2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Én kevessebbet kaptam,de hát fel voltam rá készülve sajnos:(
Én is igazából a köv.utalásnál fogom tudni pontosan mennyi,mert nekem is felesbe volt(Tgyás-)Gyed)de ezt én is marhára nem értem,hogy ők miért nem küldenek olyan papírt amin lehet látni,hogy hogyan számolnak,bezzeg te nyilatkozzál mindenről K@pják be!
Nekem is kevesebb, de nekem a csaladi adokedvezmeny miatt. A munkaltatom ***t kiküldeni a papirt, amin igenyelhettem voln a 2012 evre is. Mikor kiderult veletlenul, addigra mar megvolt a berszamfejtes.
(bocs, az ekezetek miatt, masik gep)
csajok nekem kevesebb lett a tgyásom a januári isten tudja miért is? nem kevéssel 12 000-el, de nekem egyébként sem volt jóváírásom, na meg ott a 3 gyerekes adókedvezmény. nem küldik nekem a papirt sosem, mert azt mondták eddig még senki se kérte, na basszus jó mi? Hétfőn oda is telefonálhatok.
neketek a január ugyanannyi mint a devember? aki még tgyást kap?
Nem merek, mert utánam megint napokig napig nem ír senki :)
/hátha most megtörik az 'átok' :)/
Sziasztok!
Régen jártam már itt, de látom a kompenzáció a téma. Volna egy kérdésem... én január 6-tól vagyok gyed-en. Ezek szerint én cseszhetem a kompenzációt a gyed-re, igaz? Max az 5 nap tgyás-ra kérhetem!? Ekkora kicseszést! :(
Maresz,en is csak szoptatok meg,Bibike 8an lesz 5 honapos,de meg sosem kapott a tejcin kivul semmit. Se tea,se viz,stb. Hat honapos korig nem kell mas,de picit engem is foglalkoztat a dolog,de csak amiatt,h mi van,ha nem kap mast,hianyos lesz vmiben?:) en azt hiszem,varok meg egy honapot,es remelem,ha majd elkezdodik a hozzataplalas,nem szokik le a szopirol :ol
Tenyleg csajok,ki emlitette az igeny szerinti hozzataplalast multkor? Van vmi fejlemeny? Azert benezek a klubba is mindjart:)
Szia van egy zárt klubbunk mostanábban ott vagyunk többet, itt jelentkezhetsz és tényleg a hozzátápi most e a legfőbb napi téma, sok mindent leirtunk már.
Oops, a tegnapi közlönyben megjelent:
Jó, köszi, sejthettem volna :) Azért durván megkurtítják az alacsony bejelentett bér után kapható tgyást...és gyedet is, bár mi ott már nem is kérhetünk kompenzációt amennyiben jól értelmeztem.
köszi!
Úgy tudom, még sehol, még nem jött a ki a rendelet. Az OEP egy ismerősömnek múlthéten legalábbis ezt mondta.
Jobbulást!! :)
Sziasztok! Valaki tudja, hogy hol kell igényelni a tgyás kompenzációt? Köszi előre is!
Remélem mindenki jól van és boldogan babázik! :)
Nálunk van egy kis nátha és köhögés, kb 10 napja nem alszom,talán ma. A remény hal meg utoljára :D
jujj, kis manó!!! de szerintem később megjön a kedve hozzá, csak gondolom az eddigi gyümik, meg a tök is édesebbek voltak :)
ma Peti is rámköpte a baracklevet mindkétszer, pedig tegnapelőtt 50ml-t betermelt...
alma, tök, tegnap evett eg kis meggy levet (a kiolvasztott meggyről jött le) illetve sárgarépát. Tegnap főztem húslevest, és miko már megfőtt a zöldség is benne, akkor vettem ki belőle egy nagy répát, és utána ízesítettem be csak az ételízesítővel. Pici só volt benne, amit főzés elején szoktam bele tenni, de nem lett sós a répa egyáltalán.
Ezt összeturmixoltam, majd vízzel hígítottam. De nem nagyon szerette :( Harmadjára sikerült megenni az egy répát :) Nagyon fintorgott, és néha öklendezett is.
Teljesen krémes állagúra sült, egy óra alatt alsó-felső sütéssel. Forraltam is vizet hozzá, aztán mégsem hígítottam... de legközelebb fogom, mert így lehet túl tömény is volt még Neki...
Te adsz mást is az almán kívül Balázsnak?
Biztos lehet, de az gondolom vagy 5X annyi időt vesz igénybe, mint üvegből :)
Annyira megsült a tök, hogy le sem kellett turmixolnom, teljesen pépes állaga lett :) Várom a pelusban az eredményt, mert ugye mi sem vagyunk napi szinten kakisak :(
A tejpépet nem lehet kanálkával?
Ügyes nagyfiúúúú!!! :) Én még csak levet adtam P-nek, majd a héten jön a püré ;)