2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
de ezt hogy bírja? iszonyat
Amúgy tényleg helyes a párod meglestem,de én a naplód elején :-)))
lusta vagyok fészezni
most olvastam,h nem lesz megasztár:-)
inkább támadd le apát mint itt nyomulsz még este!!!te már helyettünk is csinálhatod:-)
hát alkol tartalmu meggylé :)
hehe nevezd be a megasztárba :)) egyél csak oda se neki majd szülés után foglakozhatsz ilyenekkel addig meg van alibid :D
Én itt, bár csak a lánykám várom mert még most énekel a zuhany alatt.
Hoztak apáék egy tábla egészmogyis milkát, 2 szeletet evett meg apa, a többit benyomtam. Ez a gyengém, imádom. mondtm többet ne hozzanak.
persze kiskifli beindult tőle rendesen.
tuti,h meggylé volt????:-)
uhu uhu uhu :-)
Anikó (PöttömPanna)akkor jó lenne talizni a kórházban!!!Te kivárod az időd mi meg ici picit előbb megszületünk!!!!hmmmm???:-)
ja meg azt akartam kérdezni,hogy a menyaruhád honnan volt??látom anyud adatlapján és nagyon hasonlít az enyémre
Köszi Niko!:)
Újból itt vagyok,voltam jógázni de már eléggé a nehezemre esett,de azért erőt vettem magamon!Ügyi vagyok?
A magnéziumot még szedem a héten, meg fekvés, jobban mondva pihenés.
De már jövőhéten a 37-et töltöm, akkor meg már csak nem lehet nagy gond. Amúgy is aug. utolsó hetében szedik a varratomat. A doki szerint valószínű, hogy mg is indul.
Hmmmm orulunk hogy itt vagy!
:)
Akkor gondolom teljes fekves, mint nekem! Adtak valami osszehuzodas-elleni gyogyszert vagy csak fekudnod kell?
Pecsételni kezdtem, állítólag összehúzódásaim voltak. Majd szülőszoba, na ott már éreztem én is, de sikerült visszatartani! Csak a dokim szabin van, a többiek meg álltak felettem, hogy mikor szedjék a varratot. De hála istennek nem kellett. Most itthon vagyok fekszek, mert megrövidült a méhszáj. Valószínű, hogy a fiúcskánk miatt, mert úgy be van ékelődve, hogy nem lehet lemérni a buksiját. Fáj is nagyon, ha ott mocorog lent.
Hétfőn kell dokihoz mennem, remélem addig kibírja bent.