2011. május 9. - Együtt lefogyunk (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! :)) Nagyon ügyik vagytok! Én is fogytam 0,6 dekát :) (még jó, hogy este nem ettem:)
Egyébként az én véleményem, hogy senkisem haragszik meg ha nem esztek a pizzából vagy a kajából ;) Az meg még rosszabb ha egésznap szinte alig eszel utánna estére meg jó éhes leszel :P
Na sok sikert a megálláshoz ;) A cél a fontos! :)
Ugyes vagy,gratula a fogyashoz!
En is ugy tervezem,sokat ne egyem ma....tartogatom magam estere.....engem nem a froccs csabit,hanem a sor.....Ebben a melegben mindenki sorozik korulottem....:))
Szia!
Én is mérlegeltem ma reggel és 70deka minusz tegnap óta:).Nagyon örülök:).
Nekem is gond van a hétvégékkel,mert nálunk is vagy póker,vagy valami buli...Ma buli lesz,így nem tudom tartani,hogy délután nem eszek,mert volt már baj belőle többször is,hogy nem ettem eleget,ráittam és hát....
Szóval valamit muszáj harapnom,mielőtt indulok.Inni csak 2-3fröccsöt terveztem,abban nincs olyan sok kalória.
Szerintem napközben ne egyél túl sokat és este belefér 1-2szelet pizza.
Jo reggelt,lanyok!!!
Na,en merlegeltem,s nagyon boldog vagyok,hetfotol 2.1 kiloval vagyok konnyebb....
Viszont nagyon felek,hogy rafazom a hetvegere,ma kartyaparti lesz a baratokkal,pizzarendelessel meg minden.....Nehez lesz ellenallni,imadom a pizzat,mind szorzom es osztom,hogy ferne be az egeszbe 1-2 szelet.....
ezért vagyunk itt :))
mindenkinek vannak mélypontjai...
Angie szerintem se keseredj el. feladni semmiképp nem szabad, gondolj úgy a kilókra, hogy előbb-utóbb úgyis Te győzöl!! ;)
nekem is volt stagnálós időszakom 12 napig egy deka sem ment le, pedig semmi bűnözés nem volt. aztán utána hirtelen lement vagy 1 kiló. szóval kitartás!!!
Még vagyok ám!
Jó éjt mindenkinek!
Ja és mindenkinek köszi a tanácsokat és a bíztatást!
RR, sok edzés programot, Tes..s dvd-ket főleg... Norbi duci tréningjét...
Jógát (ez talán még tetszett is)
a táncos dvd-k nekem gyorsak...
elég sokat...
utálok mozogni, legalábbis itthon egyedül, ha járnék edző terembe az meg utazással járna, plusz költségekkel ami nem feltétlen megengedhető magamnak, sőtt az időmbe sem férne bele...
Nem találtam még olyan mozgás formát itthonra ami le kötne és tényleg hosszabb távon is élvezettel csinálnám :(
Szerintem soha többet :( Elegem van utálom magam.... :( Nem bírok lefogyni, nem sikerül....
Nem hisztizek tovább,de most úgy látom magamon,mintha tényleg híztam volna... Nem is kicsit...
Sziasztok lányok! :)
Bocsánat, csak nagyon el vagyok havazva... nagyjából visszaolvastam mindent gyorsan tegnapig...
Gratula mindenkinek, aki ügyin tartotta magát! :)
Kajaügyileg én is szépen tartottam magam, viszont este már nem tudtam megint elmenni mozogni, mert sikerült fél 10-re hazaérnem!!! :(
kikészít ez a meló néha, jönnek a külföldi tulajdonosok, és mindenki meg van neszülve :(
Na mind1... reggeli súlyom megint dekára annyi mint hétfőn :S viszont az egyik nadrágomat már nem vettem fel 2 hete (élére vasalt kosztümnadrág), és mostmár teljesen látszik az éle, nem feszül már :) úgyhogy ha kilóra mégcsak 3kg-ot fogytam attól függetlenül már egy iciripicire látszódik :))
ma reggelire: szokásos teljes kiőrlésű szendvics sajttal sonkával
ebédre update rendelés: update kijevi pulykamell, angol zöldségköret
nagyon fini volt :)
Igazabol eddig se volt szuk a nadrag de ma mar eszrevehetöen erzem, hogy bö es zavar :P bar meg
elegedett nem vagyok hisz ahoz meg eleg sok hianyzik... :(
biztos, h nem bebeszeled ;) tenyleg bövebbek lettek a nadragjaid ;)
Gratula a gatyaelhullatasert!;)))
Olyan jo erzes lehet,en meg nem eszlelem,de mintha-mintha lezserebbul allnanak rajtam a ruhaim.....remelem,nem csak bebeszelem magamnak.....