2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
szia godvin, üdv közöttünk!
Glória2010, szerintem sem kell túlagyalni, csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz és kész :)
Üdv köztünk!:)
Mi júni 25re várjuk kalkulátor szerint a 4. babánkat!:)
Dokihoz csak jövőhéten megyek.
Émelygésre Nekem párszem keksz segíteni szokott.
Honnan vagytok annyira biztosak hogy ikrek?Vagy csak annyira azt akartok?Nálunk a férjem mondta hogy milyen jó lenne.Én nem biztos hogy örülnék:S
hát nem tudom
én ebben nem hiszek, mert ez egyenélig eltérő lehet. Lehet valakinek a 21. napon ver a szíve, valakinek csak a 25. napon és akkor az meg halálra aggódja magát.
Nem szabad ezen agyalni, mert ha valami nem a NAGYKÖNYV szerint történik, akkor bestresszelsz és azért lesz baja a Picinek
nem tudom pontosan
csak sejtem
az utolsó vérzéstől számoljuk mi
szia!
Nekem 5+6 hetesen még nem volt, de 6+2 hetesen már volt :-)
dejó, köszönöm, el is mentettem ezt a honlapot a kedvencek közé :)
mi sem vetettünk le köldökzsinórvért a lányomnál és valószínűleg most sem fogunk (nálunk ennek elsősorban anyagi okai vannak)
Itt megtudjátok nézni hogy mekkora lehet most a babátok:
Annó volt hogy én is elaludtam a munkahelyemen.A főnököm vette észre.Oda jött megkocogtatta a vállam és az mondta nyugodtan haza mehetek!Akkor már tudta hogy terhes vagyok!:)))
Én egyik gyermekemnek sem vetettem le a köldökzsinór vért.Vivinél még nem volt ilyen utána meg úgy voltunk ha Neki sem lett a többieknek se legyen.
"Ha a fejemet a kezeimbe temetem, és ráhajolok az asztalra, úgy fog tűnni, mintha nagyon dolgoznék, és senki nem fogja tudni, hogy tulajdonképpen alszom.”
:DDDDD erre készülök éppen :DDDD
húú, nagyon szeretnék én is egy kényelmes fotelt az irodámba (de itt még egy kényelmetlen sincsen.. :) )
de legjobb lenne hazamenni, annyira kínlódok... semmire nem tudok odafigyelni, csak babás oldalakat olvasgatok, meg terhességi heteket tanulmányozok, a kalkulátorral még 3x kiszámolom a szülés várható időpontját..... szörnyű munkaerő lettem :D
sziasztok, itt szépen süt a nap, a kedvem is jobb :)
üdv az újaknak, eni0086, amikor pozitívat teszteltem a lányommal (5éve már...), hetekig nem tudtam, nem mertem elhinni, pontosan úgy éreztem, mint te most. a szívhangnál volt az első olyan érzésem, hogy húú, tényleg ott van!
Glória2010, elaludtál a munkahelyeden??? :) ez tetszik, mit dolgozol? én is szeretnék elaludni a munkahelyemen, méghozzá most! :)
anyuccci kitartás!! HLivia, megnéztem most vonalzón az 1,64 cm-t :) drága kis csöppség :) (az én bébim így a 6. hét elején kb szezámmag méretű lehet, ha jól tudom:) )
:) Ne izgulj, nekem a Kislányomnál SEMMI tünetem nem volt (ok, mellfeszülés és álmosságon kívül). Most meg... :)
Majd jön a sokpisi, és megnyugodhatsz. ;)
Jó reggelt Lányok!
Ma délután megyek dokihoz,remélem UH is lesz. 9+5 hetes vagyok,valószínű most beszéljük meg a 12 hetes UH-t,és az első vérvételemmel összekötött 12 hetesemet is. 6+5 hetesen voltam az első vizsgálaton,akkor azt mondta,nem küld még sehová,Ő szereti kivárni a 10 hetet. Hát most letelik a 10. hét,kezdődnek a vizsgálatok. Mehetek szerintem minden nap valahová!! :S Győzzem a gyerekeimet hová pakolászni addig! :(