2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
jó reggelt!
én is kivagyok a melegtől! megy a venti ezerrel. ma megyek házidokihoz (11-re) és ctg-re (12-14). tuti meg fogok sülni.
P.Panna ilyenkor egyél egy kis csoki, vagy kakaót, vagy mozgasd a kezeddel. Amúgy igazad van, hiába hívod fel a dokit, mit tud mondani, max azt hogy holnap jöjjön el megnézem. a kórházban meg egyből tudnak vmit csinálni ha baj van. (csak ott meg szeretnek befektetni)
szept 2.-ai 7végén meg vidéken lesz, szóval ha akkor szülsz, időben kell majd szólni neki. de szerintem Te előbb fogsz, meg majd szerdán úgyis mondja neked is.
én nagyon ingerült, és türelmetlen vagyok. nem is a baba születése miatt, szerintem inkább a hormonok. és visszatért az evés utáni hányingerem, mint az elején....
sziasztok! na végül nem szültünk tegnap, bár elég sok jel volt :) majd elmesélem.
lolka, mizi, beengedtelek benneteket' köszi az érdeklődést!
szuperszép napot mindeknkinek!:)
Ja Balázs tegnap úgy megijesztett, egész délután nem mozgott, és este amikor lefeküdtem 9 körül, és a hűvös zuhany után sem mocorgott egyáltalán. Már a férjem a telefont nyomkodta a kezembe, hogy hívjam fel a dokit, ha ennyire izgulok, de szerinte nincs semmi baj, csak melege van neki is. De mondom este 9 után én már nem hívom a dokit. Szerinte meg épp elég pénzt hagyunk ott nála, hogy nyugodtan hívhatom ilyenkor is. Szerintem meg ez azért nem így megy. Mondtam, hogy akkor inkább menjünk be a kórházba, ha nem fog megmoccanni míg figyelem. De úgy felbosszantott ezzel a telefonos dologgal is, mert erőltette, hogy igenis a dokit hívjam, ne kórházba menjünk, hogy elkezdtem pityeregni.
Na de vagy fél óra múlva elkezdett nagyon óvatosan mocorogni Balázs, így megnyugodtam kicsit. Csak hát még ennyire nem volt mozdulatlan, főleg nem ilyen sok időn keresztül.
Sziasztok!
Aludtam 2x2 órát kb. Ma megyek ctg-re, remélem a vérnyomásom addig rendeződik, mert tagadhatatlan hogy most össze tudnék esni a fáradtságtól : (
Kitartás minden pocakosnak mára!
Jó reggelt!
Én aludtam volna, de Emma baba éjjel kínozgatott, no meg a meleg is. Szinte lehetetlen kiszellőztetni a lakást :S
Ma a februári babásokkal találkozunk. Délután egy pár órát bevállaltam. Jó lesz találkozni velük. Jó kis összeszokott csapat van ott, remélem itt is kialakul majd egy ilyen mag.
Biztos lesz aki innen is lemorzsolódik, mert nem lesz ideje a baba mellett, de akik maradnak... azok tuti erős magot képeznek majd!
Jó reggelt!
Én olyan jól aludtam, hogy még pisilni sem kellett felkelnem! Igaz szinte meg sem fordultam, igy a baloldalam kicsit elvan aludva, fáj a vállam.
Kislánykám velem együtt ébred és mozog ezerrel, olyan nagynak érzem a hátát és a lábacskáit meg egyenesen nyujtogajta az oldalamba, kivi vagyok a méreteire de ahogy látom hosszú is meg duci is, na majd aztán lehet meglepődöm.
jó reggelt lányok. Nyűgösebben keltem, nem volt jó az éjszaka, a tegnap délutáni meleg megviselt kicsit. Nem aludtam jól, a férjem is tett két megjegyzést - amit mondjuk máskor pont leszarok - de ma csak bőgtem miatta. Ma nem nagyon fogok tudni pihenni, szoba-kiürítés van betervezve, jön egy segítség is - mivel a férjem túl elfoglalt ehhez, szóval mire ideér át kell gondolnom, hogy mit hogyan szeretnék, ráadásul ágyneműt is lehúztam, már a második mosás megy. Estére vendégek jönnek, a barátnőmék és holnap estére Rúzsa Magdi koncertet terveztem be, remélem jobban leszek, mint ma.
Szép napot mindenkinek!!!!
Draga Pumuklics nagyon gratulalok en is!! Orulet hogy mar bizony ketto babat kell koordinalni egyszerre mi? Orulok hogy gyors volt a szules! Varjuk a tovabbi hireket!
Csajok! Ez egyszeruen hihetetlen termeszetesen ma is bealudtam orakra, persze hogy akkor amikor Ti meg boszen fentvagytok es dumcsiztok :*( hat sok szempontbol nem ugy alakult a terhessegem ahogy szerettem volna, joval faradekonyabb voltam stb de betudom a ket babanak, mindegy nagyon jo lesz majd amikor mindannyiunk mar a babakkal kapcsolatos dolgokrol fogunk dumcsizni :D nem allitom hogy tobb idonk lesz de ezt nagyon varom!! :) Joejszakat nektek!!
Én nagyon szeretem a sört, és van a gössernek citromos alkeszmentes változata is. Rájöttem mindig alkoholmenteset fogok inni, mert az alkohol részét nem szeretem, mármint ha érzem a buksiban, a sört hidegen meg nagyon.
Bár én a citromosat annyira nem, pont ezért mert vagy sört isom vagy limonádét de a kettő együtt nekem furi.
Sziasztok csajok!
Végre hazajöttünk a kórházból és lassan rendezzük sorainkat is, kissé kaotikus a helyzet nálunk, a férjem dolgozik én meg a két gyereket próbálom összehozni tegnap délután óta, ma már lényegesen nyugisabban telt a nap, de azért össze kell még rázódnunk. Visszaolvasni képtelen vagyok, hihetetlen sokat írtatok, legalább 30 oldallal lemaradtam, de nem bánom:)
Vbeuséknak mi is gratulálunk, azt hiszem, hogy csak róla nem tudtam.
Képeket majd töltök fel és jelentkezünk még, de most megyek is pihenni, éjjel legalább 2x szopizunk:)
A szülésről:
5 és fél óra vajúdás után gyönyörű fiút szültem, fájdalmas, de életem egyik legcsodálatosabb élménye volt ( a másik a kislányom szülése volt:))
Puszi és legalább olyan szülést mindenkinek, mint a mienk volt:)))
Nem semmiket sütöttél? Én nem merem a sütőt bekapcsolni, epdig úgy ennék valami finit.
Hétvégén ezt fogom megcsinálni, elvileg vendégek is jönnek:
jaja,így van.Babák még simán jöhetnek attól.Sztem pár nap és új babáról hallunk itt...:)
Ma voltam bent a kórházban,nem miattam,hanem páromnak megzúzódott a bordája és röntgent csináltak,hát vagy két órát ott töltöttünk biztos.:(Na szóval és találkoztam egy kolléganőmmel akinek a tesója tegnap szült meg..Valami 24 órás vajúdása volt neki.De túl van rajta az a lényeg...gratuláltam egyet,aztán jöttem is el.Nagyon meleg volt...már jó lenne ha kicsit vissza fogná magát ez a meleg:)
Szia Helmi, szépek voltatok brigóval, tett fel a naplójába képet, de most azt nézem, biztos a kép csalóka, de a 28 hetes pocid nagyobbnak tűnik mint a 36-37 hetes.
Jaj ha nekem ilyen lehetne!
Egyre nehezebben viselem ezt a meleget!
mi mához egy hétre vagyunk kiírva...kíváncsi vagyok...
Mikorra mondanak hideg frontot???