2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Persze mindenképp a saját nőgyógyid lenne most jó,csak ha nem elérhető??????
Kedden már tudsz vele találkozni?
köszi lányok!
ez az csak így annyit ért el,hogy jól bizonytalanságba hagyott
a vicc az,hogy azt mondja,hogy hozzá 20hetesen szoktak menni
akkor kérdezem én ,hogy olyan adatokat várt mint egy 20 hetes vagy mi van???????
a védőnőm úgyse tud szerintem semmit csinálni,itt Érden nincs normális nőgyógyász sajna,meg nem is szívesen mennék máshoz!
:D
akkor azért örülsz igaz? szerelem ez így is, úgy is! :D
igen, már a fórumon én is írtam róla, hogy a környezetemben 3 fiúból is lány lett a végére!
szerencsére fordítva nem jellemző...
Szia!
Nekem még nem jelent meg egy sem, remélem nem is fog azon vagyok, hogy ne legyenek :))
osztom! én is kicsináltam volna!
Niko! neked meg mit is mondhatnék... most akkor tutira kiccsaj?
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
legalább olyan komolyan, mint ahogy te röhögtél rajta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
imádtam! :)
ooooooooooommmmmmmmmmmmm :D
De előtte nem erősitette már meg a kisfiút,mikor voltál nála?Még a 4D előtt?!
De elmondtad neki utána,hogy az nem lehet,mert milyen képeid vannak róla?
Jól van "kislányom" ügyes vagy,szedegesd is,és közben mondogasd,hogy OOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMM,tudod amit Anyu mondogatott"mindig" mikor a pocimban voltál!!!!!
Na félre a tréfát,igenis komolyan kell venni ezeket a légzős hangkiadó jógagyakorlatokat:-)))))
Azért nem semmi, hogy nem ismeri fel!!! :)
Pedig az már szépen látszik! :)
Hát tényleg elmehet a pi.....ba!
Miért nem mondhatja meg,akkor minek szólalt meg?
Mikor voltatok előtte uh-n?
Én nem értek ehez úgyhogy hülyeséget meg nem akarok mondani,de,hogy nem lennék én sem nyugodt az tutti!!!
A védőnővel beszéltél?
naaaaaaa nem is iiiigaz! te nagyon kis ügyi voltál, miről beszélsz! igaz hozzádvágtam a zoknim, mikor nem csináltad a hangokat, ami persze nekem is fura volt, de már csak a végére röhögtem rajta, te meg végig! :D :)))))))))))))))
aaauuuuuummmmmmmmm
na ha nekiállok a vajúdóba kiadni minden féle hangokat, úgy lecsavarnak majd egy perc alatt, hogy csak lesek :)))))))))))))))
Isteni volt lányok, Isteni!
ja, s.barackot, dinnyét kóstoltam már, de az ára nagyon fájdalmas volt!
Brigó! vizes vagyok, de a vérnyomásom a béka valaga alatt, fehérje óne a vizeletben, és anyu azóta vizes, mióta velem volt terhes, szóval genetika :)
ja, és kb éjfélkor fekszem és 6kor kelek, pörgök mint a bolond, inkább ez lehet a probléma!
Sildu anyu! igenis, szedem a bogyót! :)