2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
:D
Szalonna+kenéyr:)
Biztos néznének:)
De ha arra indul be?Akkor mindent a cél érdekében:)
Ez jó!!!!!!!!!
Nagyon jót nevettem:)))))
Én kínaiba is vettem,1600.- zsiráfos,de én hülye xxl-es-et vettem most tudom hordani,de igy is iszonyatosan lóg rajtam,utána már nem leszek ekkora(vagyis remélem)na mindegy ennyiért nem vittem vissza,lesz ilyen nagy is,hátha még is maradok ekkor:)
A piacon is vettem,de nem bírtam ezt otthagyni annyira megtetszett és ez 3000.-elöl mind a két oldalán legombolós a mellig(szívecskés gombbal)csajszi viziló a figura rajta:) Az eladó nőci nem engedte,h nagyobbat vegyek mint m-es mert úgyis szülés után fogom hordani,meg nyúlik is!
Sziasztok!
Még nem tudtam olcsón beszerezni másik szopis hálóinget! Mindenhol elképesztő áron van, a kínaiba meg nem érnek le a gombolások addig, ameddig kell!
Ti hol vettetek szopis hálóinget? Néztem a H&M-ben is, 2 db 7000 Ft!!!! basszus! Ötletek?
én jövő7en megyek uhura és nst-re! Mondta az NST-n a nőci, hogy vigyek csokit, meg ivólevet, mert ha nem mozog Márk, akkor hátha az használ majd neki! Majdnem megkérdeztem, hogy nem vihetnék e inkább szalonnát meg kenyeret, mert azt jobban díjjazza a kispasim! :))))))))
Én örülnék egy kicsit kisebbnek is :)
Nektek szokott pattogni a hasatok?Mint ha a tüzbe a parázs pattogna,olyan hangot ad,meg nyikorog.Elég hülyén hangzik,de komolyan ha mozog,akkor elég sürün ,pattogó,nyikorgó hangot hallok,de nem csak én anyunak is mondta,hogy figyelje és ö is hallotta többször.érdekes
Két hete pont a barátnőm is azt mondta a féréjének, hogy nézze már hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok:)
Én 3 kilónál tartok, de igy is bálnának érzem magam nyugi:)
De nem is voltam pálcika, remélem szülés után majd sikerül végre leadnom vagy 10 kilót és megint jól érzem amagam a bőrömben, mert mostmár rájöttünk miért nem ment a fogyás:(
Elhiszem, hogy rosszul esett, főleg mivel a gyerekorvos mondott ilyet:( Biztos, hogy őt választod?
Nekik egyébként pláne tudni kellene, hogy ilyenkor mitbeszéljenek, kicsit lehetett volna tapintatosabb is, szerintem:( Én biztos elsirtam volna magam, ha másnem hazafele menet:(
MIért kellene minden babának 4-5kilóval születnie???
Ha a szülészorvosod nem aggódik a baba súlya miatt, akkor szerintem semmi gond:)
Nyugi!
Hűha, na akkor szép nagy babád lesz:)
Gratulálok!
Mi a fenének zaklat??? Gondolom nem ok nélkül zavarta el apukád!JÓl tette!
Nyugi, ne idegesitsd magad, valószinű egy ideig biztos nem látod!
:))))))))
azt hiszem én is befejeztem a méricskélést! :)
minek már? hogy idegesítsen? felesleges! :D
Szijó
Nagyon szorítok, Mindkettőtökért!
Lányok!
Szép a pocitok,nekem kb.olyan mint kókuszé!
Helmina!
Üdv a 20kilósak táborában:)legutóbb hisztirohamot kaptam a védőnőnél,ne félj nem is mert leszídni(mert eddig mindig beszólt v.mit a súlyomra)
mióta nem láttál megint felszedtem 5kilót,de már nem érdekel!