2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Én 2napja fel vagyok dagadva,már a homeos bogyó sem viszi le,mert nekem eddig segített,már úgy is vagyok vele,hogy ezek már utolsó hetek,nem hiszem,hogy itt bármi is segítene!
A lábfelpolcolás az mindenképp jó!
Hihetetlen, hogy mit meg nem enged magának néhány doki. Teljesen egyetértek Brigóval, hogy ezt nem szabad annyiban hagyni. Lehet már egyébként is van több bejelentés a doki ellen, és ez már tetézné. Az ilyen megérdemelné, hogy jól kirakják a szűrét.
Dóri! Pont ma emlegettünk, hogy mi lehet Veletek :) Ezek szerint gratulálhatunk!!!!! Hű a manóba, nem semmi, hogy elkezdődik a babadömping lassan :)
Szerintem igen,had örüljön a kis drága odabennt!
Nekem most olyan bokszokat csinál bent a pocimban Zoé baba,hogy el van a hasam deformálódva:)))))
Mire jövök vissza!!!!!
Dóri!Hurrá,hurrá,gratulálok nektek!!!!!:)))))))
Ügyesek vagytok!
Én is azt a kalkulátort szoktam nézni, cskahogy a dokibácsinknak nem szokása Ac-t mérni, most is mellkasátmérőt mértek:(
De ő mindig elégedett a picivel, hát akkor én sem aggódok:)
És ha már most megvan 33 hetesen az a 2.5kiló, akkor annyira nem aggódok, az már 4-6 hét alatt simán 3 felé megy, nem?
Vianett:igen a THQ-t máshol mérték a múltkor a neten pedig utána néztem és a 36 hétben a Bpd-9 cm úgyhogy az jó elvileg...ez az ideális úgy nagyjából...
Dóri nagyon nagyon gratulálunk a picihez.sok sok boldogságot és sok tejcsit nektek
hát nekem nem csak elcseppent nagyon bepisiltem de furi mert nem nyomtam csak jött egy pillanatra meg is ijedtem,hogy a magzatvíz öntött el de még nem:)
minden esetre én jót nevetgéltem rajta órák hosszat,mert ezer éve nem pisiltem be:)
sziasztok!!!
De jó hír!!!
Dóri nagyon nagy gratula nektek!!!!képet képet kérünk!!!!Ezért voltál eltűnve!!!!:-)
Az én fiam is aludt a ctg alatt úgy látszik nem bírják a bébik a korán kelést!!!!:-)
Este még uh is lesz a dokinál!!!gondolom megkapom a laborba a beutalóm!!!
csajok aki még nem szeretne szülni zárja össze a lábát jó szorosan,mert jön a lehűlés!!!!:-)
GRATULÁLUNK!!!! JÓ BABÁZÁST SOK TECSIT!
Várjuk a képeket, beszámolót. Akkor végülis hagytak vajudni?
Dóri, GRATULÁLOK!!!!!!!! :)))
Kérünk szépen képeket a Gyönyörűségről!