2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Lányok hírt kaptam!!!
10.30körül lett meg Biborka,55centi,3600g kis hurka rudi,cukorkis kerekpofis,nagyon edes ezt mondtak.:-)minden rendben ment!!Nagyon nagyon Boldogok!!....:-)puszi
amugy niko írtad a has leszorítót h jó.nekem anyum vett hasleszóritós bugyit ami Bridget Johnsos :)
felvegyem szerinted?
a pocim is szorítja de a combom is és alul meg kibiggyen a háj a combomnál félek h eldeformálja és hájas marad a combom egyenletlenül...vagy ez baromság?
hát a védőnő 10 re ígérte h jön azóta se ért ide.lili meg most aludt el ugyhogy hurrá....
Niko én nekiállnék de Zoli szerintem nem akarná h valami bajom legyen....
am.vajon a szülés miatt rosszabb lesz majd a szex?ezen szoktam agyalni....mármint h nem lesz "nagy" "hely" odabent???
Menj nyugodtan tescoba. Én is mentem. Anyós vigyázott rá. Kell, hogy szokjon másokat is. Mondjuk én is aggódtam, de nem volt miért. A legrosszabb, hogy szédültem végig, annyira elszoktam a friss levegőtől :D
A védőnő és doki néni nálunk is volt, hogy jött beállított előjelzés nélkül. Első alkalommal felkeltettem nekik Artúrt, másodszorra meg elmondtam nekik, hogy én utána szívtam a gyerekkel egy fél napot, mert olyan nyűgös lett, legyenek kedvesen akkor visszajönni ha ébren van, mert én ugyan fel nem keltem.
Én ebből nem engedtem. A védőnéni is szeret csak úgy beállítani, neki is elmagyaráztam, hogy nem engem kell rajtaütés szerűen meglepni, hanem a ... na mindegy. Én nem pakolgattam takarítottam soha azért, hogy mást mutassak, mint ami itt van nálunk, DE azért annyit hadd tegyek már meg, hogy tudom hogy jön és pl.lecserélem a tejfoltos, lebüfizett pólóm....
el nem hiszed de én amióta hazajöttem a kórházból minden órában eszembe jut mennyire kívánom.még nem akarok mert csak 1 hét telt el no de 6 hétig bírjam ki???jó ha veszélyes előtte akkor persze kibírom de ahhh már megőrülök na! :)
Brigoka gondolok rátok.szorítok.minden rendben lesz nyugi.
:)))))))))))))
Ismerek olyat, aki csak az 5. hétig bírta! :)))
lányok már nem tudom mióta nem voltam levegőn anyum jön 5kor fel és felajánlotta h vigyáz Lilire míg mi Zolival elmegyünk a tescoba.szerintetek itt hagyjam anyumra arra a fél órára?nem pici még ahhoz h magára hagyjam?
most aludt el nagy nehezen Lili erre most jön védőnő és felkelti szuper.
Én nagyon sokat szenvedtem a cicizéssel. Nem volt gond a tej mennyiségével, inkább a sebesedés, meg a fájdalom. Nekem a jobb mellbimbómból fog nélkül!!! Egy darabot kiszedett Artúr!!! Vérzett, sebes volt, sírtam, ő sírt, anyukám sírt... kegyetlen volt.
Vannak krémek, van akinek használnak, van akinek nem. Idővel sokkal jobb lesz, és nem lesz semmi különös csak szoptattok és kész. Van sok praktika, de ki kell tartani az a legfontosabb!!!
Sziasztok!
Wanduh! Én kaptam ilyen meggymag zsákocskát barátnőmtől, amit be kell rakni mikróba felmelegíteni és azzal szépen masszírozni a ciciket,és utána nem gyullad be, nem lesznek kis csomócskák! Barátnőm is használta, neki nagyon bevált és a pici hasára is nagyon jó, ha fáj a pocakja! Akkor rárakot a karodra a zsákocskát, rá a picit és simized a hátát, közben a pociját masszírozza és jobb lesz neki!
jaj én is ébredés óta Brigóra gondolok, de már tuti megvan a picuri :)))))
Wanduh nekem is fáj, főleg az elején, amikor elkezdi szívni, néha ordítani tudnék....
kipróbálom a laktoherbet, eddig hipp-et és alnature-t ittam.