2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nekedis csak a baba szivverését nézték mert nekem szerintem mást nem ilyen kerek izét kellett fognom a hasamra az csak azt nézi ugye?
Nem most megyek 2-szor!Akkor nem lehetséges,hogy együtt szülünk mert én csak 36hetes vagyok legalábbis remélem olyan hamar nem jön ki:)
Én holnap kezdem a 38-at. Már voltam 3-szor, most legközelebb csütörtökön megyek, de akkor lesz UH meg labor is. Te most mész először?
Jé,az lehet hogy jobb! Az egész család ma is tök jól érezte magát a lakásban ,miattam be kellett kapcsolnia klímát....nem örültek,de én meg izzadtam mint egy ló!
Könnyen beszél :D
Én inkább fázós lettem. :)
Nekem van ilyen klimaxos hirtelen melegem,meg légszomj,meg halálfélelem......azt mondta rá a doki,hogy tipikus lelki stresszes tünetek,nyugtassam meg magam,ne idegeskedjek,ne húzzam fel magam.....hát jó! .-)
Igen holnap megyek CTG-re:)Gondolom nekedis kell hányadik hétben vagy?
Mi is most vettünk egy LG mosógépet 90ezerért a mienk elárasztott a fürdőszobát de ez meg legalább extra halk a baba miatt meg még zenél is ha lejárt :D
szia. én a sote I-en szülök. te is?
nekem is vannak ilyenek, de ritkán, azt olvastam valahol, a keményedés olyan, hogy az egész méhed olyan kemény lesz, mint a homlokod, csont keménységű. erre kérdeztem a dokimtól, hogy ez jóslófájás? azt mondta, ez még csak csiklandozás:)
Én bármit eszek, rögtön beindul! Most ettem egy barackot, kb. 15 percig meg sem állt! Azt hiszem a kisfiam eléggé kaja-központú! :)
Ejha, az tök jó.
Nálunk nem helyezkedik, de feszítget.
Ma mondjuk nagyon lustik vagyunk. Máskor kettőig meg van a 10 magzatmozgás-blokk, most meg ötig. :S
A mi helyzetünk változatlan, ugyanolyan kis ferdén fekszünk, nem is értem, hogy hogy medencevégű, mikor van egy érdekes kanyar a pocakon. :D
Jaj, tegnap este óta Áronom is nagyon helyezkedik, folyamatosan hullámzik a hasam! Hátha, mégis megfordul a végén! :)
Egyébként, nekem is a mensi szerint 12. a dátum, de az ovu szerint csak 15 lenne! Ezért nem is idegesítem magam, hogy pár nappal mindig kisebbnek mérik, mert valóban kisebb is! :)
Én ugyanazt tudom írni mint Katka. Nem a Sotén szülök, és nincs keményedés. Bár néha picit nehéznek érzem a pocakomat, de nem vészes.
Viszont általában nálunk a mozgás feszítgetés révén valósul meg, viszont nagyon ritka a rugi a póz miatt. Néha egész kocka alakot ölt a pocakom amúgy. :D
Nem szokott ilyen lenni, de szerintem front van, ezt érzed!
Hülye vagyok, bocs! Szóval, nem a Sote-n szülök!
Most olvastam vissza, hogy mire kellene válaszolni! Én a Sotén szülök, ezért nem is válaszoltam! A keményedéshez sem tudok hozzászólni, mert nekem még soha nem volt keményedésem!
mire kéne válaszolni?
bocsi,csak pár napig nem voltam,és nem olvastam még vissza mindent!
nektek nem szokott olyan lenni,hogy elkap a forróság,mintha hirtelen fejen állnék,vagy klimaxolnék!
már egy ideje érzek ilyet,de nem tudom,hogy ez jelent valamit,vagy csak az időjárás...
Tök jo,hogy általában soha nem válaszol senki de mindegy!
Nem nehéz észben tartani, hogy mikorra vagy kiírva! :)
Pont leesett, hogy a kérdésére nem válaszoltam, de most látom, hogy Te igen. Köszi :))))
Fogantatás szerint simán vagyunk 37 hetesek, dehát ugye a protokoll a mensit veszi alapul nagyszerűen.
Én is ott fogok:)Nem vagyok nagy fórumozó,csak olvasgattalak titeket:)de sokat segítettetek!!!
Csak szerdán fogja betölteni, velem együtt! :)
Nem töltöttétek még be a 37-et??? Mert mi pénteken a 39-et és ti mindig mögöttünk voltatok két héttel nem,????? Vagy akkor rosszul emlékszem és 3-mal????? persze, 20 nap van közöttünk:DDD Jó dilis vagyok:D
Ja nekem meg a kiirás napja 23-a, de én már nem akarnék igy addig kinlódni, ha nem muszáj:)
Nálam nincs semmi elváltozás, persze még lehet!
Ne félj, légy bátor! Csak arra gondolj, hogy utána már láthatod, a karodban tarthatod a picurkádat! :)
A fájdalomra ne gondolj, az majd elmúlik, de az öröm megmarad!!!
31.-e óta bent fekszik, legközelebb 26.-án jelentkezik be, amikor hazaengedik a babákkal:)
Már ő-felőle érdeklődök mióta...! Őt tudtam h ott szül, csak már régóta nem láttam errefelé kóricálni...:)
Sziasztok csajok!Ugy érzem sokszor,hogy fesziti magát de közben ugye az egész pocim olyan kemény ezek lehetnek azok a keményedések vagy csak halucinálok:)Valaki szül a sote I.-n?
További ajánlott fórumok: