2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Nagyon aranyos kis pofija van!
Sziasztok!Raktam fel kepet 4D-rol.KIcsit fenylik,mert a fotorol fotoztuk,es nem akart sikerulni.
En is igy gondolom.En csak a legelejen mostam kezzel a kis ruhacskakat,aztan ahogy nott mar egyre kevesbe,aztan meg mar egyutt a mienkel.es semmi bajuk nem lett.
Nekunk a sulyra azt mondtak hogy eleg szep sulyba van.hatodikan megyek vissza,kivancsi leszek mit mondanak.mennyit hiztunk.
Én már alig várom,hogy kezdjem kimosni a babacuccokat amiket vettünk!
Most ezt mondom aztán meg majd örülni fogok ha nem kell mosnom:-)
Persze egyébként mindenki maga dönti el mit hogy csinál :))
Úgy látom ebben a témában megoszlanak a vélemények :)
:D :)
egyébként nálunk is van ilyen 1 euros bolt :D lehet kapni baba öblítőt 1l valami 350ft....
Lehet kapni pl.a Dm-ben Sensitiv mosószert(folyékony)meg őblitőt is,én azt fogom kipróbálni!Meg gondolom kell majd a sok áztatás a foltok miatt,arra meg kiváló lesz a Vanish!
Na ez aztán a reklám mi?:-)
persze , de egyből ne segítsd rá ezzel hogy rögtön másképp mosol :) első 1-2 hétben úgy is meglátod mire hogy reagál a bőre :) aztán majd ráérsz váltani...
Én csak azért féltem, mert az én bőrömön korábban többször is előjött az atópiás dermatitisz. És ez sajnos örökölhető. Szóval lehet, hogy hajlamosabb az allergiára, mint a társai.
Elvileg azt mondják a "nagyok", hogy az első széria ruháját mindig ki kell vasalni egyfajta fertőtlenítés....öblíteni 3x4x :S áhh felesleges, tényleg max annyit lehet ,hogy a nagyon piszkos ruhákkal nem mosod egyben a babáét , de felesleges plusz dolgokat keresni, lesz így is elég dolgunk.. :)
Nem okoskodás meg semmi, de azért mérlegeljétek azt is nem cukorból van a bébi :)) így is rengeteg pénz egy baba , ilyen mosás meg ilyenekkel felesleges parázni, régen sem csináltak semmit másképp, ha meg nagyon elcukrosítjuk őket :) gyenge immunrendszer, allergiák stb. is okozhatunk vele, majd azt úgy is látja mindenki mi a jó a babájának :))
Szerintem mi kipróbáljuk a mosódiót. Anyukám használja egy ideje, és azt mondta, hogy neki tovább elég, mint az ugyanannyiért megvett mosószerek, és környezet kímélő is. Hát a fene tudja. A múltkor amikor elfogyott a mosóporom, akkor betettem a kosárba egy csomag mosódiót, de utána ki is vettem, mert nagyon drágának találtam.
Ha marad a normál mosópor, akkor a Biopon takarékosról, amit most használok, gondolom egy kicsit jobbra át kell váltanom, mert a babaruciknak gondolom valami "erőteljesebb, jobb" mosószer kell, mint a mi foltmentes ruháink átmosásához.
Egyáltalán hány fokon kell mosni babaruhákat? És tényleg igaz, hogy utána ki kell 3-4x öblíteni??? Én ezt nem fogom bírni....
Jujj de jó :)) használd ki a maradék időt :) pihizz sokat, :)
Ma volt az utolsó munkanapom :D Jippi :) !!!!!!
Már úgy érzem, hogy rám fér kicsit a pihenés. Egyre nehezebben bírtam a nagy nyüzsgést az oviban. És nem is voltam már olyan aktív, mint korábban.
Úgyhogy most már teljes lehet az odafigyelés a babára, és a készülődésre.
Mosásban nem tervezek mást, max csak ha a gyerek igényli (allergia vagy kiütés), szerintem az felesleges..
Ti a mosást mivel tervezitek? Mármint mosószer szempontjából.
Néztem ezeket az öko porokat, de elképesztően drágák.
Hát igen,igy ismerőstöl oké(néha azért ott sem),de amúgy nekem is lennének kétségeim!
Most néztem a kéziket is(az kb.3-4ezer körül van),van olyan ami bővithető is,ha esetleg ömlene a tejem:-)
Mert azért abban bízom,és szeretném,hogy legyen tejem!De ha mégsem és megveszem 10-15ezerért hát nem mindegy!
Mi már egy Pampers pelust vettünk 2-5kg-ig:-)
Aztán majd meglátjuk!
Pelenka ügy: szitterkedtem sok-sok évig, nálam minden babánál más márka vált be, néha nem biztos hogy az a jó ami kész vagyon :)) az utolsó babám akivel voltam, próbáltunk Libero,Huggies , Pampers....egyik se jött be mind a 3ból szana szét folyt a kaki pisi :(( neki egy bizonyos bálás pelus vált be...szóval szerintem ez is igen csak baba függő
Igen, de azért voltak kétségeim,hogy egy garanciás nem használt , újonnan 15.000ft-os cucc , miért is kerül csak 3000be :))) de aztán mondta Gabi felveti őket a pénz :))
Azt is akartam is már kérdezni,hogy pelusok közül a Pampers a legjobb?
Te mennyiért vetted a mellszívódat?
Mostanában ezt a márkát dicsérik,hogy ez a jó a Medela!
Tudsz nekem ajánlani valami egyszerű csupa csokis tortareceptet???
Akkor nagy szerencséd volt!
Ezt kivételesen barátnőm szerválta az egyik ismijétől...
és hol találtad? én a vaterát nézegetem, de ott nincs semmi jó most....
Az nagyon jó,én mostanában nézegetem ezt a márkát és 10000 alatt nincsen,medela electric mini ugye?Hol találtad?
További ajánlott fórumok: