2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nem hiszem,mert nekem sem a doki, sem a védőnő nem mondta:(
36. héten csak vérvételre megyek.
37héten lesz kenetvételem, meg nst, ennyi:(
De uh???? Kérdeztem a védőnőt, és azt mondta, nem tudja, talán a 38-39. héten lesz.
Köszi! Olvastam, de akkor is bosszant a dolog:(
Úgyhogy nyelek egyet és megyek lecsót főzni!
Ne is mondd Katka! :) Tényleg más, tényleg jobb egy saját kis "rezidenciába" várni a trónörököst. Mi Anyóséknál laktunk, ennél meg minden jobb.
Sajna a főzés 1-2 hétig bajos lesz, mert az előző lakó elvitte a gáztűzhelyt, és csak egy főzőlapunk van, annak meg még nincs helye, hogy hogy kössük be. :S Kiflit meg ugye mértékkel ehetek. :p
Azért írtam, hogy fura ez a saccolás dolog, mert akkor nektek is jó nagyot saccolnának. Amúgy inkább felfelé kerekítenek, és inkább kisebb a baba születéskor. A másik helyzet is létezik, de ritkább.
Szerintem 36. héten lesz Uh.
Nálunk is dettó ugyanez volt, főleg, mivel a doki is azt modnta, hogy ne olvasgassak mindent, ne aggódjak, élvezzem a terhességet. Na páromnak sme kellett több....
De visszafogtam magam, mostmár szűröm az infót.
Én is azóta vagyok sokkal nyugodtabb, mióta érzem a pici mozgását, addig hányszor volt, hogy azon gondolkodtma vajon él-e még:( És kész voltam, hogy nem kaptam viszsajelzést, olyan ritkán volt uh is:(
De most királysávan:)
:))) Na ez az amit sosem felejtetek el! :)) Szerintem nálunk is hasonló lesz a helyzet, de tényleg nagyon romantikus! :)
Elhiszem, hogy mennyire jó érzés volt a saját otthonotokat rendezgetni - én már ezt érzem a bútorok, színek kiválasztásánál is. Az elmúlt 4 évben erre spóroltunk és most kb minden pénzünk elmegy, de megéri...
Alig várom már, hogy a babaszoba is kész legyen :)
:)) Nem csodálom, nálunk is ugyanez volt a helyzet! De azért is, mert egy tök új életszakaszban vagyunk, kellett az információ, a megerősítés. Nem tudom te hogy vagy vele, de én már inkább egy fajta belső megnyugvást érzek, hogy ott van, minden oké vele és az is lesz reméljük. Mindezt azóta érzem így, hogy nap mint nap mozog rendesen :)
Én is folyton rémisztgettem a férjem neten olvasott baromságokkal... szegény pasik :))
Nagyon jól emlékszel:))))
De én már nem is foglalkozom ezekkel, mert mesélnek ismerősök, hogy volt akinek jól alábecsülték, volt akinek meg nagy babát mondtak, aztán alig volt 3 kiló.
Úgyhogy csak fejlődjön szépen egészségesen:)
Á-Á, az enyémet még nem saccolták meg hivatalosan, ez csak a mi kalkulációnk, hogy ha még marad egy hónapot, akkor még egy kilót felszedhet simán:)
Ha neked 1800gramm után 3.8-at saccoltak, akkor nekem mennyit 2300után??????
Na ne vicceljünk:D Nekünk elég a 3.5:)
Mi még kissebbek voltunk, én 2.85, párom 3.15:)
AMugy mikor fognak súlyt becsülni a kórházban???
Meg egyáltalán mikor lesz még uh????
Kicentizzük, de még így is lesz 1-1,5 hónapunk a csajszi érkezéséig, úgyhogy talán minden ok lesz :) Bízom benne, úgy érzem, ott fent valaki nagyon mosolyog ránk :)
A neten tényleg nagyon általánosítanak, én sem olvasok már össze-vissza mindent mint anno... :)
Igen, onnan haladok, ahol utoljára jártam a fórumon. Sajna nem tudom, hogy mostanában hogy leszek, ezért reagálok gyorsan a régebbi bejegyzésekre.
Két papucs azért kell, mert egyben mászkálsz, egyben zuhanyzol. Köntös a hálóingre kell, szintén mászkáláshoz. Én törölközőből javaslatra 2-3-at viszek, de a lenti dolgokra ajánlották a papírtörlőt. Szóval lehet csak kettőt.
Téged is. :) Rég nem beszéltünk!
Nem sok időm van, sőt lehet holnaptól netünk sem lesz egy ideig, max. valami jelszavazatlan wifi. :ppp Na majd meglátjuk, hogy mikor tudják bekötni.
Mi már ma az új lakásban alszunk, mert Após és a Férjem felvitték az ágyat. Nincs mese. Odafönn még abszolút káosz van, minden keresi a helyét.
De, a 26. hétig fejvégű volt, aztán gondolt egyet, és egy pocakfutam keretében felült a Drágám. :)
Katka, de ilyen elven Szedrecske babája meg 4 kiló fölötti lenne... na majd elválik.
Én 2400 grammal születtem. De kicibáltak 35-36. hét körül, pedig még lett volna benn egy kis időm. :D
Csak dokibácsi elszámolta. :p
Most olvasom, hogy nálatok is medencevégű? :O
Ezt a gravitációs technikát én is olvastam. De én is úgy vagyok vele, hogy úgy is úgy lesz, ahogy lennie kell. Már nem lázadok, bár az elején megviselt. Igaz még semmi sincs veszve. :)