2011 Októberi babák (beszélgetés)
Imádom ezt a plédet, a babakocsiba is ezt tesszük, fincsi meleg és többféleképpen lehet használni :)
Ismerős a helyzet! Tesómnak egy fia és két lánya van, a csajokkal egy csomót bandáztunk Janka születése előtt és múlt héten már szóltak is, hogy hiányoznak a közös programok :(
Bizony, mindig imádtam a piciket, menni alig tudtam, de minden babakocsiba bekukkantottam és megsimiztem, amelyiket lehetett :) Aztán óvónéni szerettem volna lenni (mint Eszti :)) de másfelé vitt az élet...
Eddig mások gyerekeit szeretgettem (tesómnak van 3, ők voltak a fő célpont :)) de most az enyém kapja töményen az imádatot :)
Judit, le a kalappal előttetek! 3 nagy leányzó után bevállaltátok a negyediket :) Gondolom babáznak vele rendesen! És szerintem pont az ilyen családnak kell sok gyereket vállalni, mint a tiétek! Jó helyre születne az ötödik is :)
Én kicsi koromban 10 gyereket szerettem volna, majd lecsökkentettem 5-re, aztán 3-ra de a férjem 2-t szeretne azért, mert reálisan ennyit tudunk bevállalni... de ha megnyernénk a lottót, akkor lehet, hogy újra életbe lépne az 5-ös terv :)
Hát nekünk olyan svájci frankos,hogy a havi részlet azonos(megvan a max. havonta fizetendő,bármennyi légyen is az árfolyam) és a futamidő hosszabbodik.Kapaszkodj meg! : Jelenleg: 2043 május vagy mi,de azt hiszem a hónap jelen esetben tök mindegy.Na ettől akartunk szabadulni,úgy néz ki hiába.
Azért ha valaki közülünk nyerte meg az 1,8 milliárdot,küldhetne egy privit! :-)))
Nagyon fáj a fejem...........
Front lesz?
:)
Én is most néztem a te képeid! Nagyon édi Anna, te meg csini!
:)
Szerintem is! Az E betűs osztráknál dolgozik! Csak nem a tiéd is??? :)
Bas..us, ez is durva. Nekünk így csak a tőke tartozásunk lett kevesebb valamelyest, a törlesztő szinte ugyanaz a THM (azt hiszem így hívják, de nem biztos)miatt, ami folyton emelkedik a Forintnál. Ja és így mindjárt kitoltuk egy kicsit a futamidőt is. De ugyanazt a procedúrát kellett még egyszer végigcsinálni(értékbecslés, földhivatal stb....). Ja pedig a párom ott dolgozik a banknál.
Mondjuk ez az átváltás olyan feltételekhez van kötve és annyihoz, hogy csak nagyon kevesek felelnek meg ezeknek. Ki van ez találva, undorító!
Na jó, nem lázadok tovább :)