2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
kicsit késve, de válaszolok. Én pesti vagyok. Gondoltam elkérem a Te dokid számát, de így nem :)
Nálam detto, csak az undorodás nincs. Tegnap elaludtam a munkahelyemen, és a buszon nagyon rámtört a hányinger, de ma pl szinte semmi. Arra számítottam anno, hogy meglátom a teszten a második csíkot, és rohanok hányni, aztán meg szinte semmi tüntetem..
Múlt héten végig görcsöltem,most már nem csak néha egy kis has szurka,meg hány inger,meg folyton éhesnek érzem magam,aztán meg undorodok.Meg kicsit fáradtabbnak érzem magam,de semmi extra.Nagyon szeretném,hogy erőssen kapaszkodjon és ott legyen ahol kell.Remélem holnap már többet tudok.Jaj és ez a pisilis,folyton mennem kell.De nem számít semmi.
Szia eni, én is múlt hét hétfőn teszteltem pozitívat. Azóta ha kicsit fáj a hasam, akkor azon aggódok, hogy miért fáj, ha nem fáj, akkor miért nem. Néha kicsit émelygek, de alig-alig, lehet, hogy annyira akarok érezni már, hogy szinte bebeszélem magamnak. Nálunk is első baba. :)
5.hétben,nagyon szeretném elhinni,hogy sikerült,hogy nekünk is babánk lesz,de még nem nagyon merem.
Szia.Hanyadik hétben jársz?
Én már 11+2 napos vagyok :-)
Sziasztok,gratulálok mindenkienk.Sokat gondolkodtam írjak e mert nagyon nagyon félek és izgulok.Múlt héten hétfőn teszteltem pozitívat.Nagyon örülök,de nagyon félek,első baba.Kicsit meg nyugtató olvasni titeket,nekem sem nagyon van tünetem,vagyi nem olyan erősek hányni egyáltalán nem hányok csak hányingerem van,meg égyéb tünetek.Holnap megyek este dokihoz.Sokszor arra gondolok hogy már nem is normális hogy enyire félek.
bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett.
Én ma 8+5 vagyok, és nagyon jó volt átni :-)
nekem is van hogy 3 nap semmi bajom, aztán utána pár napig rosszul vagyok, aztán megint semmi. jönnek-mennek a tünetek.
Nálunk már miindenki volt bárányhimlős, Anyuccci neked meg kitartás
gratula a kis manóhoz!én is már alig várom hogy 2-án menjek uh-ra...kiváncsi leszek, elvileg most vagyok a doki számítása szerint is 7 hetes, addigra betöltöm a 8.-at, hát izgulunk rendesen.az a fura, h sokkal erősebb tünetekre számítottam, de a mellfeszülésen meg az álmosságon kívül semmi bajom.
olvasgatom a fórumokat és már kezdek bedilizni, meg beképzelni dolgokat, csak mert nem hányok egész nap...
na remélem én soha nem leszek himlös mert én még nem voltam:((((
Gratula Nektek!Igazi kisember!:)
Nálunk Tomi bárányhimlős lett és nem soká Boti is az lesz.Még jó hogy én már voltam,mert nem tudom rá bízni őket senkire!Csak apukám jön segíteni holnap!
Sziasztok!
Megjöttem a Dokitól, a Baba ülömagassága 1,64 cm
minden ok.
Ti hogy vagytok?
Mi szerintem már találkoztunk egy korábbi fórumon, nem?akkor elment a baba?azt hiszem a februári babaváróknál beszélgettünk, nem?
na oda nem tudok lejárni:)
Aida! Nem pesti véletlen a dokid?
Közben annyira bogarat ültettetek a fülembe, hogy megkérdeztem a dokimat, hogy mikor menjek első vizsgálatra, és azt írta vissza, hogy a várt mensest követő két hét múlva (azaz jövő héten), úgyhogy én is elballagok jövő héten valamelyik nap, pl csütörtökön, ha kapok időpontot. :)
kb nekem is,mert nekem meg okt.6-7-én volt az inszemináció!
szóval nagyjából egy idős kismamik vagyunk! :)
hova jársz dokihoz?
rosszul irtam a peteérés a ciklusom 16-17 napján volt de október 6-7 én:DD
nekem szept.20 án volt meg utoljára a szülés várható ideje junius 27.
a peteérésem oktober 16-17 én volt.
nekem szept.23-án volt meg utoljára,a szülés várható ideje június 30. Csütörtökön megyek uh-ra!
Jah,és tünet semmi,csak az álomkór! :)
igen mert nekem alul müködik a pajzsmirigyem és gyogyszit kell emelni:DD
:-o máris? Na, kíváncsi leszek akkor, hogy mit mond a doki! Én nov 11 körülre tervezem az első dokilátogatást.
aida, egy nappal vagy előttem. Mikor mész dokihoz?
További ajánlott fórumok: