2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Szerintem is sokkal jobb egy saját lakás. De igaza van Mamszlonak, hogy nagyon nézzetek utána. Nehogy legyen valami apróbetűs rész. Szerintem annyiért nem sok.
A vizelet vizsgálatakor nekem mindig azt mondják, hogy nincs bennem gyulladás. Gondolom kimutatná, ha be lennék gyulladva. Jaj, azért csak ne legyen semmi baja ennek a kis mazsolának.
Sziasztok!Most másztam haza a belgyógyról.Reggel 8 óra óta várok a soromra.Kis szívzörejt hallott a dokinő, de szerintem csak a gyomrom korgott.:)Mehetek szívuh-ra.a t.köm már kivan.Mi a fenéért van az az érzésem, hogy mindent kitalálnak, csak tudjanak pénzt lehívni a vizsgálatok után.Mert nagyon egyértelmű.Azt mondta az orvos, hogy minden 2. kismamát küldi, mert, hát biztos, ami biztos.Háááát?No mindegy.Én is kedvet kaptam egy kis nézelődéshez, pedig nekünk tényleg minden megvan-ruhákat meg kapok.
Na, de tesófellépő, meg apróságok.Mondjuk a légzésfigyin gondolkodom.
Lilipeti!
Neked a vizeletedben volt e-coli? vagy a hüvelyváladékban is? Bocsi ez a kérdésem lemaradt, az előbbi hozzászólásból.Én jövő héten megyek dokihoz akkor kérek hüvelyváladék tenyésztést, ennek az eredménye általában 3-4 nap alatt megvan.
Hát mi sem tartunk sehol :-D tegnap elkezdtem nézelődni a teszveszen, de miután rászűrtem "új" mellszívóra, és a leírásban az volt, hogy "csak kipróbálták"...hát elment a kedvem az egésztől :-D Ruhákat meg fogalmam nincs hol kezdjük...vagy elkezdjük-e, vagy majd a rokonok elkezdik :-D
Anyukám ragaszkodik állandóan a mi 23-25 éves régi ruháinkhoz, hogy mennyire aranyosak...hát...Én nem szeretném azokba öltöztetni Babszlit. :-S
Nekünk a babakocsi van csak meg, a kiságyat kinéztük már, pelenkázó nem tudjuk milyen lesz, szekrény a mi régi fehérneműs szekrényünk lesz valószínűleg, játékokat sem akarok még venni, mert úgyis kapunk, kád, játszószőnyeg meg passz, nem tudom mikor vegyük. :-) Mivel a babasarokban még a fotelünk van meg egy szekrény, ezért amúgyse tudnánk hova tenni a dolgokat.
Én azért a bennünk kavargó gondolatokra is fogom ezeket az álmokat. A férjemnek szerencséje van, mert nem őrültem meg a hormonjaimtól. Lehet, hogy inkább álmomban "élem ki" a feszültséget magamból.
A fejfájásodra nem adnak semmit? A vérnyomásog rendben? Nemhogy valami baj legyen a folyamatos fájdalomtól.
Sziasztok!Hű, nagyon belehúztatok, már minden készen várja a kishölgyet :) Ehhez képest én sehol sem tartok...
Nekem olyan álmom volt, hogy egy helikopter körözött felettünk, aztán valahol a szomszéd utca környékén lezuhant és nagy füst, meg robajlás volt...ekkor felébredtem. A fejem már nem is tudom hanyadik hete folyamatosan fáj, ma már kiborultam, sírtam egy sort hogy mitől lehet ez...de úgyis azt mondják hogy hormonok.
Hál'istennek nincsenek rémálmaim, Én csak élem a rémálmokat a valóságban, de mostmár csak nem lesz semmi baj.
Babinak nincs kedvenc zenéje, rengeteg zenét hallgatok, szerintem már nem igazodik ki rajta :-D
Nektek szoktak rémálmaitok lenni, amikor végre elalszotok? Mióta Lili itt van velem, nekem nagyon sokszor van. Ma éjszaka is olyan szörnyűséget álmodtam, hogy örültem mikor felriadtam, és nem kellett tovább az álmomban szenvednem. Inkább le se írom, hogy miről szólt az álom, mert még gondolni is rossz rá.
Most Ákos zenéjével próbálom elterelni a gondolataimat. Lili is szereti Ákost. Ilyenkor ő is nyugodt és olyan kedvesen ér hozzám, hogy adtól elolvadok. A Ti babátoknak van kedvenc zenéje?
Sziasztok!
Mi vasárnap megvettük a kiságyat, meg egy pár ruhát. Anyutól már megkaptuk azt a kisruha együttest, amiben a kórházból hozzuk haza. A szoba kikfestve, padlószőnyeg lerakva. Meg vettünk "pár" ruhát, meg használati tárgyat (cumisüveg, kiskanál, fésű, stb...)
A baby Outletben voltunk. Nagyon tetszik az a bolt.
Lili nem szereti, ha a hátamon fekszem. Akkor elég erős jeleit adja a nemtetszésének. Most is "pakol" valamit tuti, mert nagyon mocorog. Nem baj! Csak csinálja.
Én ma megyek laborbeutalóért, mivel már beszedtem az összes gyógyszert ecoli-ra. Szerintetek egyből tenyésztést csináltassak, mivel a baktérium visszatérő "vendégem", vagy elég lesz egy egyszerű vizeletvizsgálat? Csak a tenyésztés eredménye 3 hét múlva van kész.
:-D Én ilyen kenceficéket tuti az utolsó pillanatra hagyok, azt nem kell kiválasztani, melyik tetszik, stb...csak lekapom a polcról és el van intézve. :-D
Nekem Babszli tegnap óta lustálkodik, előtte kirúgta a ház oldalát. Most csak finoman nyomkod. :-) Bár ha kajálok utána lehet h beindul megint. Ilyenkor szeretném h beinduljon, mikor meg már kicsit rosszul esik a sok rúgdosás, akkor azt szeretném h hagyja abba :-D
Jajj lányok nem birok magamal megint el tetettem egy rozsaszin baldahin szetet ágynemüvel pedig már igy is 2ö van egy macis rozsaszin és egy zöld kutyusos:-)ma meg vettem ujra a babaolajat fürdetöt törlökendöt még jo hogy patika kártyára megy igy minden honapban mindenböl veszek igy már 3széria van itthon egy darabig elég lesz:-)
hogy vagytok kismsmik?nekem Laura nagyon aktiv volt tegnap többet volt fent mint aludt
kb.2 napig figyeltek elvileg, de akkor is rizst adtak és megnéztem mi a "normál" kaja, és ugyanaz volt :-D
A műtöttek tényleg nem ehetnek, csak diétásat, mert 12 órán át fekve kell lenniük, ergo WC-re sem mehetnek ki, egy tej, kávé, dzsem beindítaná az emésztést.
Ez durva! A kórházban hogy nem figyeltek erre?? Nálunk rákérdeznek mindenre és olyan kaját hoznak a betegnek.
A barátnőm pont arra panaszkodott, hogy a műtétesek diétás kaját kapnak, így reggelire egy zsömlét és 10 db háztartási kekszet kapott. Ja és ettől induljon meg a teje...
Hát az tuti, hogy ekkora mennyiséget nemigen veszek magamhoz egyszerre, bár tény, hogy a kiscsaj eléggé édesszájúvá tett. :S
A barátnőmnek rossz lett a cukra és keményen eltiltották a szénhidráttól, cukortól meg minden jótól. Szegénykémnek elég nehéz volt tartani, de muszáj volt. Szombaton megszületett a kisfia, így gondolom már nem kell tartania. Vagyis pont ezt kérdezte tőlem vajon még figyelnie kell? Lesz megint vv? Vagy csak úgy visszatérhet a rendes kajáláshoz?
Mamszli biztos jó lesz a cukrod, amilyen ügyesen és keményen diétázol. :)
Nincs ezzel semmi probléma. Gondolj bele h mikor iszol meg a terhesség alatt egyhuzamra 30 dkg glükózt? Soha :-D
Nekem amúgy ha rossz lenne nem tudom mit tennének, még keményebb diéta??? :-S mert gyógyszert nem szoktak ilyenkor adni...passz