2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nálunk még mindig 1000-1200 az eper. :S
Már lehet kapni dinnyét a piacotokon? :o
És cseresznyét? Ezekért meg vagyok veszve :D:D:D
Azt hittem azt kérdezed, hogy aki még vakít a fehérségtől. Mert én. :D Tettem fel a naplóba képet. :D
Én a babavárás alatt semmit nem vettem ezidáig.
Régebben ezt azt, de azokat még nem mertem elővenni. Majd a 24. hét után.
csajok!!!!!!!
madártejet akarok!
és ami nem semmi,az epres madártej...nagyon fini lehet!
ezt nézzétek meg!
sziasztok! Ma voltunk genetikai uh-on
Most is bebizonyosodott, hogy kislány.
A méretei:
HC 171 mm
BPD 47 mm
AC 144 mm
TAD 44 mm
Femur 31,5 mm
Ezek az adatok a gép szerint 19 hét 6 napnak felelnek meg.
Amikor a kezén az ujjacskáit nézte és az arcánál átkapcsolt 4D-re. Nagyon cuki volt, olyan volt mintha kinyújtotta volna a nyelvét egy pillanatra.
Sziasztok!
Hétvégén én is Balcsiztam, takarítás után kint feküdtem egész délután a parton a fűben! Imádom a nyarat!
Katkamamusz gratula a kisfiadhoz!!! :) Örülök, hogy kiderült a neme!
Tényleg fiús fórum vagyunk, elég kevesen vagyunk lányos anyukák :)
Én ma reggel voltam védőnőnél, aki próbált szívhangot hallgatni, de beletelt kb 5 percbe míg sikerült, mert a kicsi lányom amint megérezte, hogy odateszi a ketyerét rúgott egyet és továbbficánkolt :) Nagyon kis aktív volt. Nekem is a mellső falon tapad a méhlepény, ezért nagyon inzenzíven én sem érzem még, de napról napra többet érzem a kismanót :) Fantasztikus dolog a pocakunkban növeszteni egy kicsi embert :) Minden nap rácsodálkozom...
Őt Évának hívják, megérzésem szerint igazi, de hát nem tudom...:S
te jó ég vannak ilyenek is? Mért nem dolgozik az ilyen? Tenné inkább hasznossá magát.
Úristen!
Melyik piacra jársz? 1800 nem is volt nálunk soha! Most meg 5-600 Ft.
én önbarnítót használok de ezután nem fogok,amúgy sem hat,nem tudom miért de vakítok a fehérségtől:)
Van itt még valaki rajtam kívül ki még nem vett semmit a babának?
Pénteken el is megyek a dokihoz.Úgy tudom a szívbetegek vizesednek még,de nekem az ekg-m tökéletes volt.Szégyen is lenne ha rossz lenne ennyi sport után:)
Nem tudjátok mikor lesz a cukorterhelés?mert nekem a pco-m miatt a 21hétig szabad szednem a gyógyszerem,utána már nem mert állítólag lesz a terhelés.
Meg tudnád adni ezt a másik topicot, vagy a lány nevét?
A kamuprofilos ágika is spontán hármas ikreket várt. :D