2011 márciusi csodák (beszélgetés)
nekem ez nagyon tetszik! itt nálunk van kórház! de hogy be nem teszem a lábam az tuti!!!!!!!
pestre járok orvoshoz. nem azért mert felvet a pénz, hanem mert emberszámba vesz legalább ez az orvos, nem magánrendelőbe járok ráadásul hanem SZtk-ra:D és még igy is rendes! itt meg trógerok!
nekem ez első baba lesz:) szerintem első babás anyukák izgalmának és aggodalmának kétszeresével rendelkezem:D:D:D
szia!
ez tökjó! nekem mindig szimpatikus volt az otthonszülés. csak itt ahol én lakom nem igazán megfelelőek ehez a körülmények!
szoritok neked:)
Sziasztok! Vegre en is ideertem. Elkapta vmi fertozest, nem voltam tul jol. :(
Nekem mult szerdan volt az uh, akkor vettek le a vert is, ma erkezett meg az eredmeny, 1:13725 az eselye a 21-es triszomianak, szoval az alacsony rizikofaktoru csoportba vagyok sorolva. :)
Bettiletti, betennel engem is a tablazatba? 4. baba, nemet nem kerdezzuk, nevek: Amy v. David, marc 7-re vagyunk kiirva, otthoszules lesz, a szulesznom Faye Ballard. Koszi! :)
Üdv, minden új kismaminknak!
andy, szerintem ne izgulj, elképzelem, hogy ilyenkor voltak az utsó szabadságolások, ezért valószínűleg, nem olyan ütemben végezték a melót.
Mi ma már sétáltunk egyet Emmával, azóta betoltam fél kiló szilvát, éljen az odafigyelés:S, és egy quiche-t, szénhidrátmentesen!:)
Sziasztok.)
Üdv az újabb kismamiknak:)
Egyre többen leszünk,de jóó!
Holnap megyek a Down-szűrés eredményért mert 2hete várom az emailt de még mindig nem küldték meg így nem várok tovább holnap bemegyek és személyesen kérem ki,úgyhogy gondoljatok rám h minden rendben legyen!
Remélem mindneki jól van,ma már kicsit jobb időnek néz ki úgyhogy végre kimozdulhatunk a Manókámmal aki már nagyon nem bírja a bennt létet.
Mindnekinek szép napot és jó pihenést!
Sziasztok!!
A 7. héten nekem is volt egy kis rózsaszín valami, de hálistennek minden oké, szépen növekszik a babó. 10. héten már teljesen baba alakja lesz, nagy élmény látni a kicsi szivét!!!
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok elméletileg március végei leszünk. Egy hónapja voltam dokinál akkor még nagyon picike volt jövőhéten megyünk legközelebb
már alig várom :)
Sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok ha nem gond:)
ha minden igaz pénteken leszek 10 hetes. megyünk uh-ra is:) és mostmár remélhetőleg megmondja az időpontot is a doki hogy mikorra várhatjuk a picit:) mivel pontosan tudom mikor fogant( júli1én volt az inszem) így én márciust számoltam.
izgulok nagyon a pénteki uh-miatt mert 7hetesen volt pici rozsaszinezésem és nagyon nagyon nagyon szeretném az én egészséges bébim szivdobogását hallani:) megnyugodnék!
nagyjából ennyit rólam! :) üdv mindnekinek
Sziaztok.
Az elsönél én is 18 hét körül,de szerintem most sem lessz ez másként.Ha éreztek is valamit ,az csak bél gáz lehet.Egyenlöre.:) Jó pihit mindenkinek,habár én ma elég fitt vagyok:)
Nekem ma is néha akkorákat szúrkált a pocakom, egészen középen és lent.
Nem tudom, hogy mikortól lehet érezni a baba mozgását második terhességnél -elvileg ekkor hamarabb- az elsőnél 17. héten éreztem kis bugyborékolást. Szerintem a hullámzás manocska még korai, talán a bélrendszered rendeződik, vagy nemtudom :)
Köszi Lányok, hogy így Velem vagytok :)
Most már összeszedtem magam és érzem, hogy nem lesz semmi gond :) babóca is jól van, izeg-mozog...bár nem korai még, hogy érzem? Meg láttam a hullámzást :) Bár lehet nagyocska, nagypapára üthet, Ő 210cm :)Az orrocskája is a mienk..."nagy" :) :)
Millió puszi Mindenkinek!
Igen jól emlékszel:))Ezeke természetes szurkálódások csinálja a baba oda bennt a helyet magának:)
Manocicuka ne viccelj még jó h szorítunk azért van a fórum h bíztassuk egymást,megosszuk egymás örömét,bánatát,aggódásait,úgyhogy ne is gondolj iylen butaságokat h most csak rólad van szó.Mindenkiért aggódunk,izgulunk ha kell!Fel a fejjel!!!
Köszike-köszike-köszike Mindenkinek! És bocs már Lányok, hogy most szinte csak rólam van szó a fórumon....
Hatalmas ölelés Mindenkinek!
szia!
Bocsi hogy így közbeszólok, de én ugy turom amniocentézist csak a 18-19 héten csinálhatnak. Ha jól gondolom a 12. heti uh-d lett rossz!! Szerintem ott ismét uh és majd vérvétel lesz! Bocsi ha vétetlenül nem így lenne , de én igy tudom. Én családban lévő szellemi fogy. miatt mentem genetikára, nekem is a 12.heti uh-t csinálták eddig meg, és a köv lépések 16. héten különféle vv, majd 18. héten iismét uh, és ha gáz van mindenből az derül ki, a 3 vizsgálatból számolnak vmi valószínűséget utána jön az amniocentézis, aminek a 21. héten van eredménye. Vagyis 5 hónaposan dönteni, nem könnyű, kitartást csajos.
Én is szorítok.
Az Ultrogestannal nem szabad vacilálni, én is szenvedtem tőle, 3x2-t szedtem a 12. hétig...
De mint utóbb kiderült, anélkül is van hányinger.
Veszélyes csak úgy csökkenteni, kihagyni, ennek van egy leépítési folyamata a 11. hét betöltése után elvileg, és akkor is csak orvos előírása szerint lehet szedni...
Vagyis én nem csinálnám, aztán persze mindenki ahogy akarja :)
Nekem a barnázáskor,meg a görcsök miatt kellett szednem, azaz szedem még mindig, de kevesebbet bírok sajnos, mert már hányingerem van ettől a sok bgyótól. 2X2-őt kellene naponta bevenni....de nem mindig sikerül.
Köszi, hogy szurkolsz Te is :)
köszi de neked jobban szurkolok:)
A magne b6 az mire van ?