2011 Októberi babák (beszélgetés)
Én is így készítem fel magam, hogy nagyon fájdalmas lesz, mert így akkor max. pozitív csalódás érhet :D
Csak sejtem, milyen lehet, amikor ketten feszítenek kétfelé...:O
Nekem néha az egy baba feszítgetése is fájdalmas, de ugyanakkor mégis jó, mert az én fiam...:)
Hát ez az,én alig 28hetesen voltam utoljára ultrahangon és akkor mondta ezeket az adatokat,szóval most azt sem tudom h hány hetes vagyok meg most mivan...
De különben jövőhét keddjén mennem kell majd megint kontrollra,hát már előre félek h mit fog mondani,m érzem h jócskán hizok hasra,napról-napra nagyobbnak érzem magam,na és a lábaim...
De no para,még egy kicsi...alig várom h meglegyen,de a procedúrától tartok,gondolom mint sokan mások.
Üdw
Köszönöm!:)Egy igazi kis ördög!:D
Igazából az elején semmi különbség nem volt...Ahogy elkezdtek nőni,onnantól kezdett a dolog izgalmassá válni...Mikor ketten két fele mennek.Meg ugye a súly beli különbségek,a medencém is azért nem bírta,mert hirtelen kellett volna neki sokat tágulni.A 30 hetes UH.-n a becsült súly:"A"baba:1407 g,"B"baba:1357 g,ami babánként nem sok,de kettőnél már majd 2800 g,amit azért elég húzós cipelni...:D
Hú, de durva! Most olvasom csak, hogy szétcsúszott a medencéd :(
Na és többet nem is rinyálok, hogy hogy fáj a derekam stb....
Ja 33 hetesek és 4 naposak vagyunk, CTG-re a 36. héttől kell menni hetenként és a szülésznő csinálja azt is.
Szikora Bettinek is kitartást, és sok pihenést!
Sziasztok lányok,
kicsit ritkábban jelentkezek, de mindig olvaslak titeket, jókat szoktam derülni. Én is szoktam pánikolni, a fájdalomtól talán nem is félek, csak hogy ne legyen komplikáció, de tegnap óta sokkal nyugodtabb vagyok, bementünk a kórházban és találkoztunk a szülésznőnkkel, egy tünemény határozott nőci, körbevezetett minket, megnéztük hol fog születni Pöttöm Panna, megnyugodtam, a doki is bent lesz végig, szóval ilyen téren minden oké.
Már 3 hete itthon vagyok, mert rövid a méhszájam, és sokat kell feküdni nehezen viselem, elég pörgős vagyok, de az érdekében, hogy ne jöjjön ki sokkal hamarabb, megéri.
Kitartást mindenkinek és nem kell nézni szülési videókat sokat:) minden szülés más, renden lesz minden.:)
Szia!
Ne aggódj, nekem a 30. hét első napján volt a "pici" 1900 g. Nekem azt mondta a dokim, hogy olyan 4 kg körüli születési súlyra számíthatunk! :)
De azt is mondta, hogy azért ez nem pontos mérés és ha pl. a 38. héten szülök, akkor meg lehet, hogy "csak" 3.5 kg lesz! Szóval nyugi, minden rendben lesz! :D
Ne izgulj, nálunk is 30 hetesen 1700 g volt a drága.hogy most mennyi nem tudom, csak a hasam átméröje nö...már 102cm:-)
ZZsany ismét egyszerre haladunk,mert én is 13-14 kg-nál tartok, de olyanok az ujjaim, mint abban a gumis reklámban a gumiemberkének...sajna a jegygyürüt sem tudom hordani.Ugyhogy víz biztosan van nálunk is...
Sziasztok!
Már nagyon régen jártam itt,de remélem nem kell újra bemutatkoznom...:D
Látom sokunknak egy a bajuk,boka-láb-derék alvás probléma,a naplómba már kiirtam a panaszaimat,de még 2hónap van ugyebár.
Megütötte a fülem h mindenkinek már majdnem 2kg körüli a babája,én 28hetesen mentem utoljára ultrahangra és azt mondták h 30hetesenek felelek meg az 1700g miatti súlynak köszönhetően és most totál elvagyok veszve,akinek meg harmincegynéhány hetes neki is annyi ak most mivan?nagy babám lesz?előbb szülünk?
Nálunk nem akart mondani a dr.nő semmit,de nekem ez nagyon nem stimmel,és hiába kérdezgetek a fórumokon senki nem tudja a választ,bár volt/van valakinek tapasztalat?
És nézem a szeptemeberi fórumozókat h ott már potyognak a babák,te jó ég,mindjárt mink is ott tartunk...
rám hullámokban tör rám a pánik.Főként akkor amikor rá gondolok hány nap van hátra.De muszáj csak a szépre gondolni,arra hogy nem sokára a kezünkbe fogjuk azt a pöttömöt akit minden nap simogatunk a pocinkon keresztül és beszélünk hozzá.Mindent megér.
Nekem esténként fáj brutálisan a bokám,térdem,derekam.Eddig a babától nem tudtam aludni,most a feszítő fájdalomtól:)
Szépen megduplázta a babád a súlyát:)Nem vizesedsz?Én gyanítom az én lábam a víztől fáj.Ma csináltam 2 képet a bokámról.Edzés előtt és edzés után.Holnap felteszem,nagyon vicces:)