jol van,a mi babonk is egyre tobbet mocorog es egyre erosebben.Szerintem minden este megfordul teljesen.
Sziasztok!
Hát nekem eddig nem sikerült híznom egyetlen dekát sem,pedig a héten már a 20.hetemet töltöm.:o(
Én az elején a gravidát szedtem,az is jó volt.Most pedig az Eurovitet szedem ami kimondottan kismamáknak van,nekem ez vált be.
Eddig nekünk is lányt mondtak,remélem az is marad!:D
Sziasztok!
Nálunk is fiúcska lesz, míg a lányommal egyáltalán nem bírtam ránézni sem az édességre, most csak azt enném.... ( csokik, lekváros bukta, császármorzsa - soha nem sütöttem még ilyesmit, de az elmúlt pár hónapja rendszeres az ilyen jellegű desszert nálunk :)
És én is 8 felszedett kilónál tartok - nem is csodálom :)))
Szerintem is rossz az elevit,én kb.2 hónapig szedtem ugyanez volt nekem is a problémám vele!
Nagyon ügyesek voltak,hogy igy kibújt a bébi!
Pont ezt akartam még írni neked,hogy azt mondják,hogy ha fiú van a pocakban akkor nem édesszájúak!
Nekünk kislányt mondtak eddig:-)
Nekem már egyre többet mocorog!
Most már az lesz az aggasztó,amikor nem fogjuk érezni,hogy sokat mozog,rám már vasárnap rám hozta frászt mert csak este mozdult meg!
már meg is ettem :D
de elvileg nem úgy van, hogy akinek kisfia van a pociban az nem kívánja az édességet???? na erre én jól rácáfolok!!!!