2011 Októberi babák (beszélgetés)
Az én lányom hétfőtől péntekig tündér volt, de hétvégén és ma... fúúúú... este üvölt folyamatosan és baromi nehéz megnyugtatni, pedig elvileg nincs semmi baja... tegnap este is majd 1 óra volt megnyugtatni és apuka mellkasán aludt el. Most is küzdöttünk rendesen :(
Pont ez lenne nekem is a cél a cumival... de csak jobban felhergeli magát tőle :)
Hasi és koponya Uh-on 7 hetesen voltunk, csípőszűrésen pedig ma, 10 hetesen. Mostanra kaptunk időpontot! Jól ki is akadtam, ugyanis múlt héten a gyógytornász azt mondta, hogy nem kell erőltetni a hason fektetést, csak amennyit Ő akar, inkább csináljam a tornát Neki! Erre ma az ortopédus azt mondta, hogy ne erőltessem a tornát, hanem fordítsam sokszor hasra! Pont az ellenkezője! Elvileg mindketten szakemberek, akkor most mit csináljak?
Nekem se szolt de jo fej a vedönönek is tudní a kell?Ö is szolhatna akkor
tényleg 6 hetes hasi és koponya uh no meg csípőszűrésre mindenkit beutaltak? mert a mi dokink azt mondta, hogy ráérünk még elmenni és már 2 hónaposak vagyunk ...
nyugi, nálunk is ez van mostanában ... :-D csak neki egy cumi sem jó ilyenkor! :-(( nem teszem cicire, mert megint úgy járunk, mint anno ... össze -vissza evett, tele volt a hasa és utána meg azért hisztizett... és meg kellett várnunk, hogy kiürüljön a gyomra.
Csajok nekem ugyan ezt csinálja:-)Fürdés után van cici hiszti:-)Egész map cici:-)9napja nem volt kaki de ma ígen kup segitségel!
Holnap UH és hallásvizsgálat kíváncsi vagyok, hogy viselkedik majd a drágám.
Nálunk is dili van pár napja, az én tündéri jó kisfiam hisztis lett.
Napközbe kézbe alszik el, ha a kiságy fele közelítek vísit.Eddig meg letettem és aludt.
Ja és a 2-3 óra alvásból, fél óra lett.
Nekünk is erre kellene!
Már 3 napja este 6-7-től kezdődik a "hiszti". Eszik, beteszem a járókába játszani, majd amikor látom (meg hallom is :D), hogy álmos megpróbálom letenni az ágyába (már próbáltam a járókába hagyni is, vagy ölbe venni). Kezdődik az üvöltés, felveszem és onnantól kezdve mindegy mit csinálok. Amíg cicire nem teszem, üvölt :(-de innentől óránként akar cicin lenni, de alig eszik csak inkább nyugtatja magát.
Valaki ráismer ezek alapján a saját gyerekére? Mondjátok, nyugtassatok meg, hogy nem csak az enyém csinálja ezt!?
Mondjuk, Áron nem egy nagy cumis, szerencsére! Csak akkor kell Neki, ha álmos! Elalszik vele, aztán kiköpi és nélküle alszik! Arra jó, hogy megnyugtatja, elaltatja!
Én 2-szer használtam összesen, de már rég nem kell, szerencsére! Egyszer rögtön jött a termés, ahogy feldugtam, másodszor meg kb. 3-4 óra elteltével!
Igen, lehet kapni ott is általában! Bababoltban nagyobb a választék, szerintem!
sajna nekünk nem jött be ez sem :( Most lehet kapni egy új, spéci Mam cumit, azt szeretném még kipróbálni :)
Mert nincs:(Az jobb a vedönö mondta,hogy ezt csináljam!
miért nem szélcsövezed? 9 nap az nagyon sok ...
Sziasztok 9napja nem kakiltunk:-(adtam neki glicerines kupot v.ki hasznält ilyet milyen uolt?
Köszi a tippet,egyik nap megyek "Déembe" és veszek. Ugye jól tudom,hogy ott is lehet ezt a fajtát venni? Remélem én is,hogy minden visszazökken a régi kerékvágásba nemsokára!
:-)
És remélem a menzim is veszít az intenzitásából,mert így egész nap a Wc-n ülök gyerekestül :-)
Én nem akarok illúzióromboló lenni, de ugyanolyan feszes egész biztosan nem lesz, mint terhesség előtt volt. Viszont ha akartok még egy babát, akkor felvarratni csak a második baba után érdemes, bár gondolom úgy gondoltad te is.
Nekem rengeteg tejem volt a nagyobbik lányomnál, (napi több, mint 1 liter plusz) ez nagyon megviselte a melleim, s érthetően nagyon megnyúlt. Én is mondtam a férjemnek, hogy majd szeretném felvarratni, ha elértük a kívánt gyerekszámot. :)
a mi napirendünk is valahogy így néz ki.
Nekem amikor csak úgy megindul a tej az válik be, hogy mindkét kezemmel "befogom", azaz tartom a cickót. Akkor nem vész kárba. Kicsit ciki, mikor épp valahol vagyunk, de meg lehet úgy csinálni, hogy ne vegyék észre. :)
Sziasztok! Én 6 cumit vettem a fiamnak, mire végül a Müllerben egy saját márkás ócska 200 ft-os cumit vettem. Na az lett a befutó. Épp ma 2 hónapos a drágám, most már mindegyiket elfogadja szerencsére.
Nekem is olyan volt 2 napig és elhúzódott 1 hétig, pedig 4 napos szokott lenni! Remélem, visszaáll a régi kerékvágásba a dolog!
Mi Mam cumit használunk, a 0-3 hóig típust!
Engem is érdekelne egy jó cumi ajánlás, ugyanis Boti mindegyiket utálja eddig. "Hiper-szuperek" vannak, de egyik sem jön be. Ki tud olyat, amelyik legjobban hasonlít a mellbimbóra? Az esti üvöltéseket akarom vele átvészelni, ugyanis újra elkezdődött :(
Bármilyen tippet szívesen veszek! :)
Lányok, tegnap óta úgy meg van az a bizonyos, hogy szinte ömlik :(
Ismerős a helyzet... Nálunk mondjuk az jött be mostanában, hogy ha kínlódik, kivesszük, picit megnyugszik, apa kezében elszunnyad aztán teljesen oké a dolog. No de apa nincs velünk mindig... Én is vadászom a macskaköveket :)) Melyik cumit szereti? Mi már 3 félét próbáltunk de egyiket jobban utálja, mint a másikat
sziasztok csajok. néhány napja elkaptam egy hányás hasmenésest gyors lefolyású virust . hálistennek Zsófia nem kapta el... annyira ügyes már a kislányom hogy 20:00-kor fürdés utánna éneklés anyával és apával és leteszem a kiságyba még sikongat egy darabig és elalszik egész reggelig már magától.
Na megjöttünk a dokibácsitól, megvolt az első két szuri... jaj de sajnáltam szegénykémet... volt üvöltés rendesen, de viszonylag hamar megnyugodott. Remélem csak annyi hatása lesz, hogy jobban alszik tőle...
Sziasztok Lányok!
Ritkán írok, mert legtöbbször mire visszaolvaslak benneteket, már ki is fulladt a szabad időm. Amúgy jól vagyunk, a kis koraszülött Boldizsárom hatalmasra nőtt és nagyon szépen fejlődik.
Olvastam, hogy korábban a tv volt a téma, ne haragudjatok, de fontosnak tartom, hogy felhívjam figyelmeteket ezzel kapcsolatban Vekerdy véleményére. Kérlek olvassátok el a cikkét: [link] További szép napot nektek!
A babkocsizást Áron szereti, csak azt utálja, amikor már fel van öltöztetve és még bent vagyunk! Addig Ő is ordít. Újabban én felöltözök teljesen, cipő, kabát és utána adom rá az overallt. Így lecsökkentettem a szenvedéseit!
Cumit mi csak egy fajtát vettünk, azt szereti is! Én ragaszkodom egy márkához, cumisüveg is olyan van, az is nagyon bevált!
Én kicsi koromban óvónő, később, már felnőtt fejjel álmodoztam arról, hogy szülésznő legyek! :) A védőnő dolog meg kb. az elmúlt 5 évben foglalkoztatott!
További ajánlott fórumok: