2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Segítsetek légyszi!
Ez a máj és vesefunkció ez a leteleken,hogy van írva ????
GRATULÁLOK!!! Nagyon ügyesek vagytok!
Sok örömet és tejcsit kívánok!
Tiszta szívből gratulálok, teljesen szép súllyal született a kisfiad :))) Jó Neked, hogy már túl vagy rajta!! Jó egészséget Nektek!!!
puszi
Ilyenekre ne is gondolj! Ezért nem lehet senkit sem hibáztatni!
De amúgy igazad van, ő így érzi jól magát, szóval nem kell piszkálni :)
Jaj Lányok!!!
Fél 4 óta hívogatom a háziorvosom helyettesét,és szarik felvenni de csak nekem ezek szerint,mert van,hohy hívom és foglalt!Most lehet,hogy Harasztiról fel kell mennem Erzsébetre,hogy megkérdezzem mikor mehetek hozzá reggel levetetni a vért?Jó nem?A kórházban meg most nem tudom levetetni mert kért a dokim máj és vesefunkciót vagy mit,azt meg a kórház nem veszi le(ezt mondta),ezt se értem!Ez fontos amit ő kért?
Nagyon aranyos vagy!
Én mindenképpen élnék vele. És köszönöm a felénk mutatott bizalmat!
Ircsi!
Én is mire frissitek,GRATULÁLOK ez igen!
Nagyon nagyon szupi,ügyesek vagytok!
PUszi puszi puszi:))))))
Wow!!!!! Tátva maradt a szám. GRATULÁLOK!!!!!!! Jaj de jó!!!!!! Nagyon örülök nektek. Hányadik hétre is jött a baba?
ÚRISTEN, ezek szerint elkezdődött :D Jujj de izgi..... és most már egyre többen fognak így idejönni, hogy "Mi már megszülettünk"
HÚúúúúúúúúúúúú :))))))))
ÚRISTEN MIRE FRISSITEK!!!
IRCSIKÉM GRATULÁLUNK!!!!!!
Futkos a hátamon a hideg, mesélj ha van időd hogy történt hogy ilyen hipp hopp??? Mikorra voltál kiirva?
Sok boldogságot sok tejcit, várjuk a képeket!!!!!
Írd meg ha tudtál vkivel beszélni
Amúgy nekem 263 volt februárban a rombocita, 25 héten meg 244, remélem túl sokat nem csökken most sem.
A vasam meg 120 , 120, februárban nem szedtem a vasat utána igen, na kivi leszek most. Lehet ez a ferro folgamma tényleg sz...t se ér
Hat sziasztok lanyok!
Mi mar megszulettunk!Szombaton hajnalban,3 ora 50-kor,48 centivel,es 2750 grammal.Hal' Istennek minden rendben volt,es van.Ugyhogy mar itthonrol irok nektek.Nagyon gyorsan meglett.Mindenkinek hasonlo konnyu,es szep szulest kivanok.Na es persze kisfiu,ahogy eddig is tudtuk.Zsolt lett a neve.Es gyonyoru,majd rakok fel kepet,csk most nincs itthon valami vezetek.Mindenkinek puszi,azert jovok am meg neha,ahogy tudok,es kovetem az esemenyeket.
Én pont igy voltam vele, 2. trimsztrbe nekiálltam, de akkor még dolgoztam igy abbamaradt. Azóta meg csak halogatom, de kezdek annyira legyengülni h nem érzem jó magam.
Emlékszem első császárom után baromi hátfájádsom volt amig fel nem kellhettem, rosszabb volt mint minden más a császárral kapcsolatban. Akkoriban nem sportoltam annyit. Mégegyszer nem akarom átélni. 2. szor ilyen bajaim nem voltak jó kondiban voltam.
remélem most sem veszett el minden izomzatom és erőm.
most újra éreztem h vannak izmaim, igaz közbe feszitett a medencém
Nyugi, a múlton már ne rágódj!
És remélem azért nem kell rohanj a kórházba...
Próbálom felhívni a dokim asszisztensét, hogy elkérjem a helyettesítő doki számát, hogy beszéljek vele. Azért jobban megnyugodnék, ha ő is azt mondja, hogy várjuk meg a hétfői eredményt, nem kell most azonnal kórházba rohanni ezzel az értékkel.
Mondjuk hülye voltam, mert már hétfő délután átvehettem volna a véreredményt, és akkor már a kontroll vérvétel is a kezemben lehetne. Csak az ellenanyag szűrés eredménye ma érkezett meg, így egyszerre akartam letudni a kettőt.