2011 Októberi babák (beszélgetés)
sziasztok csajok
Nektek volt már olyan hogy lefele a hüvelyetek fele boxolt?Nekem most azt csinálja és nem túl jó érzés.Az én babám még lent van,de brutál erős.
Sziasztok!!
Úgy látom a szőrtelenítés a téma...énis borotválkozok,de úgy hogy
magam alá tartok egy kistükröt,és közben akrobatázok.
Biztos kényelmesebb egy kozmetikusnál,de az nagyon tépi sztem,és
eléggé nagy mélyedést ejtenék a karfába:))))Nagyon kapaszkodnék!!:)
Jajj de szép név az Elina,még én sem hallottam de nagyon ari:)
Katka ez jóó,nekem eszembe nem jutna ez hogy minden Áron,bármi Áron:)De amugy a gyerkőcök
megtalálják a módját úgyis a csúfolásnak...a lányom oviba Réka-Béka:)De hál istennek nem hagyja
magát:)
Az igen Ancsika jóó nagy babád született!:)Nem semmi!Le a kalappal!
sziporka sztem se barnítókrémezd a lábad.
Titánia amugy tényleg nehéz eldönteni hogy strand vagy nyílt víz..hát nem tudom de én is ha megyek a kis
családdal strandra,én csak a partról figyelem őket:)
Veszprém!
Én előtte tuti leborcsizom magam valahogy...
Ti nem vagytok délutánonként álomkórosok?
Én újfent minden délután alszok egy picit...
Hol fogsz szülni?
Nálunk elvileg beöntés van... de a borotválással együtt tuti kihagynám.
Halihó!
Igazából kitárgyaltuk a témát nem is olyan régen. Megoszlanak a vélemények. Én tuti nem kenném magamra, nem igazán van olyan barnító krém, ami vegyszermentes lenne... Sajnos. A dove, nívea amúgy tele van mérgező anyagokkal. :S
Bioönbarnító meg nem létezik.
Óóóó, de jó Nektek. Én is vacilálok, hogy jövő héten menjünk, vagy még kibírjunk két hetet?
Méret szerint már jövő héten 24 hetesek leszünk, de mensi szerint csak 23... Szóval akár még a jövő hét is jó lenne... türelmetlenke vagyok ám. :D
Jó babamozit!!!
Hát... én meg vagyok veszve a vízért, az úszásért. :S De a tengerpart messze van, most még a Balcsi is... de nem tudom. Szóval én meg valamiért jobban megbíznék a strand vizében... Amikor mi Görögországban voltunk, volt, hogy ... izé emberi ürülék úszkált a víz tetején. Bár a strand vizébe meg belepisilnek...:( Úgyhogy most legyen okos az ember.
Napozásról én is másoltam be korábban cikket. Van, hogy 9-10 között kiülök egy picit, vagy este 6 után. Az pont kellemes. És ugye fontos, hogy közvetlenül a pocakot nem érheti napfény.
Nekem amúgy olyan viccesen világít a fehérségtől a pocak. :D De inkább legyen vicces, mint...
Szia!
Tényleg. És azóta írta Vio is, hogy nála találkoztunk. ;)
Én ezt találtam interneten, orvos válaszol:
Lehet-e közvetlen terhesség előtt, illetve terhesen önbarnító készítményt használni?
Őszinte leszek, szerintem semmiféle konkrét vizsgálat nem történt arra vonatkozólag, hogy terhesek használták az önbarnító készítményt, és esetleg történt-e valami gond. Nem hiszem egyébként, hogy problémát okozhatna, ha így lenne, akkor a gyártó cég biztosan feltüntetné a csomagoláson, már csak önvédelemből is.
Nem találtam olyan leírást ami károsnak mondaná...
Sziasztok!
Sziporka ha szereted a szoknyákat, akkor ne foglakoz azzal milyen színű a lábad. Szerintem mindenki elnézi, hogy fehér. Gondolj abba, hogy fő a kényelem. Én magam nemszeretem a szoknyákat, mert nem állnak jól.