Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

7305. 1c60562ebf (válaszként erre: 7303. - Sildu)
2011. jún. 28. 10:37
a kismamakönyv hátulján? nekem ott van.
7304. 1c60562ebf (válaszként erre: 7300. - Lolka78)
2011. jún. 28. 10:37

én is hajolgatok (kutyaetetés pl. )

napi 10-15 tuti megvan

meg én sokat lépcsőzök is, 4-en lakunk, nincs lift.

ezeket nem tudom kihagyni, de az én hasam ritkán keményedik

kb napi 1szer, de van hogy egyszersem....

7303. sildu
2011. jún. 28. 10:33

Sziasztok!

Nekem nincs ilyen táblázatom,és a védőnő se mondta,hogy számolnom kell,de én is olvastam,hogy ilyenkor már figyelni kell mennyit mozog!Nekem pont tegnap tűnt fel,hogy nagyon keveset mozgott,még este sem mikor játszottunk vele,de azért mert kevesebb helye van már nem?

7302. vbeus (válaszként erre: 7278. - Ircsi123)
2011. jún. 28. 10:08
Ja és nekem olyan a táblázat, hogy reggel 9-től este 9-ig kell figyelni.
7301. vbeus (válaszként erre: 7278. - Ircsi123)
2011. jún. 28. 10:07

Most magyarázta el a védőnő, hogy kell. Ha elkezd fészkelődni, akkor kezd el számolni. 10 rúgásnak kell meglenni egymás után. Akkor besatírozni az időponthoz tartozó rublikát. Ha egy nap többször is meg van a 10-es rugi az nem baj, de csak 1* kell jelölni.

Ha nincs tizes akkor alul kell jelölni mennyi volt a max.

Remélem nem írtam túl bonyolultan.

7300. lolka78
2011. jún. 28. 10:02

Sziasztok,

Nekem is keményedik a pocakom, szinte mindig az :( kivéve, ha fekszem... a hátam is fáj néha, ott ahol Kókusznak és Hangunak a lapocka alatt, de csak a bal oldalon. Ti hogy álltok a hajolgatással? Nekem azt mondta a doki, hogy nem nagyon kéne, de elkerülhetetlen, hogy napi 10-15X ne hajoljak...háztartás, kutyaetetés, leesik valami, stb...és ugye nekem nincs olyan óriási pocim, tehát simán megy még...csak aggódom, nehogy egyszer megrepedjen a burok miatta.

2011. jún. 28. 09:48
Sziasztok.Nekem mostanában a derekam vagy a vesém fáj igazából magam sem tudom eldönteni mert hasonlít a vese fájdalomhoz is és a hát,derék fájdalomhoz is...nektek nincs ilyen problémátok?30 hetes vagyok.
7298. birgi74 (válaszként erre: 7296. - 1c60562ebf)
2011. jún. 28. 09:40

igen, nekem is vol tmár olyan, h kellett kúp, sőt, olyan is, h tabletta kellett. de az más. azt mindenk tudja. akkor a viszketéstől nem bírsz létezni sem :)

én pl évek óta nem hordok tangát, pláne a mostani borotválós divat időszakban másnak sem ajánlom :) és csak pamutbugyi. lehet, h nem olyan szexi, viszont sokkal egészségesebb :) mivel általában a szőrt ugye eltávolítjuk, ki így, ki úgy, de a többsége általában eltűnik onnét, ninc sami védjen minket a fertőzésektől, könnyebben bekerül, a tanga erre rásegít, mert a végbélnyílás és a hüvelynyílás íg yszinte folyamatos összeköttetésben van, van aki hátulról előr etöröl ráadásul, és van, aki állandóan mosakszik, van aki naponta csak az intimtájakon. szóval sok dologtól lehet gombát kapni, de a várandósság alatti változások, teljesen normálisak.

it dr kiss rendelt :)) hihi.

bocsi, a kiselőadásért, ezt valószínűleg mindannyian tudtátok eddig is :))

7297. birgi74
2011. jún. 28. 09:36

Vianett, nekem a múlt héten volt a spanyol zárótesztje :) ezen a héten lesz az utolsó óránk, aztán meglátjuk, milyen lett a záró.

menjél tanulni édeslányom! :)

amúgy nekem is változékony, és mostanában, pár napja pl pici löketszerű folyás, nem olyan bőséges, de azért van, és egész nap semmi a továbbiakban. napi egy-két ilyen. de nem folyamatos, meg nem szagos, meg nem ...semmi extra na :)

anyum tesója bőr -, és nemibeteg gyógyász :) még ő sem ad mindenre kúpot. minek. van, ami természetes. amúgy a hétköznapokban is, abból lehet tájékozódni, h milyen fogamzóképes vagy éppen nem, állapotban vagyunk, h milyena váladék. ha nem okoz tünetet, nem viszket, nem ég, nem piros, nem kell semmi. :)

7296. 1c60562ebf (válaszként erre: 7294. - Birgi74)
2011. jún. 28. 09:26

köszi :)

én is így gondolom, de mindenki kúpozik...

volt már egyszer gombim (még terhesség előtt) na az nem ilyen volt, úgy égetett hogy ülni alig tudtam és a folyás is sokkal sokkal sűrűbb volt....

7295. Vianett (válaszként erre: 7294. - Birgi74)
2011. jún. 28. 09:21

Nekem pont ilyen változékony mintahogy leírtad, azt mondta a doki nem gondolná, hogy erre bármi is kéne, főleg hogy nincs olyan tünet ami fertőzésre komolyabb dologra utalna. Ez normális.

Küldjetek tanulni, ma a van a spanyol zárótesztje, utósó óra , de kár :-((( Jövőre már nem tudok sajna menni

7294. birgi74 (válaszként erre: 7293. - 1c60562ebf)
2011. jún. 28. 09:16

a várandósság során TELJESEN TERMÉSZETES a hüvelyváladék mennyiségének, sűrűségének, állagának változása!! lányok, csak azért, mert van kis folyás, nem kell kúp, meg kenőcs, stb. ha viszketős, vagy olyan szagú, vag ya színe sárgás, rózsaszínes, vagy barnás, akkor kell jelezni a dokinak, ettől eltérő esetben nem kell semmit tenni. pláne, ha nincs más tünet.

néha még, ha csak egy napig tart é spicit rózsaszínes-barnás (ha nagyon halvány, és nem piros!!!), az sem gond, mert az lehet attól, h ahogy tágulnak a dolgok, és a kis hajszálerek megrepednek, és az valahol kijön ugye.

van olyan ismerősöm, aki attól nyugszik meg, ha kúpot kap, ha nincs baja akkor is, de szerintem ez nem jó. nem kell feleslegesen dugdosni, meg kenegetni. a természet ellen dolgozni :)

és van olyan doki is amúgy, aki akko ris kúpot ad, ha ninc ssemmi. mert ez a szokás. de a hüvelyváladék változása nagyon természetes! van, h ragacsosabb, van h folyósabb, több vagy kevesebb.

jó, senki nem mondta itt, h kúpot kér, és bocsi, ha kiabálósnak hatott a hozzászólásom :)) csak figyelemfelkeltőnek szántam, nem beugatásnak ám!! :))

2011. jún. 28. 08:44
amúgy nekem is van pici folyás, átlátszós fehér, de nem sok, és semmi tünet. a kúpok se veszik el. ez gáz? kérjek másik kúpot?
7292. 1c60562ebf (válaszként erre: 7291. - Vianett)
2011. jún. 28. 08:43

nekem is pont ott fáj ahol Hangu írta. meg is fogom keresni.

Salvus vízből én amikor érzem a savat, fél decit iszok egyszerre, gyorsan, hogy ne nagyon érezzem azt a sz*r ízét. :)

de nekem kb 5 perc és teljesen elmúlik...

7291. Vianett (válaszként erre: 7288. - PöttömPanna)
2011. jún. 28. 08:40

:-)) Még a nyakam is bizsergett az álmodtól, de nagyon klassz lehetett!

Ezek szerint intő jel, babakefét is abba a bőröndbe izibe!

Hangu, hátfájásra jógagyakorlatok, nagyon jók, én is küszködtem, aztán rákerestem google-ba hátfájásra jga, meg helmi a mi bizalmi jógaoktatónk, nagyon jó gyakszikat mondott, és már másnap reggel úgy ébredtem, hogy nem fáj.

2011. jún. 28. 07:58

jó reggelt.

Hangu örülök hogy itt vagy.

Mizi nagyon cuki babácska.

én szeretném agusztusig kihúzni igaz szept1 vagyok kiirva de a doki azt mondta ag.1 után bármikor jöhetnek.

7289. PöttömPanna (válaszként erre: 7286. - Hangucita)
2011. jún. 28. 06:30

Szia Hangu! Örülök, hogy újra hallunk Rólatok. Most már próbálj meg kicsit többet pihenni, hátha az gyógyír lesz minden bajodra.

Miért csak császárral vállalnak nálatok? Az ikrek miatt, vagy valamiről lemaradtam?

Főzni már nekem is kell a héten, mert itthon vagyok, és a férjem itthonról hordja az ebédet, és eddig néha hoztam az oviból, ha maradt kajcsi. szóval már azon agyalok, hogy ma mit főzzek :)

Jó, hogy megvan már sok mindenetek. Még azért van egy kis időtök, hogy a maradékot beszerezzétek.

Milyen volt a babyshower? Jól sikerült? Én is úgy szerettem volna,de majd mi utána tartunk inkább babanézőt :)

7288. PöttömPanna (válaszként erre: 7285. - Vianett)
2011. jún. 28. 06:22

Ah, ez milyen furcsa. A júliusiak már babáznak :) Akkor mi is számíthatunk rá, hogy augusztus elejétől jönnek a babák folyamatosan. Vajon ki lesz az első???? Ez olyan izgi.

Azt álmodtam ma éjszaka, hogy megszületett Balázsunk. Nem is emlékeztem szülés után arra, hogy fájt e a szülés, és hogyan ment. Csak olyan jó volt, hogy karomban foghatom. Elkezdtem szopiztatni, de valahogy szegényke sosem állt kézre. Mindig lecsúszott a ciciről, bármennyire próbáltam betartani az olvasott dolgokat. Remélem azért a valóságban majd jobban fog menni.

Ja, és gyönyörű nagy haja volt, majdnem a válláig ért :D hihihihi.... csak nem vittünk babakefét a kórházba. és nem volt mivel megfésülni, és csimbókokban lógott :D :D

7287. Hangucita (válaszként erre: 7272. - 1c60562ebf)
2011. jún. 28. 00:06
Na arra varrjatok gombot hogy 5,5 honapos koromtol minimum minden du. beszakad a hatam, nekem a "szarnyam" alatt faj a legjobban a gerinc mellett ketoldalt. Iszonyu es semmi nem hat ra. Se ulni se fekudni nem tudok, a nogyogyasznal ko9nkretan sirva fakadtam mikor juni elejen kozolte h 34. hetig nem raknak tappenzre! A hatam miatt marmint. Mert du tenyleg mar nem ment az irodaban. Szoval ez van de nem is csodalkozom kb 14 kilot hiztam eddig, a sulyvesztes visszanyereset is beleszamolva, a doki szerint emiatt van, leven ketszeres a teher a hatamnak es amugy vekony vagyok, szoval nekem elobb kezdodott, most meg 27. hetre mar tenyleg nagyon brutal a het nagy reszeben! Ti mit tesztek ellene?
7286. Hangucita
2011. jún. 27. 23:52

Sziasztok!! :D

Ilcsikem, Vianett, Sildu, es mindenki!

Minden szuper jo! Mindket picike fiam jol van, mar jo nagyok, aktualis meretet nem tudok de kb 3 hete felkilosak voltak, nagyon szepek! A hathonapos foto van fent roluk! Vegre felidoben itthonrol nyomom a melot, es ami a legjobb, a parom lesz a helyettesitom, es azt is sikerult elerni hogy a 42 nap +10 amit a ceg ad, emellett 3 het fizunelkuli, majd 3 honap felidoben lesz.

Ezzel januar legvegen/ feb. elejen terek majd vissza tehat a felidos munkaidore ismet! Nagyon varjuk mar oket de remelem legalabb 8 honapot bentmaradnak! Csaszar lesz mert igy sehol nem vallaljak siman.. emiatt szomoru vagyok!

Az utobbi idoben rengeteget kemenyedik a hasam, es mivel tobb orvosnal is voltam mindegyik mast mond de egyenlore abban egyetertenek hogy ez eddig normalis. Engem azert megijeszt. Volt par osszehuzodas is, egyszer volt kb jo egy honapja hogy le kellett ulnom egy percre mert nem birtam tovabb setalni, na ezert gondolom h az volt,

ezen tul szurkal a jobboldalt a hasam ami nem tudom mi.

A legujabb doktorno akihez elmentunk egy kis klinikan, mult penteken detektalt nalam hugyuti fertozest, miutan megvizsgalt es megutogette a vesemet en meg orditottam. Addig azt hittem hogy sima derekfajas volt! Most vmi antinbiotikumot szedek.. de gondolom olyat amit lehet.

A masik h ugy nez ki folyamatosan van huvelyi fertozesem is, a legtobb doki szerint semmmilyen folyas nem jo kiveve ha tiszta vizszeru, namost nekem allandoan tejszeru es picit ill nehol sargas ugyhogy most a dokino felirt kupot is erre, mondvan h eleg rizikosak a fertozesek foleg ikerterhesseggel, allitolag szulest provokalhatnak. Ja igen szoval a doki szerint a hasszurkalas lehet a huvelyfertozestol is.

Szoval szedek meg most a kemenyedesek miatt egy gyogyszert ami relaxalja a mehet, remelem jo lesz.

Mit meseljek meg, hat mar majdnem mindent megvettunk, van ket kisagy, volt babyshower onnan kaptunk rengeteg pelenkat, ill. van ugy 30-35 babaruhank is, rengeteg torlokendonk, babafurdeto. Szerintem a legfontosabbak megvannak, ja a babakocsi is bar meg nem erkezett meg. Kene meg ket babahordozo komp ami jo a babakocsihoz de nagyon draga /peg perego../ szoval nezzuk az ebayt miatta.

Ja igen es jovo hettol majd foznom is kell mert a kedves parom haza fog jonni a munkabol 2-3 napot ugyhogy majd kerek Toletek jokis recepteket :D

Szoval tovabbra is dolgozom de vegre igy majdnem 27 hetesen mar csak otthonrol! Nagyon boldog vagyok emiatt el nem tudjatok kepzelni mennyire megterhelo volt az elmult 2 honap! Nade vegre ujra ittvagyok :D

Vissza fogok olvasni szerintem ugy majustol a bizti kedveert :D hehe de irjatok kivel mizu :D

Puszi!!

7285. Vianett (válaszként erre: 7284. - Sildu)
2011. jún. 27. 23:14

Na akkor bocsi elkéstem, bár írtam h nézek neked mert sima csoki tortát még sosem csináltam, de van nekünk hivatásos cukrszászunk is. :-) Én meg a könyvelő vagyok, DDD

Beleolvastam a juliusi babákba, tök izgi ott már babáznak néhányan, aug közepétől gndolom mi is beindulunk...

7284. sildu
2011. jún. 27. 22:59

Vianett csináltam csokitortát kinéztem egy receptet,csak azért kérdeztem előbb tőled,hátha tudsz valami hiper szuper egyszerűt,de jó lett ez is,sajna nem vagyok egy nagy konyhatündér:-(

De nagy volt a meglepi,Apának ma volt a névnapja!:-)

7283. Vianett (válaszként erre: 7280. - Hangucita)
2011. jún. 27. 22:53

MÁR többször eszembe jutottál, hogy rég irtál. Tudod én aggódós vagyok ne tünj el mostmár ilyen hosszú időre :-)))

Hogy vannak a cseppek? és te?

Mióta itthon vagyok nem keményedek, csak hízok, és a pocak hatalmas szintén. Ircsikém egy kép a pociról?

És lusta vagyok rettenetesen, halom munkám lenne, de inkább honfoglalóztam a gyerekkel, jól elvoltunk.

Szerintem én sem húzom ki szept közepéig. Aug 27-et néztem ki magamnak. Vhogy ezt érzem, na majs meglátjuk.

Kitti: próbálj több magnlziumot szedni, és pihenni kicsit, még pár hétig ki kell tartsunk

Nekem is örökmozgó, és sokszor keresztbe rugdos még mindig

Pöttöm : elkaptam virtuálisan a gyomorégést, iszonyat szenvedek, vettem salvus vizet, de az nagyon szar. Aki issza mennyit mikor és hogyan?

7282. sildu (válaszként erre: 7272. - 1c60562ebf)
2011. jún. 27. 22:51

Szia Kókusz!

Majd számlolj be mindenképp milyen volt a szülőszobalátogatás!

Elolvastam a cikket,érdekes,de nem írnak rosszat,szerintem jó helyen leszünk!:-)

Neked van már szülésznőd?

7281. ircsi123 (válaszként erre: 7280. - Hangucita)
2011. jún. 27. 22:16

Hello!

Azert a vegere megint osszeverodik a tarsasag.Tok jo!

Puszi!!!

7280. Hangucita
2011. jún. 27. 22:07

Hahoooooooooooooo! :))))))

VEGRE itt vagyok ujra!!

El sem hiszem! Ugyanis matol fel napot otthonrol dolgozom, reggel kell bemennem es fel nap itthon :D

szoval vegre lesz idom forumozni el sem hiszem! Remelem meg nem maradtam le mindenrol! Ugy hianyoztatok!! Hihi millio puszi mindenkinek!!

7279. ircsi123 (válaszként erre: 7275. - Kittidora)
2011. jún. 27. 22:02
Gorcseim nincsenek,hal Istennek,de a kemenyedes eleg surun van.En is ugy erzem nem huzzuk augusztus vegeig.Raadasul a pocim is akkora mint akinak mar szulni kene.Hatalmas.Nemtom ha vegig hordom mekkora lesz?!
7278. ircsi123 (válaszként erre: 7274. - PöttömPanna)
2011. jún. 27. 21:59

Hat az en babam egy orokmozgo.Van hogy szinte egesz nap mozog.Hogy szamoljuk a magzatmozgast.Egy bizonyos ido alatt?

Es ha pont akkor nem akar feszelegni?

7277. ircsi123 (válaszként erre: 7259. - Mizi)
2011. jún. 27. 21:53
Nagyon aranyos!
7276. PöttömPanna (válaszként erre: 7275. - Kittidora)
2011. jún. 27. 21:29
nekem néha keményedik, de nem fáj, csak érzem, hogy elég kemény. Aztán elmúlik. Ma pl egész délután elég kemény volt. Szerencsére görcsölni nem görcsölök, viszont érzem, hogy most sem fogok tudni aludni a gyomorsav miatt :( Nekem most ez a keresztem pár napja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook