2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
jó reggelt mindenkinek!
andurka85, hát ez valami fantasztikus kép, annyira édes és tényleg kis gombóc :) köszönöm, hogy megosztottad velünk, nagyon tetszik! szerintem egyértelműen kivehető rajta a bébi, de hozzáteszem, hogy az első gyerekem első uh fotója kb radarképernyőnek tűnt számomra és fogalmam sem volt róla, hogy jó vagy rossz, amit látok rajta :D
Jóreggelt! :)
Barátnőmnek is kisbabája lesz, a második, és teljesen más a várandóssága, mint az elsővel volt, a hasa formája is más, és minden. Nemrég derült ki, hogy a második is kisfiú... :)
Érdekes dolgok ezek! Nem?!
Kíváncsi vagyok, hogy nálunk a semmiféle kellemetlen tünettel sem járó első kislány után mi lesz most?! :)
Szépjóreggelt! Andurka, nagyon cuki az UH képked, csak én nem tudok kiigazodni rajta. Attól félek, hogy majd ha én is megkapom az első képecskét a picimről, nem fogom tudni, hogy hol van rajta :(
Monstro, én is úgy gondolom, hogy kisfiút várok, de én nem ezekből a tünetekből, hanem abból, hogy pontosan a tüszőrepedés napján fogant, mivel előtte vagy egy hétig nem voltunk együtt a kedvesemmel.
Azért irigylem azokat akiknek nincs semmilyen tünetük:)) Nagy arányban fogtok kisfiút szülni:))
Vidék, Glória ezt jegyezzétek meg aztán majd pár hónap múlva visszatérünk rá:))
Megnéztem és nagyon cuki kis pöttömke:))
Nálunk szerdán kell menni reggel fél nyolctól vérvételre és akkor előreveszik a kismamákat.Külön nyomógomb van számunkra:)) AZ ekg-t meg a fogorvost én későbbre teszem, majd ha lesz időm elmeyek oda is. A vizsgálatokkal meg várok még pár hetet. Először el kell mennem a terhesgondozóba a beutalókért mert a domik, mivel magánorvos nem tud adni:(( Na az minimum 1 óra sorbanállás. AZtán ott meg tök bunkók a dokik meg az asszisztensek is ha csak nics közöttük új:) Érdre járok Diósdiként és ott nem szeretik a diósdiakat.Csak tudnám miért, körzetileg oda tartozik a falu.
Köszi! Megjöttem a dokitól,kaptam képet is Hangyáról. Jól össze van gömbölyödve,alig látszik! :)Minden okés! Megkaptam a beutalót,meg a telefonszámokat,2 hét múlva 12 hetes UH+vérvétel.Utána 1 hétre rá,leletekkel megint doki!
Az ülő magassága 2 és fél cm! :) Fel tettem a képet! :)
Az én napi körforgásom:
szomjas vagyok - pisilni kell - éhes vagyok - álmos vagyok - szomjas vagyok ....ésígytovább
Hát, én tisztelettel passzolnék.
Amúgy hogy vagy? Mármint lelkileg?
Megvan az időpontom az orvoshoz!
Nov. 9-én megyek!!
Jajj alig várom, hogy lássam !!
Most még olyan megfoghatatlan, sokszor el is
feletkezem róla ha épp nem görcsöl a hasam:-)
Jó,hogy ennyi mindennel végeztél egy délelőtt alatt. Itt nem megy ilyen hamar. Itt egy nap egy helyre tudunk elmenni,mert minden rendelő másik városban van.Én falun élek. A fogorvos van a legközelebb,2 faluval arrébb,de már a belgyógyászat 2 órás buszozás,a labor 1 órányira, maga a nőgyógyászom már másik megye!!! :)
És a hányingerre rátérve,én mindig az 5. hónapra hagyom a belgyógyászatot,a tüdőszűrős igazolást is ki kell kérnem,de az is ráér még....fogorvoshoz elmegyek most időben,mert fogat kell húzatnom,az pedig már nem várhat.
lehet,hogy találkoztunk,de nem hiszem,hogy azon a fórumon,mert az előző terhességem az úgy zajlott,hogy:
2010.január végén volt az első inszeminációm,abból lettek a hármasikreim,akikkel okt.23-ra voltam kiirva,persze egyébként is előbb jöttek volna,de sajnos túl korán jöttek,a 23. héten június végén.
Tehát februári babavárós fórum sehogy nem fér bele! :)
DE máshol lehet,hogy találkoztunk!
Üdv köztünk! :) Milyen jó,hogy már most kijelentitek,hogy 3 gyerkőcöt szeretnétek! Helyes! Ilyenkor úgy örülök!! Komolyan! :)
Émelygés,és hányás terén nekem is a keksz segített,mást nem is bírtam letömködni a torkomon.Pár korty tea...és kész. Le is ment másfél kiló,ami azóta sem ment vissza. Bár nem is baj. Eleve súly többletem van. :S