2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Szio!Hat megvagyok.Fogalmam sincs,mert igazan nem piszkaltak,habar nem is tudom,hogy azt latjak e valahogy,ha eltunik.De az biztos,hogy valami zseles anyag jott ki,es azt mondtak az okosok is,hogy valoszinu.DE!!!nem kell aggodni,mert attol meg hetek is lehetnek hatra.
En is sokat bogok mostanaba.Apa sincs itthon,es csak akkor tud jonni,ha megindul a szules.A baratnom lesz velem a szulesnel,o csinalja a fotokat,videokat apanak,hogy ne maradjon le mindenrol.Ezert is bogok sokszor.Dehat ez van.
A hasam is mindig gorcsolget,meg sokszor be is kemenyedik,de meg egyben vagyunk,esremelem meg egy kicsit igy is maradunk.Aztan majd tudja a babuci hogy mikor akar jonni.
Reggel voltál Te is?
Én nem értem, nekem is miért délelőtt kell NST-re járni, akkor mindig alvás van. Bezzeg ebéd után... fúúú. Tökéletes NST-t tudnánk csinálni. :)
Én ma kaptam enni, inni, csokit, hasrázást, mindent, de akkor is vagy aludt, vagy odébb ment, hogy ne érzékelje a műszer! :D
Pelusokkal kapcsolatban,találtunk az interneten elég jó árban,tegnap este hívogattuk,ki volt kapcsolva!Azért is volt fontos,mert pont arra mentünk ma,ma reggel hív,de ő csak szombaton meg hétfőn van Pesten,akkor tudja átadni a pelust,vagy posta,de úgy már nem éri meg!Még szerdán mennénk arra,de az se jó neki!
Értitek ti ezt,h valaki ezzel foglalkozik és ő szabja meg mikor jó neki,vagy én fogom ezt fel drasztikusan?
Szerintem a hormonok dolgoznak már, sokaktól hallom ezidőtájt h érzékenyek, feszültebbek sírósabbak. Na de inkább most mint szülés után kajon el a baby blues
Kösz a tanácsot az idegenekkel kapcs, írok neki. :-) Bár ha lebunkóz az mist nem fog jót tenni a lelkemnek
Mi is voltunk már szülőszobát nézni,de csak 2percre bekukkantottunk,mert mire beértünk teltház lett:)
Megkérdezhetem,h miért nem őt választottad,ha a tesód is nála szült?Vagy a dokid őt ajánlotta?
Köszönjük szépen!
Tigyi Zsuzsi a szülésznő!
A tiédről is hallottam,jókat!
Boldog házasságit! Nekünk szept. 10-én lesz, jó lenne aznap szülni :)
Én tegnap voltam a klinikán, Zsoldosné Eta a szülésznő. Neked?
Sziasztok!
Jó sokat írtatok,nem győztem visszaolvasni!
Jajjj Mizi engem úgy megnevetettél,h nem bírtam abbahagyni:)))))))))))))
Van ilyen,nem kell ezzel foglalkozni!
Ki a szülésznőd?
Mi is voltunk ma a Klinikán,lehet össze is futottunk,de én az ambulancia felé voltam!
Nagyon sűrű napunk volt,a naplómba majd leírom,mert hosszú lesz!
Elfáradtam,és még este jóga is lesz,de ma lehet kihagyom,nem tom még van 1 órám!
igen ez is ismerős...milyenek ezek a férfiak.:D
bár mellettem is nehéz szóhoz jutni:D
:)látod látod :)
legalább a füvetek dúsulgat:) mindenben van valami szép és jó.bár én dumálok itt nektek a jó hangulatról tegnap hazafelé a kocsiban olyan lehangolt voltam bőgni tudtam volna...:)csak mert úgy éreztem,hogy nem szól hozzám a párom.pedig beszélgettünk csak bemagyarázom magamnak a dolgokat:)
nekem is állandóan hányingerem van, pedig cska 32 hetesek vagyunk...
Elvileg még azt modnta a doki, hogy nincs annyira felnyomódva a méhem, hát szerintem meg igen:)
fel :) élelmiszeriparos vagyok, sok gyárlátogatáson voltam, ott mindig fejre kellett :)))
lehet, már tök elegem van az esőből, de nézzük a jó oldalát: a füvünk sosem volt ilyen gyönyörű :)
Sziasztok!En anno a lanyomat mikor szultem olyan gyenge fajasaim voltak,hogy a mensis gorcsok sokkal durvabbak.Benn voltam elotte korhazba,es ejfelkor mar csak felbaktattam a szuloszobaba,es mondtam hogy szulni jottem,mire ramraktak a gepeket es azt mondtak csak joslo fajasok.hat sokkal erosebbek nem is lettek,de azert reggel kilencre megszultem azokkal a joslo fajasokkal.
En se voltam meg nst-n.Nalunk is 36-37 hetesen kell eloszor menni.Nem is mondtak meg rola semmit.9-en megyek dokihoz,gondolom akkor majd mondja.Ha nem akkor meg rakerdezek.
véletlen enter ment
szóval kaptam ilyen kék nylont, amit a cipőre kell húzni, én meg felhúztam a fejemre :))))))
Sziasztok, olyan sokat írtok, hogy most nem is tudok visszaolvasni, palacsintát készülök sütni, azt talán kívánom. Olyan hányingerem van mostanában, szerintem nyomja a babó a gyomrom. Meg mindenem...és fáj a hátam, és néha olyan, mintha a tüdőm is fájna, alig bírok aludni. Elvileg most pihenős hetem van, Nórit Debrecenben hagytuk unokatesóknál, de eddig minden nap mentem. A ház meg szalad...elkezdtem pakolni, de csak ki sikerült egyelőre :)
Voltam szülőszoba látogatáson, a szülésznő nagyon aranyos, a szobák jól felszereltek, de úgy összeszorult a torkom, hogy kérdezni alig tudtam. Jujj...nagyon félek a szüléstől.
Nem vagyok valami jó passzban a héten, tök sokat bőgtem, hiányzik Nóri, jobb lesz már ha itthon van.
Ja, és most jövök a dokitól, 3110 a méhszáj, tehát kezd nyílni, másnak is? Nórival végig zárt volt a külső is.
Ezt még leírom a végére, mert elég vicces volt: a kórházban adott a szülésznő