2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nem irigyellek, biztos nehéz lehet!
Nekem van egy gyermekkori történetem, hogy miért utáltam meg a cigit. (Majdnem meghaltam miatta, pedig nem is ettem belőle, de a dokik azt hitték...) Na ez egy hosszú történet...
Zsíros kenyér almával?? :D
Amúgy én imádom a zsíros deszkát hagymával paradicsommal, jajjj de tudnék enni most is... :D
Még mindig a dinnyét, és az új hóbort a tejkaramella. Szerencsére napi szinten 4-5 darabot eszek, nem egy egész zacskóval. Amúgy nem vagyok kívánós, és édességet is ritkán eszek. Az elején pedig nagyon kívántam. :)
Meg is szóltak, hogy azért nem hízok, mert nem eszek. Eszek én, ajaj, valamelyik nap 3 szelet zsíroskenyeret ettem meg almával. Igaz a kenyér teljeskiőrlésű volt.
És a Babácska is szépen fejlődik, még ha én nem is hízok a sok zabától. :D
Ja és gyümölcs is jöhet minden mennyiségben. :)
A kihullik a hajad kijelentésedre egy őszinte jó tanács:
"Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,
ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,
ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,
ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és
ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."
Frank Otlaw"
Csak mert ha sokat mondod, ne csodálkozz, ha kiritkul a hajad!
Naná, hogy Apás szülést szeretnénk. Együtt voltunk ott a "megalkotásnál", a megszületésnél is fogja majd a kezemet. Nekem hatalmas energiát jelent az Ő pozitivitása, energiája. Na meg Reiki Mester-Tanár is, úgyhogy kapok majd Reikit is. :)
És Ő sem tiltakozik, bár néha poénkodik, hogy majd én az ágyon fekszem, Ő meg mellette, mert lehet elájul. Persze csak viccel, nem egy ájulós, és látott már cifra dolgokat az életben! :D
Szia! :)
Köszi a gratut. :)
Na én is kíváncsi leszek, hogy Nektek mit mondanak. :)
jajj de szép pocid van?Hova teszed azt a sok csokit?Én 1szer hánytam a terhesség alatt pont csokis nápolyi evése után.Azóta nem csúszik a csoki (szerencsére):)
Nálam a túrórudi a favorit.Edzés előtt 1db edzés után is 1db:)Ez már rituálé.
Most rákaptam még egy müzli szeletre,cukor mentes és az íze...hmmm isteni.corny linea a neve.
Világ életembe rengeteg gyümit ettem de kb 1 hete nem tudok,iszonyatosan felpuffadok.A paradicsomot kívánom még,meg a hideg cola-t:)
Nem leszek egy hétig, lesz egy hét is mire visszaolvaslak benneteket!
Vigyázzon mindenki magára, sok jó eredményt és boxolásos élményt kívánok őszintén mindenkinek!
Hát alig várom hogy hazaérjek a hűsbe:)
De holnaptól szabi egy kis nyaralás még így nem túl nagy pocóval menni fog, utána ki tudja mikor jutunk el bárhová is, de nem baj ám:)