2011 márciusi csodák (beszélgetés)
:)
én elhagyni se tudom nem jön az ujjamra :(
hát igen 12 kg + feljött 5 év alatt:(
sziasztok! ezer éve nem irtam:) lenne egy kérdésem, mivel egyidősek nagyjából a gyerekek ezért érdeklődnék hogy nektek nem "ropognak" a térdei?
tudjátok mint mikor valaki izületes és a kezét ropogtatja ..na szóval ropog a lányom, ez normális?
Elhagytam a jegygyűrűmet... :((((
Már dörög az ég, tegnap este jég is hullott!
Köszi, :) én egyelőre nem teszem fel magunkat.
Ortopédia itt a kerületi gyerekrendelőben, uh mg a máv rendelőben, ide kaptunk beutalót.
Szia!!
Letudnád írni,hogy melyik oldalon találtad ezeket az adatokat?? Mi most új tápszert kaptunk tejallergia gyanú miatt, Milumil Pregomint és úgy veszem észre mintha nem tűrne vele olyan sokáig!!Előre is köszi!!
Nekünk is úgy van, hogy 150 víz.
Én nem tudtam, hogy vannak ilyen különbségek, hogy meddig nem lesz éhes. Én nem tudom, hogy Lilinél hogy van, mert van hogy három órahossza múlva bevágja a 165-öt, a következő háromórahossza után kiabál, hogyéhes, és eszik 80-at.
Rá kerestem,és az egyik oldalon azt találtam hogy a start 2-3 óra etetésre elég a sima 1 es pedig 3-4 re.
A miénken 150 ml víz,és 167ml kész tápszer lesz.6 hónapig lehet adni.
Tündér ez a csaj.:)
Más:
Mennyit esznek a tápszeres babók?Bálint 150 ml,de van mikor sír ha kifogy és kérne még ,de nem merek neki adni egyszerre annyit.Lehet h a start tápszer már nem olyan laktató neki?
Irtunk itt már mindent.:)
Piacozás: Mondom a páromnak menjünk el most este,ne kelljen holnap a melegben,persze mi a választ gondolom tudjátok.Na mérgemben holnap én nem fogok menni.:)Igaz most nincs piac de nagy bevásárlást szoktunk ejteni havi egyszer.De én most ugy csavarogtam volna.Na most már hámozzátok ki mert mindent összeírtam.:D Mostanában nem vagyok formába.:D
Sziasztok! Ahogy Mona is írta, szoktam olvasni mindig a fórumot, csak a kisemberem nem nagyon hagy mást. Most itt ül velem szemben és nézi a tv-ben a híradót (Mint a nagyok:)))és közben rotyogtat a gatyába. Elég viccesen fest. Szóval most sincs sok időm az írásra.
Csütörtökön voltunk 10 hetesek. Most 5850 gramm és 62 cm. Tettem fel képet róla.
Az első oltásokon mi is szerencsésen láz nélkül túlestünk. Viszont van egy vízsérvünk, amit a háziorvos szerint meg kell hogy mutassunk egy gyereksebésznek. Általában 1 éves korig felszívódik és 1 éves koráig nem nyúlnak hozzá, csak, ha nagyon nagy. Reméljük hogy fel fog szívódni és nem lesz belőle műtét...
Köszi Moncsi! Én is imádom, de akár van rajta ruha akár nem szerintem gyönyörű. :DD
Drága Mama illatozni akart az unokának, hogy a pici baba örökre megjegyezze Nagyi illatát. :) Még egy felnőttet is zavar az erős-, vagy sok parfüm, nem még egy gyereket
Lilipeti szerintem egy kicsit fel vagy pörögve :) Most már én is itt vagyok, csak próbáltam aludni egyet, de persze, hogy Fruzsi nyöszörgött, hogy apát kellett bökdösni, hogy ne horkoljon... De sebaj, majd hétköznap délelőtt bepótoljuk babával :D
Megnéztem a videót meg képeket! Naaagyon édes a kiscsaj a fariban :)Na meg hát a kiskalap. Nekünk is van hasonló.
Ja mint ahogy írtam, hogy jól indult a reggel, jó lett a folytatása is. Ebédre átmentünk anyóshoz. Fruzsi egy kicsit nyűgös volt, anyós gondolta, hogy majd megvigasztalja. De persze épp frissen fújt magára egy üveg parfümöt :S Lett ordítás. Alig tudtam megnyugtatni. Állítom hogy a gyereknek még a szája is telement vele. Még most is érzem a ruháján meg a haján. Vagy csak nekem van már üldözési mániám. De szerintem egy ilyen pici babát még k..ra ingerelnek az erős "illatok".