2011 Októberi babák (beszélgetés)
ja tegnap szépen lefejelt a kis fejével....
az én kislányom 2-naposan emelgeti a fejét 5-naposan balra jobbra forgatja és ma meg teljesen kinyomta a feje alól a pólyát ... lehet nem kéne pólyába tennem...
azt olvastam a császárosok kb 6-hétig véreznek de a barátnőm másfél hónapig is vérzett... remélem hamar elmúlik...
Judit le a kalappal előtted , nekem elmegy a fél napom a picivel de aztán haza ér apa 17:00-kor és gyors összeütök valamit , mert most már egyedül vagyok , mert multhéten regenerálódtam és anyu át jött főzni, mosni, takarítani...
Szia!Mi szombaton voltunk 1 hónaposak,és még mindíg vérzek,igaz,hogy már csak alig-alig.
az én kislányom is ilyen én mindig vissza teszem cicire egy kicsit megnyugszik és elalszik...
Hogy őszinte legyek, nem is igazán tudom, hogy mi az! Ciki, nem ciki, ez van!
Most kapott kúpot, attól volt egy kevés kaki, de nem sok! Az a furi, hogy nem kemény, hanem teljesen híg, mégsem jön!
Az a baj, hogy ha Boti néha bealszik a cicimen és utána beteszem az ágyába, egyből felébred és sír! Na ilyenkor fogalmam sincs, hogy éhes-e még vagy mi baja? Ti adnátok ilyenkor neki még tejcit? Vagy mit csináljak vele? Adjatok tippeket...légyszi
a dm-es tökéletes és 34 ft darabja
Ezt és is kipróbálom majd este!!!Köszi a tippet!
Én is azt hittem eddig, hogy alszik, de közben "szurkálja" a nyelvével a cicim (összegyűjti a tejcit állítólag)és kb. 15-20 perc elteltével újra hatalmasakat kezd nyelni! Nálunk napközben van, hogy így eltart a szopi 1 órát is, de van, hogy 20 perc alatt benyel 120 ml-t és elengedi a cicim. Én a talpát szoktam a körmömmel finoman masszírozni, attól felébred!
Én hagynám aludni. Nekem a kórházban mondták, hogy éhes baba nem alszik el. Ha meg túleszi magát az a pocakjának nem jó...
Épp ma megyek pelust venni, mert fogyóban van már :) Akkor ezek szerint Libero vagy DM a nyerő? :)
Tejtermelés anyukák!!!tegnap találtam valamit! Tejserkentő módszerek!
[link]
Ki is próbáltam este utolsó etetés után éjfélkor a 7-5-3-1 perces lefejést.Géppel csináltam.Jóóó hosszú volt de megérte!Ma reggel óriásiak lettek a melleim.Megetettem pöcsit a jobb cicimből és utána le fejtem (csak a jobból) még 120ml-t.Ezután minden este csinálni fogom.
Viszont van egy gondom.Pöcsike full bealszik cici közben.Végig paskolom a fenekét hogy ne aludjon el.De ha beájul akkor semmi nem segít.Most is büfiztettem,paskoltam,csikizgettem...hát magasról tojt rám.Olyan ilyenkor mint egy rongybaba.Ti hagynátok aludni,vagy valahogy felkeltenétek?
Meg ha túl nagy a házban a pára, állítólag attól is kialakulhat a szájpenész.
Szia Judit!
Már többször akartam neked mondani, hogy minden tiszteletem a tiéd...(meg azoké is akik több gyereket nevelnek)nekem ez az egy gyerekem is leköti az egész napomat, nemhogy ha még több lenne. Neked meg 4 van! Nem semmi :O
köszi.Szinte minden babánál kialakul.Immun gyengeség az oka.Belül fehér lesz a nyelve,szája.
Csajok, azért a szélcsővel vigyázzatok, mert az unokaöcsémnek is használták és utána nélküle nem mert és nem is tudott jó sokáig kakilni!
Persze tudom, hogy néha nincs mit tenni :(
próbáltad a szélcsövet?A sógornőm azt használja ingerlésre.Én nagyon nem szeretném használni,de ha nincs más...
Ja a köldökkivágásos newborn nekünk is jó volt,de a következő.....Na én vetettem apával dm-eset,liberót meg pampers-t is,a dm-es is nagyon jó,a liberó meg azért jobb,mert hátul is húzott gumis,és így tuti.Most a pampers van rajta és még nem kakilt.....várom a hatást ! :-))
Nekem a Huggies newborn pelusa bevált, de most a Pampers premium care-t használjuk és ez egyszerűen szuper! Elég drága de egy jó akcióban annyiért vettem, mint amennyibe a Libero került és ez tényleg nagyon jó!
A Huggiesről nekem is ez véleményem,én már csak akkor adom rá,ha aznap megvolt a 3 kaki,így legalább csaka pisi fog kifolyni,úúúúú tálatos!!
:) Szerintem hozzám már nem hallatszott el... Mikor szültél pontosan? Nem biztos, hogy pont egyszerre vajúdtunk... én 16.30-kor szültem meg és szerencsére nem az "elosztóban" kellett vajúdnom, hanem a 2 külön szülőszoba egyikében voltam.
Na szóval az etetőcumiról ,amit ajánlottál a Mam Anti Colic 0 +-osat ma vetetem meg a hugommal,és csak annyit szeretnék tudni,hogy nem túl nehéz-e szívnia,ill. nem nagyon ömlik-e belőle a tej.Kb. 80 ml.-t mennyi idő alatt szív ki belőle?
Katka,ha még itt vagy kérdeznék tőled!
Ezt már én is akartam kérdezni! Mi tegnap voltunk 3 hetesek, de én még vérzek.
csajok akiket császároztak az meddig fog vérezni mert én csak éjjel vérzem meg amikor szoptatok... bocsi kérdésért...
akkor a vajúdásom az én hangomtól volt hangos mert én aztán üvöltöztem ...
Sziasztok!
Nekem a védőnő azt mondta, hogy most nagyon sok vírus van, úgy hogy a 2 hónapos oltásig ne vigyük emberek közé csak a levegőre.
Elhiszem, hogy nem mered apára bízni a vásárlást, én sem merném az enyémre :D
De szerintem még ne vidd.
További ajánlott fórumok: