2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Most jöttem meg nst-ről. A kis drágám nem nagyon akart mocorogni. Rángatták ide-oda, de lesz...a. Amikor meg beindult, olyan erősen fészkelődött, hogy a gép nem tudta rendesen követni. Szóval holnap ismétlés. Pedig ma csókos voltam és elsőnek hívtak be...
Mikor beszéltünk a dokival erről a vércsoportról,akkor kérdeztem tőle,hogy ő ezt mind tudni fogja nálam,hogy ezt kell csinálni?Azt mondta persze,hát nálam lesz minden lelet úgyis!
Meg gondolom akkor ha bennt vagyunk úgyis csinálnak mindenkinek egy friss vérképet meg mindent,nem?
:)))))))))))
Artúrnál elmúlt a hiszti?Ilyenkor mi a terv vele,hagyjátok,hogy nyomja és abbahagyja egy idő után,vagy kiharcolja amit szeretne??
Köszi!Fel se tűnt a,hogy elírtad,értettem!
Nekünk nem kértek az Apának,de lehet,hogy elintézzük még azt is,habár nagy a valószinűsége,hogy poztív lesz,mert akkor most nem lett volna az ellenanyag pozitív!De nem biztos,ezt csak gondolom!
bocs, vércsoport, nem várcsoport :))
nem teljesen ugyan az :-D
Jó reggelt Mamik! :)
Az RH kérdéshez:
Nálam (én is RH-) rögtön rendelt a doki az apukának is várcsoport meghatározást, és kiderült,h ő is RH-, így a babánk is biztosan az lesz, ezért nincs gond.
Egyébként, igen, a szüléskor adnak szurit,h a következő babánál ne legyen gond.
Jó reggelt!
Nekem egész jó éjszakám volt,2x voltam pisilni:)
kúpoznom kell megint,az annyira nem volt kellemes:(
Visszatérve Panna a vércsoportra:
Igen ha RH negatívos vagy,akkor eleve nem kaphatsz bármilyen vért,viszont terhességnél kapnod kell injekciót,amikor megszülsz,hogy a köv.babánál ne legyen semmi gond!
Betti:Nagyon szurkolunk,mindenképp jelentkezz utána,ahogy lesz időd!Ja de Nikonak is tudsz üzenni!
Wanduh:tusolj le,az sokat segít,ha utána már nem fájdogálsz akkor jóslók voltak!
Órát magad elé teszed, és méred:
- első fájás kezdetétől a végéig az időt (ez, hogy mennyi ideig tart a fájásod)
- az egyik fájás kezdetétől a másik kezdetéig méred (ez, hogy milyen időközönként jönnek a fájások)
Lányok,van még időtök,ne akarjatok rögtön szülni.
Megkaptam az időpontot a császárra.kedden várnak a kórházban.Szerdán szülés.És a saját nőgyógyászom csinálja,akihez járok,ennek nagyon örülök!
Nekem nincs ilyen eredményem...ezért nem tudok hozzá szólni.
De neked nem csináltak semmit, hogy pozitív lett az RH szűrés eredménye? Akkor miért nézik? Csak mert nekem valami olyasmit mondtak, hogy akkor kell kapni egy szurit, hogy ne legyen gond. vagyis amikor volt a vetélésem utáni missed ab, akkor nekem egyből nyomták az injekciót, hogy ha keveredne a vérünk, és a baba RH+ lett volna, akkor ne legyen gáz.
Sziasztok!
Pont nekem is ez van.felkeltem éjjel pisilni sokszor és egész éjjel kő keményre bevolt/van feszülve a hasam...sosem volt még ilyen...alig tudtam aludni semmilyen pózban nem volt kényelmes.most is olyan a pocim mint a beton.eskü azt érzem közeleg nagyon a szülés.tegnap óta görcsölgetek is de csak enyhén...
Valszeg ma strepto eedménnyel térek haza, azonnl jövök majd :-)))
betti: megy a drukk!!!! Hány hetesek vagytok?
Jó reggelt!
Éjjel én jól, de a fiam fél 7 óra hisztizik, elég keményen.
Töltöttem fel előhívatni vagy 500 képet éjjel erre elszállt a gép, persze mikor máskor, most egyesével ellenőrizhetem melyik nincs fent :S Pont pepecselős hangulatomban vagyok, hogy bacnámegajegesmedvedenaon!!!!!
jó reggelt.
egész éjjel feszült a hasam hát ilyen még nem volt.nem tudom ki e birjuk hétfőig?
hogy aludtatok?
Valószinű akkor pont bennt voltam már végre!
Én nagyon sajnáltam a ctg-és nőcit,szegény már össze vissza kapkodott,azt se tudta mihez nyúljon előbb,ő csak helyettesíttete az Annát aki szokott lenni!
Remélem már jövőhéten nem lesz ez a káosz!:)
Na ez a másik,meg volt a 3-ik vércsoport+ellenanyag vizsgálat,mert,hogy én is A Rh negatívos vagyok,és nekem eddig az ellenanyag negatív volt,most meg pozitív lett,azt mondta a doki ez nem gáz!Egy kicsit azért ez is idegesítő!:(
Ezek szerint senki másnak nincs ilyen kenet eredménye,hogy mi van a leletére írva!